Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Proč jsme "ukradli" fotky sexy PIRÁTKY?

Autor: jos - 
20. května 2010
05:00

VIDEO: Česká pirátská strana a její kandidátka Olivie Brabcová (24) mají jasno: Kopírování není krádež. V duchu tohoto hesla se Blesk.cz rozhodl, že z různých internetových stránek nakopírujeme pár fotek nahé Pirátky a přidáme několik  informací. Piráti budou určitě rádi, že si jejich program bereme k srdci.

Video  Toto video Blesk.cz sdílí s dailymotion.com  - dailymotion.com
Video se připravuje ...

Pražská kandidátka České pirátské strany Olivie Brabcová (24 let, míry 89-64-93, 57 kg, 175cm) se proslavila svými hodně odvážnými snímky a kladným vztahem k různým drogám. Ani za jedno se nestydí. Třetí bod jejího osobního programu je neméně kontroverzní jako drogy a nahota. Brabcová (a její spolustraníci) tvrdí, že každý má právo sdílet veškerý obsah na internetu.

Kopírování není krádež

"Sdílet autorská díla nebo jinak rozšiřovat nebo užívat díla za neobchodními účely nesmí být nikdy protizákonné, protože z takového férového užití profituje celá společnost. Práva výrobců záznamů a vysílatelů ztratila v době Internetu smysl," stojí v programu České pirátské strany.

Rozhodli jsme se tedy obohatit společnost a přinášíme vám zajímavý příběh Olivie Brabcové doplněný ještě zajímavějšími fotografiemi, které díky Blesk.cz můžete SDÍLET ve vynikající kvalitě.

Tak toto je svět podle Pirátky Olive Brabcové. Pokud se jednou stane poslankyní ČR, je velmi pravděpodobné, že se bude snažit prosadit liberální přístup k drogám, nahotě a internetu.

Co si o jejím působení na politické scéně myslí politolog? "Myslím, že odhalené fotografie slečny Brabcové mohou straně přinést v krátkodobém horizontu politické body. Z dlouhodobého hlediska jsem ale spíše skeptik. Pohled na ženské tělo je určitě pro mnohé příjemný, ale politická koncepce je něco jiného. Podle mě se stane její nahota takovou malou předvolební kauzou, na kterou se časem zapomene," řekl pro Blesk.cz Jan Kubáček.

antoniocosi ( 26. května 2010 14:25 )

http://www.novinky.cz/domaci/201389-lidovy-dum-zverejnil-nekolik-jmen-do-vlady-pecina-chybi.html tomu de říká "pražskej výběr" ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D To když ta holčina uvidí, tak JI bude mít naštorc ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

remanso ( 23. května 2010 11:17 )

... je mi fakt na blití. Chodící LSD

antoniocosi ( 21. května 2010 16:46 )

Jsi Ty ??? Asi pořádná Nebo jsi "tranďák" a závidíš

antoniocosi ( 21. května 2010 12:18 )

platí pro vás to samé co je níže jen bledá závist

nextapache ( 21. května 2010 06:04 )

pýča

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa