Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Japonská kalkulačka Hašek a zamračený lev Paroubek odvolili mezi prvními

Autor: simao, lac, eis - 
12. října 2012
14:46

Ke krajským a senátním volbám přišli jako jedni z prvních politiků vůbec. Největšími nedočkavci se stali hejtman Michal Hašek (36, ČSSD), který v předvolební debatě zaujal vyjádřením, že má víc funkcí, jako japonská kalkulačka. A také poněkud zamračený předseda LEV-21 Jiří Paroubek.

"To jste si pospíšil pane hejtmane," vítala Michala Haška jedna z čelenek volební komise. Bylo těsně po druhé hodině a po celém Česku se opět otevřely volební místnosti.

Hašek: Dorazil bez milenky

Místopředseda ČSSD Hašek je stranickým lídrem pro jihomoravský kraj, kde v uplynulých letech dělal hejtmana. Nyní své křeslo obhajuje.

V předvolební debatě na sebe upozornil při drobném konfliktu s jedním z diváků, který mu položil otázku rovnou na tělo. Má prý kolem třiceti funkcí, ale tvrdí, že jen ta hejtmanská mu spolkne 24 hodin denně. Jak to stíhá? Je snad Hašek nadčlověk? Ptal se divák.

Dostalo se mu svérázné odpovědi. Hašek sám o sobě žertem pronesl, že má víc funkcí, než japonská kalkulačka. Prý nemusí být superman a jde jen o dobře zorganizovaný čas. Hašek to zkrátka zvládá. Stíhá i milenku, kvůli které opustil svou ženu. K volební urně však Hašek dorazil tentokrát sám.

Smutný Paroubek přišel bez Petry

Předseda národních socialistů Lev-21 Jiří Paroubek pak patřil mezi první voliče v Teplicích. Do volební místnosti ho doprovázel kamarád a dlouholetý politický souputník Benda.

Paroubek však tentokrát dorazil bez své obvyklé bojovnosti a sebejistoty. Možná vyčerpání dávaly jeho tváři až smutný výraz. „Věřím, že to dopadne dobře,“ řekl nepříliš přesvědčivě při vstupu do volební místnosti teplického gymnázia.

A kde nechal svou drahou polovičku Petru? „Je občankou zlínského kraje, bude volit tam,“ zdůvodnil proč ho nyní nezdobí po jeho boku.

petravilimeckova ( 12. října 2012 19:46 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

decathlonova-matka ( 12. října 2012 16:44 )

LEV-21,seš si jistej Jiříku,že dostaneš aspoň těch 21 hlasů

rendyx111 ( 12. října 2012 16:22 )

Kašlu jim na nějaký volby-je to trapná fraška,kdy se mohou volit jen dvě strany a Ty jsou ještě spolešně navíc domluveny,jak si pěkně další 4 roky budou hrabat a krást

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa