Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Volební vtípky na úspěch komunistů: Jsme zpátky milááášci!

Autor: shp - 
15. října 2012
17:58

Výsledky krajských voleb jasně ukázaly, že naše republika se zbarví do rudo-oranžové nadvlády. A z toho mnozí vidí rudě! Úspěch komunistů rozhořčil mnohé, jiní si z toho dělají legraci. Zde jsou vybrané vtípky na téma rudých voleb.

Komunistická strana Čech a Moravy nezabodovala jen v krajských volbách, ale i v těch senátních. Do druhého kola postupuje totiž hned 12 komunistických kandidátů. Největším překvapením se přitom stala převaha Jiřího Dolejše na Praze 8. Praha byla vždy považována za pravicové volební teritorium. S tím se někteří vtipálci a odpůrci rudé strany nesmířili, a tak se rozhodli, že si to s komunisty vyřídí alespoň prostřednictvím vtípků. Ty už zaplavily sociální sítě!

husqarnowicz ( 21. října 2012 08:21 )

Z tvého příspěvku zase vyplývá, co ti je nejbližší, když o tom tak zaníceně píšeš: teplousi,klaus,pánské záchodky, chlast...gratuluji.

bome ( 19. října 2012 21:39 )

Je me to jasnene, bud jsi teplous, nejakej zneuznanej umelec a nebo trpis na prehnane kamaradstvi s Johny Walkerem, kazdopadne dle toho s jakou laskou pises o lubrikantu, je to jasne , kostatko

bome ( 19. října 2012 21:34 )

Dle tveho nicku soudim, ze mas milence kazdy den jineho akorat ze si ty zazitky moc nepamatujes, jediny indikator je otlacenina od kanalku na zadech z panskeho zachodku a pach moci, jak si na tebe posleze navstevnici WC ulevuji

husqarnowicz ( 19. října 2012 10:38 )

Hehe, prý "...Pana profesora Klause" . Aby ses z tuneldědka samou servilností nepo.sr.al. Doporučuji nechat se ostříhat dohola a lusku si namazat spoustou lubrikantu pro hladší průnik tuneldědkovou p.rdelí.

kuna ( 18. října 2012 12:58 )

Nechlastat rum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa