DISKUSE K ČLÁNKU

Milan Šmid:Politici to je rito !!!A přešlo se i na Evropskou unii. Divák se totiž zeptal Vitáskové, co říká na vládou schválený unijní Green new deal, který prý je na podobné úrovni jako podvod se solárními barony, pouze je celoevropský, takže je na vyšším levelu. „Green deal je podvod na všech občanech Evropské unie, protože to, co je tam připravováno a k čemu jsme se do jisté míry přihlásili jako Česká republika, protože musíme, jako členská země musíme, tak skutečně bude mít nepředvídatelné dopady na nás na všechny, bude ohrožena energetická bezpečnost, bude ohrožen dostatek energií v následných letech a z mého hlediska se energie stane pro občany tak drahým zbožím, že bude pro mnohé nedostupné, ten Green deal je nesmysl,“ myslí si Vitásková.

Dále Xaver demonstroval na dopisu z banky, který mu přišel, aby doložil příjmy, zda náhodou nefinancuje terorismus, mantru, že všichni jsou zločinci, ještě dřív, než se cokoliv stane. „Vy jste to zažila na vlastní kůži, než vás zprostili, osm let. Jak se s tím dá žít?“ ptal se moderátor. „Nedá se s tím žít. Nemáte plnohodnotný život. Mně se v tom období narodila vnoučata, tu radost z toho jsem si neužila. V den, kdy se narodila, tak dva dny na to jsem měla soud v Brně, kde se rozhodovalo o vině a trestu. Prostě já jsem si neužila toho narození těch dětí, neužila jsem si radost z toho, protože stále to bylo poznamenáno soudy, stále to bylo poznamenáno útoky v médiích, prostě je to opravdu těch nocí probdělých, ona to není legrace, a proto jsem založila institut, já nechci, aby se to stávalo běžnou praxí, aby se lidé takto likvidovali, protože ne každý to ustojí.

Já znám plno lidí, kteří zemřeli. Inženýr Chalupa, který byl zatažený do nějakých těchto výmyslů státních zástupců, tak ten zemřel, slušný člověk, v důchodovém věku, neznám slušnějšího odborníka, jak byl on a zemřel, utahali ho k smrti, takže těch lidí, kteří skutečně to nakonec nezvládnou, protože vás to dehonestuje, jestli jste celý život byl slušný, jestli jste nic nev

(11. 08. 2020 15:39)

krapotkin:V minulosti, komu se nechtělo pracovat, založil noviny. Pak to nestačilo, tak se zakládaly rádia, pak televize a teď jsou v módě politické strany. Není už dost těhle darmožroutů ?

(10. 08. 2020 13:23)

ruiprepdesc: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(10. 08. 2020 12:34)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy