DISKUSE K ČLÁNKU

Covid_19:místo průběžného zvyšování důchodů během 7 let vlády to chtějí hodit před volbami důchodcům jednorázově, ono to vypadá pěkně. Když průměrná mzda klesala, tak Kalousek přidal pár drobných. Když průměrná mzda letěla vzhůru, Babiš několik let přidával pár drobných, dnes to dohání jednorázovým přihozením 5 000 Kč

(30. 09. 2020 11:40)

ivanak:Ryba smrdí od hlavy...kritika je nic nestojí...co kdyby se oni vzdali 50% platu a ukázali jak umí být v této době solidární...brát pouze těm nejchudším..Proč se nekřičelo,když se přidávalo na mateřském příspěvku?Ne,že bych jim to nepřála..Kolik myslíte,že dnes mají mladí lidé,kteří mají všech pět pohromadě dětí?Max dvě a to si ještě rozmýšlejí.A ty co rodí jedno dítě za druhým,nic státu ještě nepřinesly..jen mají natažené ruce a matky samoživitelky jdou do práce,aby se uživily..Je to ostuda všech vlád,co zde od revoluce byly..pouze se slibuje před volbama a pak už jsou jim voliči ukradení..těch 5000.kč co dají důchodcům už milionkrát promrhali ve svůj prospěch..kdyby jim v té sněmovně nebylo tak dobře,nedřepěli by tam třicet let..

(30. 09. 2020 08:35)

bilakonvalinka:Těch 5000,- kč důchodcům je správné! Ale uráží mne, když si někdo myslí, že to ovlivní můj názor na to , koho budu volit. To opravdu usuzuji ne z těch peněz, ale z celkového chování politiků!!!

(30. 09. 2020 08:16)

panda82:No rouškovné jestli je nebo není, ale proč mají ti co o tom kecají a vadí jim, proč se nevzdají náhrad, vždyť berou plat, tak proč náhrady, platí se jim byt, cestovné, žerou v kantýně za levno, kolik jim za rok dělají ty náhrady, určitě víc jak těch pět tisíc, tak se jich vzdají ve prospěch těch domů, udělejte konto , posílejte náhrady tam, a domovy porostou jak houby po dešti, tak začněte u sebe a já rád se vzdám rouškovného

(30. 09. 2020 07:36)

rubina:panda 82-nepatřím ještě do skupiny pobírající "rouškovné" ale souhlas se vším, co jste napsala

(30. 09. 2020 12:45)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy