DISKUSE K ČLÁNKU

pokrok: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2020 12:25)

dostojevskij:Tak a teď dědku RAĎ: k volbám prý musí všichni, hrozí i pokuty!!! A on milostivý - nejde? Jak to máme chápat!! AHA: oni se velice dobře znají, ale my je vůbec neznáme, vůbec je nezajímáme, pouze když potřebují hlasy. Jinak nechápu smysl koalice: handrkují se po volbách jak děti na písku - s tím ne, s tím ano....Úřednické vlády - a bude klid! Ušetří se na volbách!!!!!!! Jděte už s volbami k šípku!!!!!

(04. 10. 2020 16:28)

konor: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2020 16:10)

BoziMilda:Demokracie je, když může každý volit, jak chce. Pokud je povoleno volit jenom kandidáty schválené vládou, tak to je lidová demokracie. Tu už jsme tu 40 let měli a moc jsem to neosvědčilo, nestálo to ani za kýbl howen.

(04. 10. 2020 16:25)

oldedek:Hele Milouš, já si teda uvědomuji, že jsem jenom starý vesničan ale to, co se nyní po volbách bude dít je proti Hradním zákonům a nepoctivé nebo se ti to jenom nelíbí ...?!?
(...a co opoziční smlouva ČSSD- ODS kdy si ňákej alkoholik Zeman a Klausů chlapec v roce 1988 rozdělili Česko ?!?!?)
Já se za tebe, přestože jsem Tě nikdy nevolil, omlouvám - to víš jsme už staří senilní lidé, hlava obouchaná od alkaholu, svěrače téměř nefunkční, prostě něco z důvodu vytrhaného chrupu už tolik nepřekousneme, někteří lidé berou naši "moudrost" představ si jako naší blbost - jeden by se z toho ....
No prostě se du zase přebalit – se soudružským pozdravem Tě pic

(04. 10. 2020 15:18)

vrsrvrsr: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2020 13:02)

BoziMilda:"Nesportovní chování" Ten mamlas umí pobavit. Sám udělá podraz, kde může, hulvátsví jako program zatáhl do politiky on, ale bude se dovolávat fair play. Nikdo není povinnen jít s vítězem voleb do koalice, no a když s ním nikdo nechce jít, tak nemá většinu a nemůže mít vládu v krajích. "Všeci kradnů", říká velký Andy, tak přece by nešel do koalice s někým, kdo kradně, nebo snad jó ?

(04. 10. 2020 13:00)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy