DISKUSE K ČLÁNKU

wenzel trousil:POtom se nekdo divi ze ta politika vypada jak vypada...Vyber je mozny z pouze nekolika "Vybranych",,,a ti daleko lepsi jsou bez sanci...POkud bude stacit ke vstupu do parlamentu jen to mminimum % hlasu nikdy se nic nezmeni a voleni budou stale jen ti "Nejlepsi z nejhorsich",...

(20. 05. 2021 09:22)

panda82:no představuji jen sekundhend použitého zboží z druhé ruky, nic nového

(12. 08. 2021 10:29)

Bystrozraky1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 05. 2021 00:28)

denisz:Tak nevím co si mám myslet pod neurčitým sloganem „Vraťme zemi budoucnost“. To je jako „Pusťte nás na ně“ a víme jak to dopadlo, pronásledovali hlavně Babiše. Přicházíme s plánem na moderní a efektivní stát. Máme na to dost odborníků, atd. Samé fráze. Dost pochybuji hlavně o těch odbornících se zkušenostmi, co rozumí fungování státu, ekonomice. Kde ty zkušeností nabrali? Hřib v Praze je ukázkou?
Do sněmovny přicházeli s nepropracovanými návrhy, vztekali se když jim je zamítali. Bojím se, že to dopadne jako vždycky a digitalizace vše nezachrání. S děsnými exekucemi nezatočili. Pochopení k těm, co neměli v životě štěstí? To já také neměl, jen jsem se hodně snažil a to se mi vyplatilo. Kde je právo každého na spravedlivý soud. Dnešního premiéra odsoudili sami jak inkvizitoři a jeho obhajobu neuznávají. Ještě na něj poštvali laické bruselské europoslance, co jim, pro svůj klid, tupě vše odsouhlasili. Kde je obava z migrace a islámu, která už se vymkla kontrole a komplikuje život v Evropě . Vládnutí asi nepovažují za nic těžkého. Najmou si stovky poradců, nezasloužené zásluhy si přisvojí a nezdary svedou na bývalou vládu, viz „daň za Babiše“ Dlouho jim to takto nevydrží. Dnes spíše mluví ke svým mladým voličům, kterým slibují hory doly. Důchodcům moc důstojný život nepřejí, když mají stále námitky proti důstojným penzím. A tak dále.
Už jsem ve věku kdy neriskuji a nedávám příležitost šanci neověřeným lidem, co moc nedokázali a v profesním životě se ještě nepředvedli, abych posoudil jejich schopnosti a předpoklady spravovat tuto zemi. U mladých voličů je to naopak, ještě hodně riskují, volí emocí než rozumem a dají šanci rebelujícím protestním mladším "progresivním" novým tvářím. . . .

(19. 05. 2021 01:30)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 05. 2021 19:30)

panda82:No proč volit jména co tam byli a jsou, když za nimi není vidět práce, splněné body minulého období, jo jen kritika Babiše, ale toť vše a teď se tam cpou znovu, nemají mezi sebou čerstvé zboží, nikoho si nevychovali, kdy se zaregistrovali jako PirStan, je to neznámý objekt, hlavně nevolitelný, nemám rád Bazarové zboží, takže bohužel

(12. 08. 2021 10:26)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy