DISKUSE K ČLÁNKU

gejsovic: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 09. 2021 09:43)

jajas:Před chvíli jsem na novinky.cz četl bezva článek: "Předseda KDU-ČSL se svěřil, že přesvědčuje důchodce o tom, že nepotřebují vyšší důchody, ale rozpočtovou zodpovědnost.". Tak to je fakt síla! Úplný mimozemšťan, který nemá páru o tom , co se tady děje. K smíchu...nebo spíše k pláči, jak tito polici, kteří tady chtějí vládnout, přemýšlejí! To fakt nemá obdoby, na to je i Babiš krátkej!

(21. 09. 2021 13:02)

hejhej:jajas:
Jurečka to má v hlavě vygumováno. Ten co řekne, je neskutečná kravina.

(22. 09. 2021 16:29)

jajas:Radujme se! I Česko má svého "Davida Copperfielda"! Nemožné ihned, zázraky do tří dů! No super! Akorát takhle se zesměšnit se už dlouho nikomu nepovedlo!

(21. 09. 2021 09:47)

hejhej:jajas:
Slepence stran chrlí ze sebe jednu hova.dinu za druhou. A na ty bláboly jim mají voliči skočit ? Stačilo je sledovat celé volební období a utvrdily mě tyto hloupé opoziční strany - slepenci, že jsou nevolitelní.

(22. 09. 2021 16:32)

Menhira:Proboha, to byl zase koncert politruka a výplach mozků najaté klaky. Výkřik a potlesk na pokyn. To bylo jak na tribuně za totality, velká gestikulace, planá slova a rétorika. No, ždno překapení, napovídal toho pan progfesor hodně, kecy v kleci.Já vím jen jedno: slepenec SPOLU nevolit !!!

Slepence o tom lidi ani neuvažujte! Nechápete ani nevíte co totiž volíte.
V tom slepenci je tolik lidí, různých zaměření a názorů, že to nikdy nemůže fungovat. Chápu, že i tak bude dost velké korýtko, ale to fakt ne .Každý slepenec je nevolitelný!
Fialka káže vodu a pije víno .Viz jeho neziskovky a peníze, které mizí do ztracena.
Jurečka často kritizuje střet zájmů, ale sám má střet zájmů,!Jurečka řídí farmu i velkou rodinu..!!! Farmu mazaně přepsal na manželku, střet zájmů odmítá ! Já nic, já muzikant.
Jurečkův starší bratr Lukáš působil i jako poradce ministra zemědělství v době, kdy resortu ministroval právě Marian Jurečka. Je ředitelem zemědělského družstva Pooslaví Nová Ves. V minulosti se řešila půlmilionová dotace na projekt demonstračních firem, tedy nový dotační titul, spuštěný právě za Mariana Jurečky......
Takže stále ta stejná partička a co bude tou změnou? No přeci to, že to co ještě neukradli, tak ukradnou, bude-li co, když nám tu již po jejich vládě nepatří ani voda.. A navíc se chtějí spojit po volbách s Piráty a to by byl úplně konec. Lidi myslete, to není změna k lepšímu!Jestli máte vyvinutý pud sebezáchovy, tak jim hlas nemůžete dát, pokud tu nechcete euro, migranty a Sudeťáky a k tomu mnoho pohlaví....

(20. 09. 2021 20:02)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy