DISKUSE K ČLÁNKU

slafa:Proc je natlak na ockovani ktere ma narust vedlejsich ucinku a umrti o kterem se nesmi psat. http­s://ww­w.bit­chute­.com/v­ideo/i­U8iut5­l6MdY/

(26. 09. 2021 17:48)

Zdenek:V rozhovoru s Pavlem Štruncem rovněž kritizuje údajné rovnostářské tendence v českém zdravotnictví, lidem se podle něj lže, pokud se tvrdí, že dostanou za stejné peníze stejně kvalitní péči. --- plk. v.v. prof. MUDr. Vladimír B e n e š , DrSc.

.... Vy si nemyslíte, že je zdravotnictví v takové krizi, jak lékařská komora a odbory tvrdí?

Není. V prohlášeních odborů se nám hroutí trvale, a přitom je pořád lepší a lepší. Ať ve světě přijedu, kam přijedu, máme jedno z nejlepších zdravotnictví. Dívám-li se na to očima svého oboru, tak máme kupříkladu určitě nejvíc neurochirurgických operací na milion obyvatel za rok v Evropě. Za námi kulhají i Němci, Rakušani, Švýcaři. A pokud vím, tak máme nejvíc srdečních stentů.

Prezident komory Kubek ovšem říká, že je to na úkor lékařů, i proto odcházejí do zahraničí; jen v nemocnicích jich údajně chybí kolem tisícovky.

Za prvé jich tolik nechybí, za druhé odcházejí proto, že jsme si v Unii vymysleli něco jako je zákoník práce, směrnici o pracovní době. Nesmíme pracovat déle než šest hodin v jednom tahu a déle než 42,5 hodiny týdně. Pořád je někdo doma a odpočívá. Důsledkem je, že tam, kde dřív bylo třeba pět doktorů, je jich potřeba patnáct, protože musejí domů. Po celé Evropě je tak spousta volných lékařských míst. První půlku života mě hlídali, jestli neutíkám domů, a druhou mě budou hlídat, jestli nejsem v nemocnici moc dlouho. Umíte si představit, jak říkáte pacientovi „zákrok bude dlouho trvat, ale nebojte, uprostřed operace přijde na sál místo mne někdo další, já mám padla“? Tohle nařízení naočkuje doktorům mentalitu dělníků u pásu a vyrobí z nich klienty odborářů, budou chtít víc a víc za to, že dělají kulový.

(22. 09. 2021 11:24)

Zdenek:nejvesi BLABOL a od Sametaku 1989 o b l b o v a c i MEGA-LEZ !!!!! "" A sice nedostatek lékařů i sester ""

!!!!! V Česku je nadprůměrný počet lékařů. Máme jich víc než USA nebo Británie !!!!!

Nedostatek lékařů je téma, které se v Česku řeší už dlouhá léta. V porovnání s ostatními nejrozvinutějšími zeměmi světa jsme na tom však dobře - podle žebříčku máme nadprůměrný počet doktorů. Dopadli jsme lépe než Spojené státy, Velká Británie a mnoho dalších států.

?!?! Podle údajů Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj (OECD), která sdružuje ekonomicky nejrozvinutější státy na světě, vychází v Česku na tisíc obyvatel 3,7 doktorů. ?!?!

https://nova-ott-images-tn.ss­l.cd­n.cr­a.cz­/rxn/6­af69a96-9c14-44cc-92cb-7eee676bf825

TAKZE E F E K T I V I T A !!??!!

(22. 09. 2021 11:12)

Stano1963:Babiš prohlašuje, že jsme Best in Covid. Začínám mít strach, co se stane, on je většinu epidemie úplně mimo

(22. 09. 2021 10:00)

gejsovic: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 09. 2021 09:18)

sorgedoktor:Veber..S tim prirozenym vyberem inklinujete k fasismu....Neco podobneho hlasali ideologove a filosofove Treti Rise...Mate alespon Vysokou skolu, ze se btak vyjadrujete...

(22. 09. 2021 08:59)

vaber:takové bláboly, zdravotníci mají nejhorší bilanci mrtvých a svádí to na vládu a ještě se nestydí chtít ještě větší platy,
je to nenažraná banda co si myslí ,že jsou nadlidi ,
ve zdravotnictví mizí stovky miliard a naprosto k ničemu,
každý se dokáže narodit a umřít bez nich a bez nich by byla i zdravější populace ,protože by fungoval přirozený výběr, který zničili

(22. 09. 2021 07:51)

jajas:Jsi marod, zajdi si k lékaři!

(22. 09. 2021 08:42)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy