DISKUSE K ČLÁNKU

frantacizek:s Andrejem nikdo nepůjde, to vůbec nerozvíjejte.. vědí, jaký je Andrej divočák a "vrcholový manažer" a jak díky tomu dopadli socani. Vytřel si s nimi podlahu, a to Hamánka považuju za mimořádně slizkého ideologa..

(10. 10. 2021 19:54)

frantacizek:navíc by se jim to hned vrátilo od těch, které by poslali do opozice nyní z toho memoranda, že je to zrada na voličích. ZKrátka řízená sebevražda pro každého, kdo by šel nyní s Andrejem směrem ke svým voličům. Přitom Fiala se hřeje na výsluní nyní, že pozvedl ODS z popela, Jurečka je na tom podobně a tihle jediní by prakticky připadali v úvahu pro Andreje, pač historii KDU známe, ti šli vždy s každým, kdo si řekl, nehledě na volební program a voliče, to tam zavedl už Kalda Marian se mi navíc nelíbí poslední dobou, zdá se mi přemotivovaný a jako by třesoucí se na funkci, tak jsem zvědav, jak se na min. zemědělství předvede a zdali to bude první lidovec, kterému půjde věřit a půjde si za řešením problémům např. s dvojí kvalitou potravin navzdory lobbingu..to mě bude zajímat

(10. 10. 2021 20:00)

frantacizek:navíc má k tomu i Okamuru, kdyby se to např. Fialovi a lobbistům ODS nelíbililo, může využít podporu tam..

(10. 10. 2021 20:00)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy