DISKUSE K ČLÁNKU

frantacizek:ještěže nezvete slečno do debat tady ty naše potenciální komunální politiky. To bychom se dozvěděli věcí, co je možné vše z regionu v globálním světě spacifikovat.. Zvláště z SPD, která nám tady slibuje zastavit zdražování z komunálu, jakože ta jejich agitka, pod tu se nechtěl podle mě podepsat ani fotograf, co je fotil, jaké je to panoptikum. Zvláště Bc. Blecha se zapomněl učesat, pokud teda ne rovnou ostříhat a celé to zkrátka připomíná Tomiovu stranu a i pro člověka se základním vzděláním, nebo babičku, která se v politických tématech neorientuje, ale hlavně se bojí (zdražování, migrantů, cikánů, covidu, který Tomio taky umí zastavit), ale dá na upravený vnější vzhled, takto, jak se naštěstí prezentují, naprosto nevolitelná cháska.
Ale je fakt, že jsem se u toho Blechy musel zastavit, čiže marketingově to funguje..a to jsem spěchal do firmy..

(16. 09. 2022 08:08)

frantacizek:teď se dostaly přitom ven zprávy, kolik Kreml posílá stamiliard na ovlivňování voleb v jednotlivých zemích ze sfér jejich zájmu..bylo by zajímavé zjistit, kolik z toho dostal tady u nás Okamura..pač nic z toho nešlo evidentně tady na holiče pro Bc. Blechu..

(16. 09. 2022 08:11)

frantacizek:prof. Paulík u nás na katedře vyhazoval přitom od zkoušky už za nedbalý vzhled, vůbec ho nezajímalo, co si nese takový Bc. Blecha v hlavě..

(16. 09. 2022 12:27)

frantacizek:a to je on, našeho srdce tady všech šampion, Bc Blecha v plné kráse:

http­s://ww­w.go­ogle­.com/s­earch?­q=Bc+B­lecha+­spd+fr­%C3%BD­dek-m%C3­%ADste­k&cli­ent=f­irefox-b-d&sou­rce=ln­ms&tbm­=isch&­sa=X&v­ed=2a­hUKE­wiJsYX­fj5n6Ah­VRJMUK­He6A­AdkQ_­AUoA­XoECA­EQAw­&biw=1­358&bi­h=635&­dpr=1#­imgrc­=J-1EQ5m2pxVcDM

(16. 09. 2022 12:41)

frantacizek:a ještě čtu předseda finančního výboru.. tomu bych nesvěřil ani prasátko už z fotky, odhlídnouc od stranického programu

(16. 09. 2022 12:44)

frantacizek:doufám, že ho tam jako opozičního jinak zbytek finančního výboru koalice města hlídá.. sám naštěstí nic v demokracii neprohlasuje..

(16. 09. 2022 13:15)

frantacizek:vyzbrojený,jak čtu i od šedé zony našeho města provozující jistý informační portal... takový náš městský záporák..už fotka hodně o člověku napoví, přeskočil koukám z ANO do SPD

(16. 09. 2022 12:56)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy