DISKUSE K ČLÁNKU

trintin:Dal bych šanci všem. Například teta mé ženy svého času volila Klause, "protože se ji líbí, jaké má sako". V současnosti může vyhrát převlečený komunista, protože se voličům líbili ostnaté dráty na hranicích?

(01. 12. 2022 10:37)

jajas:Já jen nechápu, jak si tito mohou myslet, že mají vůbec šanci se dostat mezidva tři nejsilnější kandidáty....kdyby se na to vyprdli, udělali by lépe.....

(01. 12. 2022 06:52)

Anonym:Nemají, protože ti ostatní se velmi snadno nechali přesvědčit (zmanipulovat), že svatou trojici budou všichni volit a že mají nejvyšší preference. Nemají vůbec potuchy, jak se dělají průzkumy, co je marketing a jak snadné je ho zneužít na hloupých lidech ve svůj prospěch. Proto to tady vypadá, jak vypadá a vždycky bude. Kdybych šla volit, vždy jen občanského kandidáta. Pokud tam žádný nebude, volit samozřejmě nepůjdu. Svinstva zásadně nepodporuji.

(01. 12. 2022 09:30)

beavis1:Pravda je prostá a to taková, že Janečka podvedly agentury, kterým zadal podpisy. Platil jim od počtu podpisů a sehnat je pro narcistního šaška bylo asi dost náročné. Tak mu prodali zajíce v pytli za 3 mega.

(30. 11. 2022 23:22)

Anonym:Nemusí to tak být, protože MV nekontroluje všechny petice, ale jen vzorky. To zakládá možnost podvodu.

(01. 12. 2022 09:36)

MUDr-Chocholousek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 11. 2022 17:39)

jajas:

(01. 12. 2022 06:52)

krapotkin:Jen se, kluci, suďte. Při tempu našeho soudnictví vám to vydrží na pěkných pár let.

(30. 11. 2022 16:32)

illenne:Ať se klidně odvolá, jen doufám, že prezidentem nebude. Ať klidně pomáhá, kde je třeba, peníze na to má, to je v pořádku. Jeho žena jako kněžka lásky, nechápu, co by na Hradě dělala.

(30. 11. 2022 13:33)

Anonym:Vadí vám jeho žena, která nebude mít na chod státu žádný vliv?

(30. 11. 2022 13:42)

(30. 11. 2022 17:39)

jajas:Fakt si myslíte, že by se nesnažila prodrat na veřejnost s těmi svými nápady coby kněžka? Jak jsem se dočetl, tak je to "iniciátorka osvětových programů a kampaní zaměřených na rovné příležitosti žen a mužů, dlouhodobě se věnuje ženské, partnerské a reprodukční tematice." Já myslím, že další ostudu v rámci prezidentské funkce bychom si měli ušetřit....

(01. 12. 2022 06:56)

Anonym:Za prvé, pokud dělá, to co říkáte, je to velmi prospěšné a jen houšť!
Za druhé, to by byla podle vás ostuda?
Za třetí, na ostudu se již dávno ve světě nehraje, je to prehistorický výraz. Všechno je možné a vše má svoje místo. Podvod a krádež, to jsou atributy, které by nám měly výrazně vadit.

(01. 12. 2022 10:50)

jajas:Jen jsem to četl, nevím co přesně ta paní (ne)dělá a co ji baví, každopádně si tuto dvojku na hradě neumím představit. Tak nějak mám stále pocit, že Janeček to nemá v hlavě v pořádku co se týká běžného života obyvatel.....a to mne děsí!

(01. 12. 2022 11:55)

Anonym:Správně! Vyřadit občanské kandidáty jen kontrolou vzorků petic a stanovit z něj procentuální chybovost je k smíchu. Kdo zaručí, že chybné petice nebyly úmyslně zařazeny do vzorku?

(30. 11. 2022 13:28)

(30. 11. 2022 17:40)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy