DISKUSE K ČLÁNKU

nemocna:Generál se chová povýšeně jako by byl něco víc než ostatní a Nerudové nabídnul účetnictví to je jasné vyjádření že ženy jsou méněcenné, podřadné a ostatní jsou jako poddaní, kdoví jak se chová k manželce, už se vidí na hradě a přitom politice vůbec nerozumí hodí se tak buzerovat vojáky v kasárnách a nejraději by už poslal muže bojovat na Ukrajinu, chce místo Českých korun zařídit eura, to je Čech? koruny si musíme chránit tak jako co málo zůstalo České a Českého státu. Důchodcům chce ubrat a víc zbrojit, je mu jedno jak budou důchodci žebračit, DOUFÁM ŽE PREZIDENTEM NEBUDE!!! PRYČ S NÍM!!!

(10. 01. 2023 19:55)

fjdksla:Pavel se vyjádřil jako gentleman, on měl ve skutečnosti na mysli pomocnou účetní.

(09. 01. 2023 22:53)

nemocna:Spíš nadřazeně povýšeně jako by byl něco víc a žena je méně cenná

(10. 01. 2023 19:58)

fionora:Co má proti účetní?

(09. 01. 2023 21:56)

Lomikel:Až tetuše Danuše prohraje volbuše,
možná ještě ráda přijme tu účetní u Petra Pávk..eee Pavla...

(09. 01. 2023 20:52)

jajas:No nějak si bude muset vydělávat, když univerzitu opustila někdy v lednu 2022. Čím se asi živila doteď? Asi žila z úspor manžela.....

(09. 01. 2023 21:04)

maxpax:Nerudová dnes sakra zapoměla,že se už několik týdnů snaží předvádět jako dáma. Ten rozsudek jí tedy hodně vzal . Úplně klesla na úroveň těch drben u konzumu, které ji milují
Ale chvílemi je ve svém svatém rozhořčení vtipná. Třeba když říká, že Babiš vlastní louky a nyní by chtěl vlastnit i (L)lány . Na to se dá říct jen jedno: Nerudová vlastní faru a nyní by chěla Hrad

(09. 01. 2023 19:32)

jajas:Arogance z něj přímo sálá. Jedná s odstupem, jakoby se bál nebo štítil se lidem přiblížit, a to jak fyzicky, tak hlavně svým "přednesem". Podle mne mluví nosem, jako by huhňal, někdy mu nerozumím, hlavně mluví monotóně, jakoby jen odříkával naučené fráze. Na první pohled na mne působí,že nemá zájem se s někým bavit nebo odpovídat na otázky (kromě debat v TV samozřejmě), a působí na mne nepřístupně. Není mi jako chlap chlapovi sympatický, prostě v něm nemám důvěru. No a jeho celoživotní zaměstnání je pro mne veliká překážka, abych jej volil prezidentem. Fiala by se měl bát, protože pokud se Pavel stane prezidentem, tak do Ukrajiny se už nepodívá a se Zelenským se bude fotit tento zelený mozek. Jen tam vidím jeho priority, Česrnochová a Zelenský.....Blbý na tom bude, když se bude minimálně věnovat problémům v česku...za mne je nepřijatelný. Vojáka jako prezidenta přece mít nemůžeme!

(09. 01. 2023 17:56)

e.lesanova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 01. 2023 17:40)

roxin:Od včerejška nějak rychle stouplo Pavlíkovi sebevědomí, že by se s kandidákou domluvil že místo kandidatury mu bude na Hradě dělat účetní?

(09. 01. 2023 17:15)

lenka55:Arogantní a domýšlivý od počátku jako všichni, kteří se dříve "školili" v Rusku pardon v Sovětském svazu a teď si jezdí pro rozumy do Ameriky. Prostě od zdi ke zdi! O Nerudové se nebudu radši vyjadřovat, ale správně to řekl František Ringo Čech: Máňa prezidentkou?!

(09. 01. 2023 17:41)

Tomasj:Zažili jste vojnu, pro vojáky z povolání byla žena vojákyně jen takové četařka babinčáková pro uspokojování všech VZP u útvaru.

(09. 01. 2023 16:07)

1pravda1:už mám toho namyšleného lampasáka dost - co si to dovoluje nabízet Nerudové práci, ještě na hradě ten voják není!!! zatím na sebe práskl domácí násilí a vyjednává se zloději ze Ztohoven.... mi je z něho zle...

(09. 01. 2023 15:20)

JaNat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 01. 2023 14:18)

fotrpjotr:Jako účetní ne,ale jako uklízečku.

(09. 01. 2023 13:56)

Lomikel:A Pavel by jí každý večer vydal povel: "Nástup na rajony" !!

(09. 01. 2023 18:43)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy