DISKUSE K ČLÁNKU

pindal:Co by dělal Kalousek v senátu?Vždyť by se z něho ty dědci zbláznili,potřebují pohodu a klídek. 😁 Ať jde radši do EU,tam se hodí líp,třeba je probudí.Není totiž úplně blbej a věřím,že už má pro sebe nahrabáno,takže by mohl kopat za celek.Stačilo by za Čechy.Pokud by jsme chtěli za lidstvo,jako celek,museli by jsme pustit k řízení světové politiky mládež,která touží po míru a zároveň si nepamatuje podrazy,které tady vznikaly za spoustu let.Já osobně jsem pro,pustil bych k tomu i děti.Všichni dědci a hodně pamatující ženy,do zaslouženého důchodu,jinak to nepřestane,to nedorozumění mezi národy. 😃

(18. 12. 2023 20:41)

pindal:A než dojde k tomu,co je dnes, uplyne zase spoustu let.Je třeba udělat tlustou čáru a znova a lépe.Je teda fakt,že lépe to mohou udělat jenom pamětníci.Tak teď nevím.Jo lepší to mohou udělat i ti,co mají lepší představivost a to mladí lidé mají.Pamětníci to už moc nevylepší. 😁

(18. 12. 2023 20:56)

pindal:Pamětníkům vděčím za to,že drželi mír už od počátku mého života,narodil jsem se po válce..Vydrželi to dlouho,na to,co si pamatovali.Všechna čest.Stále věřím lidem,nezkazí to.Jsou na vyšší úrovni než dřív i když Amerika nás krmí brutalitou ve svých filmech každý den, v naší televizi.A k těm snad vzhlížíme?Tomu se mě nechce věřit. 😃

(18. 12. 2023 21:12)

Tupe_hovado_rezave: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 12. 2023 11:14)

Uživatel_5703256: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 12. 2023 17:39)

Tupe_hovado_rezave: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 12. 2023 07:58)

(15. 12. 2023 19:08)

jajas:No jo, ale nedostal...naše soudy ho neuznaly vinným.... 👎

(15. 12. 2023 19:14)

(15. 12. 2023 20:09)

jajas:Jistěže ne, ale Uživatel_5703256 to asi neví, že pouze soudy mohou odsoudit někoho k doživotí. 😃

(16. 12. 2023 06:41)

(16. 12. 2023 08:29)

jajas:Pokud "někdo" píše o tom, že bude (by měl) Kalousek sedět, pak předpokládám, že ho k tomu musí odsoudit soud, ne? Nebo jak jinak by se mohl ocitnout ve vězení a "sedět"?

(17. 12. 2023 09:25)

(17. 12. 2023 10:58)

jajas:Já blost nenapsal, jen jsem "dotyčného" upozornil, že Kalouska soudy neuznaly vinným, v domění, že to tomu "dotyčněmu" dojde­....ne­došlo­..... a navíc ses ozval ty se svou naivní otázkou....také jsem si myslel, že jsi mou odpověď pochopil...ale nestalo se....Nevěděl jsem, že takové jasné postupy u odsouzení někomu jasné nejsou... 🙂

(17. 12. 2023 13:29)

(17. 12. 2023 18:00)

(17. 12. 2023 18:01)

sekebo:Super-leader Vondra alias ProMoPro a stamiliony v luftě + nějaký Zdechlovský, kterého jsem v životě neslyšel pronést nic kloudného ??? A každý sedí v jiné frakci EP ??? A vyřazení těch, kteří jednoznačně mohli přilákat více volitelů ??? Tuhle koalici bych nazval "Koryta nade vše" !!! 👎

(15. 12. 2023 18:43)

(15. 12. 2023 17:13)

e.lesanova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 12. 2023 16:35)

krapotkin:No vidíš, Míro, tak ses těšil na půl melounu měsíčně a ono p.r.d.

(15. 12. 2023 16:31)

xiioma: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 12. 2023 15:18)

vinke:Tohle celé je jen takové tanečky a lakmusový papírek pro zjištění , kolik % voličů by pětikoalice ztratila a kolik by Kalousek případně získal, kdyby si vytvořil další stranu. Ve finále si to společně sečtou, a zjistí si ,zda se všichni proderou přes 5% . A pak se ještě před volbama buď sloučí do šestikoalice, čili o žádný hlas nepřijdou anebo se scuknou po volbách, protože zjistí, že mají podobné programy a je to zase doma . Přeci neskončí v opozici 😁
Věřit politikům ? hahahaha

(15. 12. 2023 14:12)

jajas:To je sice fakt, ale pokud by měla jakákoliv strana po volbách méně něž 5 procent, tak se do sněmovny nedostane a tudíž nemůže být součástí pěti ani šestikoalice. A pokud by tedy Kalousek založil svou stranu a přešla by k němu část nynější Topky, tak věřím, že jak Topka tak nová strana Kalouska se nad 5% nedostanou, tedy ani do sněmovny a tedy ani do pěti nebo šesti koalice. KDU-ČSL tam momentálně není už teď, takže ještě ta Topka a je to.....ne?

(15. 12. 2023 14:29)

vinke:Tak přesně na tohle mají expertní školené týmy a horečně to počítají už min.rok před volbama.
Jasně že se jedna strana dostane do PS když má 5%. Pokud se ale sloučí do kolalice dvě strany, stačí jim 8% a pokud tři a více strany, stačí jim mít kvorum 11%.
Proto je pro ně koalice výhodná, kdyby kandidovaly samostatně pak by třeba třeba dvě ze tří těch 5% ani nedosáhly 😁 .Prostě slaboch se veze na silnějším, ale má pak z toho přiměřené rito, v podobě vládních křesel. A volič je trubka, protože nádavkem, když volí koalici několika stran, volí i toho, koho by samostatně nikdy nevolil.

(15. 12. 2023 14:46)

jajas:Aha, tak to mně nenapadlo. Myslíš to tak, že když se před volbama spojí ty strany, které mají teď třeba jen něco přes 2 procenta a dosáhnou přes 5%, tak se do sněmovny dostanou...chápu. Takže se takto vlastně mohou do sněmovny dostat všechny strany, i ty nejmenší a s minimen procent, ale musí spolu utvořit slepenc s více než 5%. Takže to tak vypadá, že ve sněmovně budou naprosto všechny strany, ale jen za sebe by tam bylo ANO a SPD a ty ostatní jen jako slepenci.....no potěš koště! 😁

(15. 12. 2023 15:38)

vinke:no, v tom spočívá ten vtip a symbioza Kolalice 😁 . Výhodné je to i pro nejsilnější stranu té Koalice. Např. ODS sama o sobě by získala 14%. Ale se svými dvěma kámoši pak má coby Koalice 22. A výsledek je ten, že ačkoliv se před volbama drželi kolem ramen, tak se pak rvou a hádají a výsledek jejich vládnutí denně vidíme 😁
Že v předvolebních průzkumech, třeba KDU má 3% nic neznamená. Ty by měla kdyby kandidovala samostatně, takhle jsou v průzkumech kladené otázky, což KDU nikdy neudělá 😁

(15. 12. 2023 16:03)

jajas:Jasně...takže nevolit koalice! Do voleb jdou svorně spolu s usměvem na rtech, po volbách se "najednou" jejich tzv.společný program rozplyne a každý si jede podle svého...ale protože jsou spolu, dělají si různé ústupky a hlasují spolu i kydž s něčím nesouhlasí, takže tím to tady všechno przní... 😕 Tak to už jsem zvědavý na další volby a kdo se s kým, naooko, spojí za účelem dostat se do sněmov­ny..­..bez­va..­.. 👎

(15. 12. 2023 16:17)

9876543: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 12. 2023 14:02)

Gemino Gemello: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 12. 2023 13:11)

(15. 12. 2023 19:09)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy