Uživatel_5347357:Fialo, fialky už dávno odkvetly a místo nich se tu rozmohl pýr plazivý, který naši zemi dusí a dusí. Je načase se tohoto plevelu zbavit a udusanou hlínu provětrat. Na hnojišti, kam tu tvoji povedenou koalici vyvezeme, budete užitečnější, takový materiál se jen tak nenajde.
Fialová Bída:Já moc pro ty valorizace nejsem, ale když šlo o můj plat, tak musela bejt valorizace dodržená do posledního halíře, abych se v těch statisících mohl jako prase rochnit.A proto mě musíte zvolit!!! Chci vás šmejdi další 4 roky okrádat a chci aby si moji kámoši kmotři z ODS mastili kapsy na vás chudácích. A když náhodou peníze dojdou, tak okradu důchodce, protože jsem bezpáteřní dobytek a důchodci jsou pro mě nejsnažší oběť.
jajas:👍 Ano, znám. Nicméně kdo mu nakukal, že bychom měli být tou spálenou zemí, když tak vehementně tvrdí, že jí nejsme....jeho myšlenkám nerozumím. 😕
Stanislav Janovský:Jelikož volím rozumem, tak dávám Fialovi a jeho Spolu STOPKU !!!! Rozpočtový Armagedon sám způsobil zadlužováním Česka a vyváděním státních peněz na UA a ještě z toho obviňuje jiné. Dost bylo Fialy a jeho Spolu, který je slepenec 3 politic. stran a který nemá na Babišovo ANO šanci zvítězit! Fialovi teče do bot, tak se stále zaštiťuje Českem, přitom se celé 4 roky staral pouze o UA a dělat to bude dál, dokud válka neskončí.👇😡
jajas:Fiala opět jen sliboval a hlavně strašil.... 😃
"„Rozumím všem zklamaným voličům, kteří čekali jinou daňovou politiku, rychlejší digitalizaci nebo urputnější boj s byrokracií. Chápeme to a umíme se z toho poučit, protože tyhle věci trápí nás samotné. Teď jde ale o něco jiného. Hrozí, že naše země v této mimořádně nebezpečné době by opustila prozápadní politiku a začne kolaborovat s Ruskem,“ varoval premiér." 😃
paralenka:Zapomněl dodat: Nemusíme se milovat. ale musíme se k sobě chovat slušně! Na to jste zapomněli a ty výady proti těm, kteří mají jiný názor, už známe od komoušů, zřejmě zapomněl, jedete podle klasika: Je proti nám, kdo není s námi...! Mám plné zuby psychoušů v politice, někteří podporují jeho a on se od nich nedistancoval! Co gaunera Oganesjana - a co jeho nechutná parta? Kdo nad nimi asi drží ochrannou ruku??? Ale podporují ho, a tak jim projde všechno! Tohle je to, co nelze tolerovat, p. Fialo! Mimochodem - dlužíte mi už pár tisíc, ta tisícovka valorizace důchodu skončila nejspíš v jiných kapsách než v mých! 👎 A proč?!
Uživatel_5858919:To prosím byla hmotná nouze z duvodu velké inflace podle zákona.A potom jeste 4krat v lednu na duchodech snížili co nejmenší procento.
Dagmar Vodenkova:Viděla jsem dneska jen začátek kampaně SPOLU. Na velkou výzvu přicházel na pódium PETR PRVNÍ VELIKÝ PADLÝ alias Nutelák. Jsou to děsní kašpaři, jen jim chyběly rolničky.
Uživatel_5858919:Co vlastně za čtyři roky dobrého pro občany České republiky udělali?Spolu s prezidentem vubec nic.Spolecnost je rozklížená a rozhádana jako nikdy předtím.ODS TOP09 KDU ČSL nám zase slibují hory doly a ani jim vubec není hanba.Doufam že volby dopadnou dobře aby už neměli většinu.