DISKUSE K ČLÁNKU

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 10. 2014 16:03)

ninka64:Konečně lidé začínají chápat, že největší zlo a zhouba této země je ODS a TOP 09, škoda pro tuto zem, že to trvalo 24 let. Dnes zveřejněná další, ze stovek jiných ODSáckých sv.ň.ren, Praha5 a Jančík a nevypověditelná a nevýhodná smlouva na skládku nad Motolem. Jančík s bandou grázlů si narejžovali a Praha 5 bude muset na státní náklady skládku sanovat. Kdy konečně začnou padat tvrdé tresty za tyto sv.ň.rny????

(12. 10. 2014 23:02)

santixkauz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 10. 2014 11:42)

kung-fu-jane:V 89-tém naivní Pražáci chtěli změnu.Jediná změna po 25-ti letech je ta, že jsme se trhli jsme se od Slováků a že jsme nechali všechno rozkrást...! A Teď jsou nám Slováci dobří? Na místě Babiše bych nám nakopala * a poslala nás do řitě. Po tom, jak pořád volíme pravičáky si to zasloužíme. Vítejte v pekle b.l.b­.e.č­.k.o­.v.é­...

(12. 10. 2014 22:05)

abcd.adcb:Někteří kašpaři nemůžou výsledky voleb opět unést, viz. ten kašpar níže.

(12. 10. 2014 18:10)

wandzi:Dumas • před 10 minutami

Jinak mezi největší Babišovy odborníky na ministerstvu financí patří Ing. Wagenknecht, který rád každý týden rozdá deset a víc trestních oznámení a za celou svou kariéru na MF, kde není ještě ani rok, stihl odvolat z funkcí tolik úředníčků, kolik se nepovedlo odvolat všem předchozím ministrům dohromady za celou jejich kariéru. To, že za ně nemá adekvátní náhradu tento mladý a ambiciozní muž neřeší. Totéž Ing. Hornochová, která je náměstkyní na daních a clech - ta si hlavně upevňuje pozici a zbavuje se lidí, kteří by ji mohli intelektuálně ohrožovat. A na Generálním finančním ředitelství je to ještě veselejší - tomu šéfuje nyní mladíček, který svého času nadšeně Kalouskovi zavazoval boty a usiloval agilně o jeho přízeň. Když se karta otočila, dělá to samé nyní Babišovi. Pokud mám být s takovými odborníky v klidu, pak tedy jsem a jdu si rovnou na svou zahrádku zasadit brambory, abych měl co jíst, až budeme sklízet plody této práce.

2

Odpovědět

Sdílet ›

(12. 10. 2014 18:07)

abcd.adcb:Nekvič pořád jako nenažrané sele, kašpare! Smiř se s tím, že máte odtroubíno!

(12. 10. 2014 18:09)

ninunka:moc pěkný názor a tip tak já přidám také trošku do mlýna: na krajském úřadě Ústeckého kraje 6 let šégoval kanceláři hejtmana Šulce STBák Konopásek, kterého si ODS a hejtma Šulc na úřad vzal jen proto, aby měl kdo s krytím-vybírat procenta ze zakázek úřadu- bral 8% z každé. A světe div se, po volbách, kdy se stala hejtmankou Vaňhová z ČSSD (přítelkyně odstřeleného mafiána Housky), tak STBáčka si tam nechali, jen z 8% pro ODS museli dávat 4% Vaňhové a spol.
PS: takže co je lepší?????
a legrácka na závěr- kmotr Oulický utekl do Thajska, Novák je v base, zlodějské duo Gandalovič a Kubata jsou za zastupitelství V USA- to je masakr!!!!! Na tyhle týpky Babiš zatím nemá ani omylem

(12. 10. 2014 18:18)

abcd.adcb:Je to zamindrákovaný osel, tyhle šplechty tady mele pořád dokola.

(12. 10. 2014 19:17)

abcd.adcb:A kdepak je ten kokůtek andreslawicky?

(12. 10. 2014 18:02)

(12. 10. 2014 17:53)

abcd.adcb:Už ti letos stálo péro?

(12. 10. 2014 17:54)

(12. 10. 2014 18:19)

ninunka:a ještě jim odejdou všichni tajemní štědří sponzoři a můžou to zabalit úplně, i s Vendovo kanceláří od Bakaly
PS: pravici zlaté časy definitivně skončily

(12. 10. 2014 18:01)

abcd.adcb:A znovu gratuluji panu Babišovi!

(12. 10. 2014 17:46)

xioma: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 10. 2014 17:51)

abcd.adcb:Já na sanitku pro tebe se.ru z vysoka.

(12. 10. 2014 17:51)

abcd.adcb:Na rozumy senilního zlodějpera je tak někdo zvědavej.

(12. 10. 2014 17:44)

.abcd.abcd.:Jo a Simao ty ovládáš fakt super češtinu: Babišova Monika vytáhla nové šaty.
Jooo vytáhla, co to je za češtinu? Snad oblékla si, se předvedla nebo přišla v nových šatech. Vytáhla, teda něco tak buranskýho jsem neviděl. Co je to za kulturu? Zanedlouho budeme číst: Babiška se narvala do novýho hadru. Kuwa Plesáči trochu kultivovaně, OK? Nebo jste tam všichni bez vzdělání? Navíc, nikdy nepiš nejdřív příjmení a pak jméno, blbko. Vždy jméno a pak příjmení, kapišto?

(12. 10. 2014 16:47)

ninunka: mně spíš vadí, že paní Moniku Plesk jmenuje jen Monika Paní Monika snad s těma teplou.šema z Plesku husy nepásla ne???

(12. 10. 2014 18:03)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy