DISKUSE K ČLÁNKU

basupodvodnikum: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 10. 2014 22:29)

abzk:Co čekat jinýho od náplavy z Moravy, než že budou volit echt zloděje a gaunery aby ten jejich hlavní východňárský grázlvelitel jednou mohl říct "Ták tady je už konečně všude Babišovo, už jsem si koupil všechny čecháčky i s moravskou chamradí za koblihu a teď na mě budou všichni otročit v mejch fabrikách.".

(09. 10. 2014 23:30)

annael:Tak to v tý Praze jim ten galimastyáš nezávidim U nás je to s komunálkama jednoduché. Je nás tu necelých patnácset obyvatel, všichni ty co sedí na úřadu dobře znají. Starosta je super, toho budou volit už potřetí všichni až na pár kamarádů jeho oponenta, většina zastupitelstva je taky v pohodě a většinou jde o nestraníky, takže žádný problém že by nám sem strana šoupla někoho jiného. A zbavit se toho šmejda z ANO, co se do zastupitelstva předloni záhadně nakýbloval po jednom náhle zesnulém zastupiteli taky nebude problém.

(09. 10. 2014 16:59)

mjanu: já si s tou plachou poradil i bez rady politologa v krbu posloužila parádně, prosím, prosím, příště větší plachtu, sice mi z toho dřevo chytlo ale bylo to jen o fous upřímně, volby jsou jedna veliká zhovadilost

(09. 10. 2014 16:36)

basupodvodnikum: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 10. 2014 22:31)

abzk:Babiš dělá čistku konkurence aby to tu všechno ovládnul sám a pak nás všechny vymačkal jak citróny Blbost těch co volej toho grázla prostřednictvím jeho strany je nekonečná. Kurňa lidi, zjistěte si něco z jeho minulosti. Vždyť ten chlap má na svědomí víc podvodů, tunelů a rozkrádaček než všichni u nás za posledních pětadvacet let dohromady

(09. 10. 2014 23:35)

tawon: Fakt pražská plachta, šetřme lesy

(09. 10. 2014 15:37)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy