DISKUSE K ČLÁNKU

sores:Jasně že se nic nezmění, proto volí pouze necelých 50% občanů! není se jim co divit, v TN bylo že 1,5 miliónů čechů žije na hranici bídy.Práce není, kradou hlavně ti bohatí, jídlo jde pořád cenou nahoru. Byla to jedna velká šaškaráda celé volby. Trapárna!!!

(13. 10. 2014 12:46)

pepazdp:Nic se nezmění protože 50% voličů je úplně debilních a nevolí vůbec a z těch co volej mají rozum jenom vesničani, jak píše xxyy.

(13. 10. 2014 12:50)

panda82:Přesně tak, k čemu volby, jen boj o koryta. Olomouc je toho důkazem, hnutí ANO je jen protest proti politice a skončí jako VV, kde jsou dnes asi ve VV

(13. 10. 2014 10:05)

xxyy:Jenže politické strany při komunálkách dneska už volej jenom pitomci z velkých měst
Když jsem koukal třeba na Čerčany, kde to znám, tak tam volili jenom nezávislé, což mě přimělo prohlídnout si toho víc. Když jsem vzal namátkou obce tak do 5000 obyvatel, tak se velké strany nechytaly vůbec nikde, maximálně tak třeba sem tam jeden zastupitel. Všude si volili místní, co je mají perfektně oťukané a zmapované.
Hergot vždyť v městech se volí podle městských částí, co mnohdy nejsou větší než velká vesnice, tak proč by nešlo volit i tam bez to nesmyslnýho krmení velkejch stran co dělaj pro lidi prd?

(13. 10. 2014 11:57)

pepazdp:Hnutí ANO není protest proti politice. Je to nástroj bezohlednýho žraloka Babiše k ovládnutí celý země. Hergot už se lidi proberte a uvědomte si kolik toho tenhle ze Slovenska pod hrozbou smrti vyhnanej grázl stačil u nás, za tu chvíli co je v politice, ekonomicky ovládnout.

(13. 10. 2014 12:46)

moiaza:Pro obyčejného a slušného člověka se nezmění vůbec nic! Jen "nové ***" si vymění koryta. Proto zásadně nevolím. Hledím si svého a nikdo mi nic zdarma nedá! Vše co mám, jsem si musel vydělat svými rukami. Nemám sice miliony, ale mám klid. Po žádných volbách jsem nepozoroval nějaké zlepšení. Minutu po volbách už zajímají všechny politiky jen koryta a peníze.

(13. 10. 2014 08:56)

krupan10:máte naprostou pravdu. K volbám ale chodím, aby zase nevyhrála strana gaunerů TOP 09 a ODS

(13. 10. 2014 11:53)

pepazdp:A koho volíš? Gaunery z opačný strany politickýho spektra nebo toho nejhoršího gaunera Babiše?

(13. 10. 2014 12:48)

xxyy:Ale změní, když nebude línej a půjde volit a bude volit místní nezávislé, jak o tom píšu výš.

(13. 10. 2014 11:59)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy