DISKUSE K ČLÁNKU

lubinko52:Som presvedčený, že M.Zeman sa do politického ringu nevracia zo zištného dôvodu. Ak dôveru voličov získa, bude mať legitímne právo ich zastupovať v poslaneckej snemovni ČR. Ide o korektnú súťaž. Také sú zákonné pravidlá. M. Zeman má jasnú. zrozumiteľnú víziu - politický program, ktorý dokáže vysvetliť a obhájiť bez ohľadu na neprajníkov, závistlivcov a bulvárnych médií. Zásluhou sarkazmu, ostrého vtipu a otvorenosti, bude mať v okolí vždy ľudí, ktorí mu drukujú, alebo naopak, ktorí ho nemajú radi... Je to prirodzené.

(12. 03. 2010 20:43)

klika:Z. udělal chybu,když se vytratil z politiky na Vysočinu. Tehdy o jeho návrat dost lidí stálo. A on dělal drahoty,hrál si na šťastného důchodce a myslel,že ho budou do nekonečna prosit. No jenomže,sejde z očí,sejde z mysli........,a teď o něj už není zájem.Přijde mi to (jeho návrat),jako sledovat film pro pamětníky.

(13. 03. 2010 00:03)

klika:ale aspoň tráví volný čas aktivně. Trochu se cournou po repu­blice,­popi­jou,po­kecaj ,....zase je Z. slyšet i vidět. Jasně,že mu to chybělo A když to někdo sponzoruje,proč ne ??? No a po volbách to už budou hicy,tak snad to objímání stromů a rozjímání nad tím,proč se cpu někam,kde o mě UŽ nestojí.

(12. 03. 2010 17:24)

mujboze:novinky.cz:

"Dolejš ustál aféru s úplatkem, zůstává v čele kandidátky KSČM

Bývalý místopředseda KSČM Jiří Dolejš zůstává lídrem pražské stranické kandidátky pro květnové volby do Sněmovny. Kandidátku i s Dolejšem v čele v pátek potvrdil výkonný výbor komunistů. S návrhem vyškrtnout Dolejše přišla v lednu pražská KSČM kvůli aféře ohledně údajného miliónového úplatku..."

....­....­....­....­....­....Ná­rod sobě...

můj bože, můj bože
ježíš marijá
matičko skákavá

jakej kolektivní mozek má tento národ ?????....

(12. 03. 2010 16:30)

sally47:můj bože můj bože lepší dolejš než kdokoliv z ODS!

(12. 03. 2010 20:20)

quasimodo:skoc z mostu

(12. 03. 2010 22:28)

gogo:IQ tohoto národa..... Bojim, bojim ....

(12. 03. 2010 15:49)

quasimodo:podle sebe soudim tebe?

(12. 03. 2010 22:29)

anka:Asi tak, panu Zemanovi zdravi zatim slouzi, doma se nudi.....umi jenom s prominutim zvastat.....a tak to dela, protoze se jeste najdou lide, kteri veri, ze se krz neho dostanou k nejakemu kortyku.......Pan Zeman odesel do duchodu....mel by zustat tam kde jde, a kdyz se nudi.....tak by se mohl zapojit treba do nejake charity a opravdu tak udelat neco dobreho pro sve spoluobcany......

(12. 03. 2010 15:36)

vivienne:Velmi výstižně řečeno, mluvíš mi z duše, můjbože! Tvé příspěvky jsou bezkonkurenční! Jsou chvílě, kdy pochybuju oTvém normálním chápání , ale pak se to opět srovná a kloubouk dolů. Bavíš mne.

(12. 03. 2010 15:32)

mujboze:
Koncem května budou volný fantastický nový džoby pro naše změstnace:

1) skvělý platy
2) skvělý vodměny
3) přirážky, o kterejch se ani nesní
4) skvělé cestovné
5) noťasy, mobily, jízdenky zadaro
6) levná kantina přímo na pracovišti
7) extra levný chlast
8) možnosti narazit si bufetářku
9) klátit sekretářku
10) mydlit překladatelku
11) lítat po světě zadaro
12) bejt za hezký všimné lobován
13) mejt byt v práglu zadaro
14) číst v práci noviny
15) hrát si v práci s noťasem
16) dokonce v práci jíst svačinky
17) nebo vůbec nepracovat
18) ukázat se u pultu, když je to populární
19) neukázat se, když to není populární
20) mít kolem sebe šloufy, dalíky, tvrdíky
21) mít šanci ten džob držet zuby nehty jak ten z dob RáJe
22) mit šanci postoupit na lépe placenj džob:
...22a) když dobře vypadá - příkl. Standa Florida, Buzina Vekloprsatá
...22b) když je buldozer - Vítěznej Únor
...22c) když je blbej ale má Lampasáckou minulost

Jistě jsem takovejch 20-30 jinejch výhod, co jsem pozapomněl ale ty4 poslední překoná snad jen džob v čezu:
23) žádnej strach z vyhazovu min 4 roky
24) a když, tak 100% trafika - systém tvrdík
25) žádnej strach z chyb nebo špatný, ba ze žádný práce
26) trvalej, jistej stoupající plat z NAŠICH kapes

Takže lidi, kdo by se nechtěl stát našimi zaměstnanci a kdo by nás nevokecal, aby jsme ho zaměstnali?
Malá ukázka? Tak jo takovejch namátkově 4 kusy:
Vobjímač stromů žoviálním zemákem s becherovkou a milým šloufem,
Vítěznej Únor z RáJe vtíraním se blbejm sockám také s milím tvrdíkem
Berlusconiho pyj zas sliby transformovanejm komoušským podnikatelům
a nakonec Čuk Noris zatloukač dcérky john, že všechno bude křišťálový.)

Co by voni uchazeči, bejt našimi zaměstnanci neudělali, že jo?
Takže si rozmyslete, koho chcete zaměstnat - jde to z vašich kapes

(12. 03. 2010 09:51)

cernysvetlo:Ach jo!

(12. 03. 2010 12:16)

ruisendaal:Je to tak, ale bůh to všechno vidí !!!

(12. 03. 2010 15:24)

zirafa: tleskám můj bože dokonale vystiženému rozboru zaměstnání poslanců!!
P.S. neupadly sestřičce prstíčky, než to napsala?!

(12. 03. 2010 21:19)

smrk:Holt autobus vozí budoucí nicnedělače v parlamentu - i kdyby se tam dostali, tak co tam v tom počtu chtějí dělat ( maximum 3 - 5 poslanců).

(12. 03. 2010 08:55)

quasimodo:tak vschny male strany zrusime, nechame zase jen jednu jak pred revoluci a budou si s nama vytirat pr*el jeste vic nez nyni. Vladnout nam bude soudruh pandurek, kdyz se nam neco nebude libit, tak nas zavre. To je super pristup.

(12. 03. 2010 09:34)

ondatra:Vláda dvou stran střídajících se u moci se od vlády jedné strany příliš neliší.

(12. 03. 2010 09:53)

quasimodo:tak proc zatracovat i ostatni strany? To je prece nesmysl.

(12. 03. 2010 09:56)

gevi:Zajímavé tvrzení, ale asi platí opak. Ve vyspělých zemích to leckde dlouhodobě funguje - příkladem budiž Velká Británie nobo USA.

(12. 03. 2010 10:43)

quasimodo:ve vyspelych zemich neni obrovska komunisticka zakladna, ktera vzpomina na doby minule. Do zamesnani na odpocinek, z prace stavet domy a chalupy. To jsme my cechacci. prace fuj , mala domu huj.

(12. 03. 2010 22:33)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy