DISKUSE K ČLÁNKU

milan59:Je neuvěřitelný jak se zase Horáček vybarvil,neustále vykládá jak nebude jako jiní kteří se neustále naváží a kritizují Zemana že to tak prostě dělat nebude a ejhle je to tu zase : "Zeman nikdy nepracoval a Schwarzenberg je jiný než já"
Mám z něj husí kůži jakej je to narcis - pořád jen já já já asi je z něj - Horáčka jájínek můj hlas nemá ani za pytel sušenejch dalekohledů

(07. 03. 2017 08:36)

victor1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 01. 2017 15:44)

Karel_Novotny_Praha:

(27. 01. 2017 17:48)

Hunt:Tak to bude psina protože se ukáže,že voličům Zemana byl občanský průkaz odebrán pro celkovou demenci a nesvéprávnost!

(13. 01. 2017 17:03)

victor1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 01. 2017 15:41)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2017 16:09)

drakulina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2017 11:19)

annael:Jak celý život podváděl? V čem švindloval? Konkrétně prosím.

(13. 01. 2017 12:33)

jity:Podváděl s razítkem, aby dostal výjezdní doložku. Ještě měl tu drzost se tím chlubit. Dobře nám tak, těm pitomcům co i tenkrát dodržovali zákony. Veksláci se nám vysmívali.

(13. 01. 2017 12:41)

annael:Tak jestli je tohle všechno ....... Kdo tenkrát nepodváděl nebo si nějak nepřilepšoval ze "společnýho"? Vždyť to byl tehdy národní sport a lidi se tím ani normálně moc netajili, spíš se chlubili jak ochcávaj režim, jenom před bonzákama si každý dával pozor na pusu.

(13. 01. 2017 13:48)

noacojezase:Nevědět nic o Horáčkovi, dva měsíce po jeho ohlášení kandidatury, je dobrá vizitka.

(13. 01. 2017 17:37)

annael:Myslím si, že o něm vím víc než všichni tady dohromady. Jen mě zajímá, jestli zdejší pisatelé dokáží ty svoje výkřiky do tmy konkretizovat, doložit ....

(13. 01. 2017 18:39)

kobyla1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2017 23:57)

annael:Tahat je sem nechce. Do Evropy je tahá Merklová a spol. Horáček je sem nezve, jen jim za určitých podmínek, ve kterých upřednostňuje práva a bezpečnost naší společnosti nechce stavět do cesty hranice. Má na ně dost střízlivý pohled. Nepopírá že jde z velké části o ekonomické migranty ani to, že většina z nich není kompatibilní s naší společností, že jsou mezi nimi i potenciálně nebezpeční jedinci, je mu i jasné, že ta masa migrantů, co se dala zmanipulovat k pohybu je na Evropu příliš velké sousto, je mu jasná i skutečnost, že jsme pro ně jenom zastávkou do Německa, kam skutečně chtějí. De facto migranty nijak nepodporuje v usazování na našem území ale ani k nim nemá populisticky striktně odmítavý postoj, jaký má Zeman, kterým Zeman značně škodí diplomatickým vztahům naší země s okolními státy, aniž by ve skutečnosti měl ze své pozice na tyto okolnosti nějaký rozhodující vliv. A ani Horáček, nebo kdokoli jiný v prezidentské funkci na to větší vliv mít nebude. Tudíž jde o to, že Horáček by jako prezident na diplomatické úrovni rozhodně nepáchal takové škody jako Zeman a přitom by tím zároveň ničemu neškodil, jelikož by mu to funkce neumožnila.

(14. 01. 2017 05:32)

hejhej:kobyla1: Mě stačil výrok Horáčka, aby nedostal od naší velké rodiny podporu: Odpůrce islamizace je jako odpůrce deště. I praotec Čech byl imigrant. Naší morální povinnosti je pomáhat imigrantům a také respektovat jejich kulturu, zvyky a náboženství.
Podle Horáčka my je máme ve všem respektovat a oni, přivandrovalci nehodlají respektovat v Evropě nic a ještě si ty zrůdy dovolí krást, vraždit a znásilňovat.
Horáček prezident - nikdy !!!!!

(14. 01. 2017 10:20)

e.44:Horáčka fakt nemám ráda, ale když odhlídnu od osobních antipatií, je to asi jedinej člověk schopnej dát do pořádku na mezinárodní úrovni škody co Zeman na pověsti země a v diplomatické sféře svým buranstvím, demencí a nevymáchanou hubou napáchal. A zkrátka je faktem, že zem, kde je prezident na odpovídající diplomatické úrovni ostatní země víc respektují a víc s ní spolupracují.
Takže abych se dostala k jádru pudla - co jsem zatím zaznamenala je to, že se Horáček k migrantům vyjadřuje jak píše annael, ne jak píšeš ty hej hej. Tedy jde mi o ten zásadní rozpor mezi tvým a jejím příspěvkem - ty tvrdíš, že řek, že je "Naší morální povinnosti je ....... a také respektovat jejich kulturu, zvyky a náboženství." Já zaznamenala zatím to co annael, tedy že je Horáček pro přijímání pouze těch migrantů schopných se přizpůsobit a akceptovat naše zákony, zvyky a náboženství.
Tudíž bych prosila odkaz na citaci, kde on přímo říká, že my máme podle něho respektovat jejich kulturu, zvyky a náboženství.

(14. 01. 2017 14:03)

honza54: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2017 10:42)

jana999:jenže zeman to sbírat neotřebuje, asi nerozumíš psanému textu vid

(13. 01. 2017 11:59)

sportak:- Honzo zdrhne, myslím že jako prognostik vidí svět v hajzlu, to vidíme i my!, tak proč by kandidoval a zhoršil si do historie reputaci. Novej prezident přijde do hodně těžkých let, není co závidět.

(13. 01. 2017 12:11)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy