DISKUSE K ČLÁNKU

komentator:již konečně pochopil, že nikdo neí zvědav na důchodce z Vysočiny a jeho obstarožní" recykláty", kteří se již jednou zostudili v Zemanově vládě. Zeman, který kvůli politickým ambicím prošel několika politickými stranami (Občanské Forum, liberálové, socani, Strana PO )je zřejmě ochoten udělat cokoliv pro návrat do vysoké politiky. Obklopuje se stejnými diletanty, kteří toho moc nesvedli v jeho vládě před pár lety-
Vrcholem je Zemanova pravá ruka komunistický papaláš Šlouf, který je obdobou Dalíka. Jako poradce premiéra Zemana přišel k obrovskému majetku. Jen s podporou Šloufa se prý firmy mohly dostat k zajímavým státním zakázkám. Za Šloufovy služby firmy musely platit velké prachy. Totéž dělal za Topolánkovy vlády Topolův kamarád Dalík.
Je evidentní, že Zeman založil novou politickou stranu, aby odebral hlasy socanům a pomohl tak ODS. Neudělal něco podobné v r.2006 se Šloufem, když přesvědčili pár poslanců ČSSD, aby podpořili vládu Topolánka? A penízky na tuto transakci dodal Dalík Je všeobecně známo, že přeběhlíci Melčák, Pohanka se jezdili radit k Zemanovi na Vysočinu. Zeman se Šloufem se dokonce neštítili získat přeběhlíka defraudanta Wolfa, který je nyní vyšetřován policii.
Zeman zřejmě odebere nějaké hlasy socanům. Skončí hanebmě jako každý mouřenín, který udělá špinavou práci a poté ani pes po něm neštekně......

(03. 05. 2010 21:15)

9030:Škoda, že se kulodrb bojí toho duelu, mohla to bejt obrovská prča

(03. 05. 2010 17:15)

bara:Proubek na Zeman nemá. Hlavně co se týče inteligence.
Mohli jsem se opravdu pobavit.....

(03. 05. 2010 17:32)

zirafa: já bych si tu šou určitě nenechala ujít, Zeman by to prase bradavičnaný s přehledem převálcoval....

(03. 05. 2010 22:50)

zirafa: souhlasím, myslím, že kdyby byli v televizi, měli by obrovskou sledovanost...

(03. 05. 2010 22:47)

makmark:každý by vedl stát mnohem líp než Zeman inu, v Kocourkovu může vládnout kdokoliv i trpaslík, k´terý Zemanovi nesahá ani po kolena ...
však si je svolte, možná bude lépe, když jich bude rovnou sedm.

(03. 05. 2010 15:09)

makmark:oprava: ZVOLTE ........ však ti vy umíte

(03. 05. 2010 15:09)

makmark:oprava: však TO vy umýte

(03. 05. 2010 15:11)

makmark:oprava: umíte, jako to zvíře Míval

(03. 05. 2010 15:12)

makmark:sorry: samozdřejmě že Mýval

(03. 05. 2010 15:12)

zirafa: uf, ale že to dalo fušku, všechny ty opravy....

(03. 05. 2010 22:51)

anelam:oprava aspoň jsme se zasmáli ne?já se jednou takhle zamotala s vílami Jinak toho zde moc k smíchu není

(04. 05. 2010 07:30)

simeon:no každý právě ne, Paroubkovic s tlupou ekonomických géniů typu Tvrdík, Sobotka, Škromach a dalších jsou jednoznačně horší než kdokoliv, tedy i Zeman

(03. 05. 2010 15:29)

antoniocosi:To jsi krásně vyjmenoval tu tlupu opic
A ještě Bubla­nina,­Orálek­,Onda­terka,­Urban­...to jsou KOUSCI !

(04. 05. 2010 13:27)

ondatra:Ten příměr s broukem »titan vulgaris« se fakt povedl. Nahoru už se vyšplhal, teď zbývá už jen ta cesta dolů.

(03. 05. 2010 14:18)

mujboze:milí bleskáči,
jediná možnost - než nevolit - je rozmělnit

Proto nevolte ani partičku pod vítězným Vítězný únorem z bejvalýho RáJe ,
ani ryzí totalitní zbytky - komouše ,
ani transformovaný komouše pod bejvalým Lampasákem....

volte raděj malý strany, bo nic horšího už nemůže bejt,
než mít třeba Petruši prezidntovou a jiný průsery s modrejma ptáky ba i degenerovanýma komouši myšlení dolejšů..

Jasně, moc se toho beztak nezmění v žádný konstelaci - bo, co si budem povídat, všickni sme z jednoho pytle, z jednoho mraveniště se stejnýma geny, se stejným DNA, degenerovanejm vyčuraností, bratříčkováním a voblblí komouši našich votců a matek patologicky dopředu na dalších 40 let...ale
proboha už ne ty, co nám vod cinkání klíčů furt nedokázali, že si nás zaslouží, jen si hoví s plnými břichy za naše prachy jako nejhorčí naší naši zaměstnanci..

Tož tak - rozmělněte koryta volbou - byť volbou profláklejch ožralů z vysočiny, zatloukačů vlastní dcérky 7 let, knížecích, pánbíčkářů, biomasy a tak - podle vlastní chuti...

nebude dobře,
bude (možná) vo něco líp ???
volební komisař

(03. 05. 2010 11:52)

anelam:A řekl jsi to správně na celou hubu-To by byl klip!!!!

(03. 05. 2010 12:33)

anasyi:mujboze,napsal si to dobre,ale porad nejak nechnapu,koho mas na mysli,aby lidi volili.Ja treba se vice z mym chnapajicim mozeckem,vice priklanim na stranu Zemanojc.kdybych mohla volit v CR,tak jedine Zemana,protoze jsme si tak nejak blizsi,jak hudlakujeme ty stromy,tot znamka projevu naseho DNA o kterem se tez zminujes,ze defakto jsme vsichni z jednoho pytle.

(03. 05. 2010 16:22)

mujboze:Milej Anelame pode mnou, díky
Milá Anasyi nade mnou, díky též
eště jednou:
- původně sem nechtěl volit, jak již pár let - ale napínal sem můj kokos a sem si řek,
tentokrát se s moji jedno­dese­timi­lion­tinou přičíním rozmělnit ty koryta našich přežranejch rozmazenejch zaměstnanců....a volit budu.

Vol, koho chceš, klidně i becherovku
Jsem proti zatloukači čukovi norisovi s jeho VV -ale raděj toho, než ty tři prčofláklý darmožrouty - Vítězný únory, Lampasaky nebo Dolejší komouše....

Já budu asi volit pro mě nejmenší zlo asi knížecí* - i dyž maj všichni do jednoho stejný DNA
De je vo to - ROZMĚLNIT těm, co se drží 20 let u koryt - jejich sebejistotu.
(škoda, že to není možný i s těma co ani nedutaj a tiše sedí na masitý dupě v senátu )

Takže - kohokoliv - jen ne ty tři partičky s ryzejma a transformovanejma komouši)

(03. 05. 2010 17:02)

bara:

(03. 05. 2010 20:31)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy