DISKUSE K ČLÁNKU

nautilus:Více než milenky by měla vadit výměna manželek, jak to prezentovali svého času pánové Paroubek a Topolánek. 0potřebovanou odloží do starého železa a pořidí si neojetou káru. Je to známka nízké morálky a toto by mělo být odsouzeníhodné a vést k politickému pádu oligarchy. Topolánek již skončil, i když z jiného důvodu či důvodů. Paroubek se stále drží a devastuje tuto zemi. Voliči by mu měli vystavit dopravní značku ST0P. 0všem Paroubek slíbí 13. plat a další sociální preberendy a tím si to u přihlouplých voličů vyžehlí. Nejde o levici či pravici, ale rozkvět společnosti. A tak se znovu dostaneme k tomu, že odpovědnost neseme my sami. Jinou otázkou je, zdali v této zemi existují strany, kde převažují slušní a současaně inteligentní lidé, ale každý národ má takové politiky, jaké si zaslouží. Politici tvoří pouze špičku ledevce a z tohoto pohledu jsme na tom velmi špatně.

(19. 05. 2010 01:06)

tom8888:Nevím proč s furt mluví jen o Paroubkovi , nejsem jeho zastáncem , ale vždyt on přišel do vlády až v roce 2005 , a já si myslím , že tam je mnoho lumpů , kteří už ryžujou kasu od revoluce , a o těch se pořád nemluví , třeba ja nevím co vlastně Paroubek za tu dobu co je ve vládě provedl za katastrofu kromě toho že se rozvedl a vzal si svou mluvčí. Ale tady je určitě polovina z vás co tady píšete rozvedená , a myslím si že je to jeho osobní život.l

(19. 05. 2010 11:48)

alex0800:Korupce nevadí.. Koukněte se na ex-ministry, kteří oficiálně přiznávají dluhy a neoficiálně vlastní a ovládají i miliardové podniky.. Zajímavý případ je třeba SEKYRA group s Íčkem.. Ale to je jen tisícina promile z reálného stavu!!!
Volme změnu systému vládnutí nikoliv "jinou" stranu..
Vlastenec je pro SPOZ - Kvůli jejich programu a bez nich vláda nebude, tedy pokud zde není jen jiná forma "demokratických" předlistopadových voleb..

Vlastenec

(14. 05. 2010 22:42)

anka:...Clovek, ktery podvadi a lze svym nejbliz­sim.­....kt­ery si nevazi sve rodiny a radeji nez si vyresit sve problemy....radeji utece za necim snadnejsim....nema charcter....

(14. 05. 2010 13:41)

hela12345:Asi by se chtělo nad tím zamyslet, lže léta manželce, nebude lhát i ostatním lidem?

(14. 05. 2010 13:20)

ma-o:Vždyť je to sam bývalý komunista nebo svazák, tak co se divíme.

(14. 05. 2010 09:20)

sakra:Chemik Kalousek to je ale všeználek, ale hlavně je to gauner bez morálky.

(14. 05. 2010 10:04)

jity:Kalousek také? Že by, tak uvědomělý TOP09 a ještě toto.

(14. 05. 2010 13:01)

gogo:Jednadvacátý rok po "revoluci" ? Jiný důvod nevidíte ?

(14. 05. 2010 14:23)

anka:ekonomickou zaostalost tento pracovity a sikovny narod dohnal velmi rychle.....tu moralni..bude dohanet nejmene 2 generace..... Smutne je, ze stale hodne moc lidi se rve do politiky, aby si co nejvice nahrabali sami pro sebe....misto proto, aby meli tu cest udelat neco dobreho pro tuto krasnou zemi....Ale jsou uz nekteri starostove... neni jich malo....co se snazi poctive udelat neco pro sve mesto.... a to je moc dobre.....Snad cim vice budou lidi znechuceni politikou - vic poctivych lidi, co se s tim bude snazit chtit neco udelat snad se zacne vice angazovat... Hezke den...

(14. 05. 2010 14:48)

gevi:Jenže my ani nevíme, jací vlastně lidé v těch neparlamentních stranách jsou. Jak víte, že jsou to lidé čestní a neúplatní? Zkušenost mi napovídá, že kdyby se dostali k moci, také by se vybarvili a snažili se z toho něco vytěžit. Myslím, že i v těch neparlamentních stranách bude dost bývalých komunistů a vůbec svazáků. Za mých mladých let snad ani nešlo nebýt svazákem, celé třídy byly zároveň základní organizace ČSM (později teprve SSM). Takže tady ani tak nejde o "minulé hříchy", ale o charakter. A o něm u neznámých lidí nevíme v postatě nic.

(14. 05. 2010 17:39)

nautilus:Jsou tam takoví lidé, jako jsme my sami. Nejsou to myslím žádní imigranti. Jestliže je národ morálně degenerovaný bude se to odrážet i na mravní úrovni mašich reprezentantů. Zatím jako nejslušnější vidím právě inkriminovanou T0P 09, ale volit je třeba 0DS, která má alespoň teoretickou šanci porazit ČSSD, která představuje v mých mozkových záitech největší hrozbu pro existenci tohoto státu. Za bolševika se tradovalo:"Co Čech to muzikant". Teď bychom mohli vymyslet jiné přísloví. Raději jej nebudu vypisovat, abych nebyl obžalován z trestného činu. Závěr: "Nevolte levici, a bude to 0K".

(19. 05. 2010 01:17)

darika:Tady by mělo být hodně věcí jinak...ale bohužel jen mělo být. Z našich pánů politiků je mi dost nevolno a vůbec se mi nelíbí jak nás zadlužují, jak si sami odsouhlasují platy, že berou příspěvky na kde co, že neřeší ekonomickou situaci v této zemi, ale dle mého názoru to, kdo bude u koryta a komu půjdce nejvíc peněz, že si tady připadám jako dojná kráva....... nemyslím že by slovo morálka bylo součástí jejich slovníčku.Ostatně ani mnoha obyčejných lidí. Demokracii si tady vysvětluje každý po svém a to tak, že já jsem důležitý a co je kolem mne nezajímá. Lidi mi připadají jako sršni a o tom že jejich právo končí tam kde začíná právo jiného asi nikdy neslyšeli. Jsme bezohlední a nejsme schopní ani vstát v tramvaji a pustit starší osobu, ne tak pozdravit a poděkovat. Pak tedy, dívám-li se kolem sebe a i jen trošku přemýšlím nad chováním lidí, mne politici už tolik nepřekvapují.

(14. 05. 2010 07:36)

mandat:Moralni stranka politiku by mela byt cista!

(14. 05. 2010 06:30)

gogo:Měla.

(14. 05. 2010 14:22)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy