DISKUSE K ČLÁNKU

jarda760:Dobrý den,mám návrh pro pana Kalouska a jemu podobným.Jelikož si moje rodina nepůjčovala žádné peníze tak prakticky nic nedlužíme a proto se ptám kde ty peníze jsou a kam zmizeli?Potvory jedny.Není špatné si čas od času udělat pořádek ve svých věcech,účtech a ostatních záležitostech a proto mám návrh.Začněme s tím,že obešleme banky okolních států s dotazem zda je u nich evidován účet na jméno osoby jež v posledních 20 letech byla činná v politice a zároveň budeme chtít stav jejich konta pokud je u výše uvedené banky evidován.Potom zajít za výše uvedeným politikem(pokud stav jeho konta neodpovídá výši příjmů-viz daňové přiznaní)jak výše uvedené peníze nabyl.Vše je samozřejmě legální podle našich zákonů.Takto bych postupoval takzvaně shora dolů: Poli­tici,­soudci­,vede­ní policie,vedení armády,atd.Pokud by se prokázalo,že výše uvedený má příjmy například od zahraničních firem podnikajících na území našeho našeho státu zeptat se firem byli tyto peníze vyplaceny.Můžeme si před volbama říkat co chcem-boj proti korupci,kriminalitě a podobně,ale musíme mít alespoň víru v to,že tento stát nevedou defraudanti a podvodníci.A jen takový menší dodatek Al Capona taky chytili přes finanční delikty.Přeji všem dobré nervy a nevolte lidi ani strany které vás zklamali-volte změnu-naděje,že se to v republice změní k lepšímu umírá poslední.

(24. 05. 2010 10:08)

solochov:ten slizký had nám všem aspoň dal zjevně najevo, koho NEMÁME VOLIT... Ať se podívá na svoje dluhy, na svoje majetky, na které si nevydělal vlastníma rukama, ubožák. Bude šiokovat nevinné lidi nějakýma složenkama. Sám ma za nehty plno "špíny". Takové zmetky může mít jen pochybná strana, která díky jemu nebudí důvěru.

(23. 05. 2010 22:26)

hawkins:A kdepak je ještě přehled vládních stran a jejich poslanců z devadesátých let,které umožnily rozkradení této země,čímž položily základy všech příštích deficitních rozpočtů???? Ti by zasluhovali všichni kriminál a povinnost splácet,ne rozesílat lidem šeky!!!!!!

(23. 05. 2010 10:43)

komentator:V roce 1994 podepsal Kalousek jako náměstek ministra obrany smlouvu s
firmou Anex-Cirus Jiřího Andrlíka na dodávku 2310 kusů padáků pro českou
armádu. S padáky neměla firma Anex-Cirus žádné zkušenosti. Její padáky byly nekvalitní a při pokusných seskocích zahynuli 2 vojáci.
Smlouvu však díky Kalouskovu pochybení nešlo vypovědět (nebyla tam doložka o možnosti vypovědět smlouvu)
Ministerstvo obrany přišlo o 120 milionů korun. Byl Kalousek tak blbejj, že
podepsal pro stát nevýhodnou smlouvu? Nebo to udělal záměrně a firma Anex
Cirus se mu za jeho vstřícnost náležitě odměnila? Vždyť nemusela vracet
peníze za špatnou kvalitu padáků.

(20. 05. 2010 18:11)

hawkins:Odkud si myslíš,že má ten barák za 5 mil.?

(23. 05. 2010 10:45)

willyfog:A ještě jsem na tu obálku napsal:

odpovědní zásilka - cenu hradí adresát

Tak doufám, že to taky napadlo spoustu jiných lidí a posli mu to taky takhle zpět, ať má radost, chlapec!

(20. 05. 2010 13:11)

antoniocosi:Nejsi spíš FROG ? rozumem by to pasovalo

Stejně to zaplatíme, tak nevím co se štajfuješ

(20. 05. 2010 15:26)

willyfog:A to nevyplaceně, vložil jsem to do obálky a poslal na adresu:pan Miroslav Kalousek
TOP09
Michnův palác budova č.2
Újezd 450/40
118 00 Praha 1 - Malá Strana

(20. 05. 2010 13:09)

alex0800:A ta suma je včetně Magnet-Pressu, který položil na OBJEDNÁVKU..?
jE TO SPROSTÝ KŘIVÁK! Kdyby ho někde pustili s jeho "osobitým" projevem, tak mu po poslechu dáte do ruky lopatu a pošlete ke sprostým úkáčkům, ať je naučí nějaké sprosté výrazy, které ještě neznají..
A pak buďte v této zemi křesťanem, když v za ně může kandidovat každý ĎÁBEL.. Jen mne dostává, že největší špinavci končí u KDU..

THATS FUNNY !!

vLASTENEC

(20. 05. 2010 09:55)

antoniocosi:Křiváci jsou všichni, co volí ČSSDKSČM
Jen nezodpovědný jedinec může skočit na špek těm socanským slibům

Na druhou stranu, co si zvolíte to budete mít

Já to tady balím, a tsěhuji se do normálních krajin...protože v tomhle bordelu, nehodlám žíti

(20. 05. 2010 14:23)

grumbler:Hmmm - já jsem přesvědčen, když tak čtu Vaše příspěvky, že Česko utrpí opravdu "velkou ztrátu", když odejdete tam, kde Vás, zřejmě, přijmou s otevřenou náručí.... Máte určitě pravdu - při Vašem vzdělání, výřečnosti, slovní zásobě a širokém rozhledu je Vás tady v Česku opravdu škoda... Svůj talent určitě daleko lépe rozvinete například v Patagonii apod....

(20. 05. 2010 19:17)

srabundira:souhlas

(20. 05. 2010 20:38)

komentator:stotisíc nájemníků bytů OKD na Ostravsku. Jako ministr financí byl Miroslav Kalousek opakovaně upozorňován Sdružením nájemníků BYTYOKD.CZ o lumpárnách Bakaly, který chce vystrnadit skoro sto tisíc nájemníků z bytů pro horníky postavené státem za bývalého režimu. Kalousek byl i v rámci interpelací ve Sněmovně na postup Bakaly proti nájemníkům upozorňován. Gauner Kalousek nic nepodnikl. Liknavost Kalouska, který jde na ruku Bakalovi a poškozuje zájmy statisíce nájemníků je naprosto trestuhodná.
iMiroslav Kalousek je obviňován z nečestného jednání, když pomáhá Bakalovi dostat se k obrovskému majetku. Na adresu Kalouska tehdy ve Sněmovně zaznělo: Jak je možné, že někdo, kdo má odpovědnost za stát, a byl ministrem, který měl chránit občany, v té době chránil pana Bakalu.
Recyklovaný černo***ník Kalousek by měl za své zlodějiny jít za katr. Vytlemenej gauner Kalousek má ještě tu tu drzost vyzývat lidi k šetrnosti.

(20. 05. 2010 08:17)

antoniocosi:Ty jelito, co sem se.r.eš nějakého Bakalu
To že jsi blbej,a necháš se připravit o byt...to je jako věc nějakého Klouska, či někoho jiného ???

To musíš mít solidně vyrychtovaný v tý makovici
No jo...jsi byl zvyklej já su horník, kdo je víc...
Ty vaše" rekordy", to byla také slušná s.ra.čka

(20. 05. 2010 09:46)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 05. 2010 10:19)

antoniocosi:A ty mne nemůžeš rozházet páč Ty pořád o práci jen kecáš a blábolíš A na takové ču..áky my děláme

Fuj a hanba
PS. nezapomeň si zapnout navigaci, aby jsi trefil do LIHOVÉHO DOMU HOMOKLÁDO

(20. 05. 2010 12:14)

komentator:Kalousek jde na ruku multimiliardáři Bakalovi, který chce vyhodit hornické seniory z bytů postavené státem. Ti lidi tvrdě makali. Na rozdíl od Kalouska a Bakalu nekradli.
Soud odmítl žalobu Bakaly na místopředsedu Sněmovny Zaorálka, který nazval multimiliardáře Bakalu gaunerem, za jeho snahy znemožnit nájemníkům přednostně si koupit byty, ve kterých žijí desítky let.
Troubela antonio neví o čem blábolí.

(20. 05. 2010 10:35)

antoniocosi:Jo tak...Ty jsi horník a kdo je víc co???

Dobře vám tak...to byl samej "rekord" v těžbě a ho.v.no na h.o.vno Jo a ten váš Orálek to je také dílo

ČSSD bde mít po volbách nové logo...místo růže v oranžádě
tam budete mít buličí hlavu, a přes ni 2 překřížené feferonky

Blbí jak bulíci, ale ostrý jak feferonky

(20. 05. 2010 12:11)

kofila:Promiňte, ale umíte také něco jiného než nadávat????

(20. 05. 2010 13:34)

djaba:Stejně to jako vždy zaplatí ti obyčejní lidé , kteří počítají každou korunu.Ono je to také nejjednodušší - obyčejných jsou mililiony a těch odpovědných několik.
Doufám , že to tu nedopadne jako v Řecku .Nám by nikdo nenasypal biliony Eur nebo Euro ( nebo jak se ta pitomá měna jmenuje)

(19. 05. 2010 16:57)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy