DISKUSE K ČLÁNKU

d.d.r.:Tak nám to zraje, soudruhu z RaJe, na konci Máje vstoupíš do ráje!
Mávátko vlaje z každého kraje. Jsi naše JEDNIČKA a nás je DOST!
Tak nám to zraje, soudruhu z RaJe, na konci Máje vstoupíš do ráje!
Soudruzi z Ústí na Hrad tě vpustí. Těm, co ti nefandí, rozbijem nos!
Krásný úděl máme dnes. Volit Jyrku, tvrdou pěst!
Kráčet k urně, před očima vuřt. Zvládnout vládnout není žádnej kumšt!

KARAOKE zde:
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=wTGT­GB0jsBk

(24. 05. 2010 13:58)

slavka:Ať si myslím o zelených co chci, tak uvedené slovní spojení v souvislosti s jejich volebním programem dává smysl. Bez ohledu na to, jestli někdo někde už toto spojení použil. Protože nejde o žádnou převratnou věc, ale běžnou větu, jakých říkáme spousty. Kolik slov musí být a jakým způsobem spojeno dohromady, aby si na ně někdo činil nárok???
Za chvíli si někdo udělá autorské právo na slovo "voda" a budeme všichni platit poplatky za to, že to někde použijeme. Nebo si ČSSD patentuje práva na ornažovou barvu a všechno, co je oranžové, bude podléhat poplatkům... Trochu zcestné uvažování, ne?
Navíc Katapult má v písničce: "A co děti, mají si kde hrát?", kdežto SZ se nejprve ptá na děti: "A co děti?" a teprve v další větě: "Mají si kde hrát?", takže to není totéž ani formálně.

(23. 05. 2010 18:58)

jarda304:zelení vytahali z kapes lidí miliardy za nesmysly - mosty pro medvědy na dálnici, řepka, solární panely atd. atd. Okrádají lidi kde můžou...

(22. 05. 2010 14:29)

e.44:už jdou umělci s tím trapným placením za autorská práva do háje!
Pokud by nějaká politická strana použila k propagaci můj text, tak by mě rozhodně vadilo víc ZNEUŽITÍ textu(za které bych je samozřejmně zažalovala), než to, že mi za to nezaplatili. Protože já bych práva na použití mého textu neprodala žádný politický straně ani za milión.

(22. 05. 2010 11:39)

jarda304:hele potřebuju vymalovat, jistě příjdeš zadarmo - nebuď trapnej s placením

(22. 05. 2010 14:30)

honza1965:Ty seš ale mimoň. Něco udělám a dostanu za to zaplaceno. OK
Něco udělám, dostanu zaplaceno a chci ještě paníze za to, že se na to někdo může podívat, nebo si to poslechnout = sprostý vyžírkovství.

(22. 05. 2010 16:09)

majojo:Ta písnička byla a je stejně blbá jako celej Katapult i Bursík. Tak hodně úspěchů, zelenáči!

(22. 05. 2010 09:47)

lipno:tady zákony pro politivké strany neplatí!
Jak si dovolujete kritizovat LUMPY!

(22. 05. 2010 08:38)

jany:zas si nekdo myslel, ze on nemuso zakony dodrzovat?

(22. 05. 2010 07:50)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy