DISKUSE K ČLÁNKU

komentator:jeho milenka Nagyová. Proč jinak by Nečas jako ministr práce dal středoškolačce Nagyová, bývalé zaměstnakyně seznamky 1 milion 400 tisíc korun čistého za 8 měsíců v r.2009 ve funkci šéfky sekretariátu ministra? Proč jinak by Nečas po odchodu z ministerstva práce středoškolačku Nagyovou protlačil do dobře placené funkce poradkyně ministra obrany odéesáka Bartáka? Jakou má odbornost Nagyová pro tuto funkci?

(27. 05. 2010 06:21)

Shelby16:tak já se stěhuju Velikonoční ostrovy... ODS = dokonání zkázy této republiky !

(27. 05. 2010 00:02)

Shelby16:Na těch Velikonočních ostrovech budu mít aspoň ty banány, taky za chvíli poctiví občané budou mít tak nízké platy, že budou jíst trávu a pampelišky s broukama...

(27. 05. 2010 00:06)

anka:Mila Noro,

i kdyz nejsem s politiky ODS nadsena.....jako jedina strana ma realny a nejlepsi ekonomicky program.....Ja doufam, ze pan Necas premierem bude a Vam preji prijemny pobyt na Velikonocnich ostrovech..

(27. 05. 2010 00:11)

komentator:doporučuji prověřit plnění tzv. smlouvy ODS s občany z r.2006 před tehdejšími volbami. ODS skoro nic ze svých slibů nesplnila

(27. 05. 2010 08:32)

antoniocosi:

A kousek vedle, je překrásný atol Bikini...tam by mohli odjet všichni co volí ČSSD za odměnu napořád

A na pampelišky a brouky bych nesahal, to mají v pácu Zelení, a mohli by vás žalovat za týrání hmyzu a ničení přírody
PS. jako vedoucího účastníků zájezdu, doporučuji komentatora

(27. 05. 2010 14:00)

mujboze:...a já, koho že mi to ta holka tak připomíná???
...no jasně, naši holku mini-sterskou, co se ráda nechává hoblovat i třema najednou, zatím co ji další dva přidržujou...

http­://im­g.bl­esk.cz­/img/1­/arti­cle/43­5346_d­anie­la-kovarova-crop.jpg

(26. 05. 2010 15:03)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy