DISKUSE K ČLÁNKU

glumik:vazeni spoluOVCANE,
prave jsme propasli jedinecnou prilezitost ke zmene a naprave pozlatka, smejdu a atrap, ke zmene a naprave obrazu nasi znicene, vydrancovane a nemci a jinymi narody "okupovane" a jinak tezce zkousene zeme, ceske republiky...
nastava nam opet jedna z dob temna...
jsme na to zvykli z davnych dob naseho statu (uzemi)...
vysledek voleb je strasnou chybou pro budoucnost dnesnich deti...
"korytari, tunelari, knizepani, bradavicnici a dalsi darebaci" nam budou vladnout, kout sve pikle a drancovat nasi malou krvacejici zemi dal, za podpory a ucasti "novych" (lidi to nevite kolikrat kalousek prevlekl sako??? a jak je john tak strasne verejny???...)
MLADI JE TO NA VAS
TI STARSI V TOMTO NARODE TOTIZ ZTRATILI SOUDNOST A UVERILI TAKOVYM BLUDUM, ZE TO SNAD UZ ANI NENI MOZNE...
JE TREBA VYJIT DO ULIC A JEDNAT, JINAK NAM ODZVONI VSEM, I VAM...
ZAMYSLETE SE PROSIM A JEDNEJTE, NEDOPUSTTE RADARY, PRODEJE CEZU, LETISTE A DALSICH ZNICUJICICH PRODEJU ANI NEHORAZNE AKTIVISTICKE CINY SEZELENALYCH...
VEMTE DO RUKOU VLADU VECI BUDOUCICH PROTOZE JINAK SE STANETE JEN OTROKY V KLECI BEZ JAKYCHKOLIV MOZNOSTI A PRAV, POUZE S POVINNOSTMI A BRZY ZREJME NEJEN BEZ JAKYCHKOLIV JISTOT, ALE ROVNEZ TAK I PENEZ A MAJETKU...
PUJDEME S VAMI
BUDE NAS DOST
TED

ZVOLME ZIVOT MISTO POZVOLNE SMRTI V ZAJETI NEDOBRYCH POLITIKU

(29. 05. 2010 20:48)

zikkurat:Ing. Miroslav Kalousek, nositel státního vyznamenání za vynikající, ale opravdu vynikající práci

(29. 05. 2010 20:35)

komentator:Snad paroubek pochopil, že on je příčinou slabého výsledku socanů. Do čela ČSSD by měl jíthejtman Hašek.
Pokud Paroubek rychle neodstoupí, poškodí socany v podzimních senátních a komunálních volbách.

(29. 05. 2010 18:19)

gevi:Myslím, že svou vinu na propadu ČSSD, ale i propadu ODS měla také negativní kampaň. Volebí manažeři byli úplně pitomí, že přistoupili na návrhy všelijakých zahraničník poradců a vedli ostrou, a řečeno pravdivě - až vulgární- volební kampaň. Já osobně jsem byl natolik znechucený, že bych snad ani nešel volit. Vždyť, kdyby nebylo Paroubka, neměla ODS svou kampaň na čem postavit a kdyby nebylo ODS (a to jim ještě včas Topolánka odstranili, protože oni měli materiály ze zdrojů tajných služeb, které chtěli před volbami na Topolánka vytáhnout), tak by ani ČSSD neměla náplň kampaně. Dobře jim tak. Oběma.

(29. 05. 2010 18:31)

bara:

(29. 05. 2010 21:23)

bara:ta kampaň byla ostuda - příliš vulgární, primitivní, infantilní...

(29. 05. 2010 21:37)

martina.317:vy jste tomu dali, vam opravdu nejde pomoci, kdyz jsem pred necelymi tremi lety odesla s rodinou do zahranici, bylo to to nejlepsi co jsem mohla udelat,

(29. 05. 2010 18:15)

bersimalinecka:

(29. 05. 2010 20:08)

bara:a moje - naše rodina se zase vrátila, lituju..
kníže pán, který neumí ani pořádně česky, bude vládnout, pak další, co ještě si nenahrabali....A rozprodávání ještě toho, co nám Čechům zbylo, hlavně nemocnice by se neměly privatizovat, jejich cena, jak víme, je mnohonásobně vyšší...
ach jo...
lidi jsou hloupí, ať se zeptají a zjistí si, jak je to jinde, zda se taky stát zbavuje všeho svého majetku, a to za pakatel...
.
a propast mezi lidmi se bude ještě více prohlubovat, obyčejným pracujícím lidem, pcotivě pracujícím, se bude dále říkat "socka", a dávat své děti na vysokou školu? To bude těžké...
Náklady pro obyč. člověka, pracující jak matku, tak otce, když dítě studuje, jsou velké i bez toho školného, nedej bože, že studuje i druhé dítě...... a brigádu sehnat, to je taky pro mladého člověka problém...
ach jo...
škoda, že Zemanova strana měla málo hlasů...to je velká škoda!!

nejsem soc. slabá, má svou práci, mám ji hodně a daří se mně, ale mám taky přátele a oči a uši...vidím, jak se žije obyčejným lidem. Ne každý může podnikat, to je samozřejmě blbost, jak jsem již psala, někdo musí péct chleba, šít šaty, stavět domy, atd. atd.

ach jo..

(29. 05. 2010 21:32)

ivuse2009:mas pravdu. s timto nazorem se ale frantiskou neshodnete.

(29. 05. 2010 21:46)

agent:Báro...palec nahoru...to si vyfoť

(30. 05. 2010 00:33)

bara:kde žiješ, Martinko?

(29. 05. 2010 21:33)

iqtyqve: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 05. 2010 22:16)

9030:A jste v pr.deli i s kulodrbem cha cha,cha , antoniocosi - máme to doma

(29. 05. 2010 17:31)

agent:vůbec nevíš co máš doma, tak si smajlíky raději šetři ať pak nevypadáš jako idiot

(30. 05. 2010 00:31)

lo2f:

(29. 05. 2010 16:19)

mujboze:15:57 -" Zdroj z Lidového domu Právu řekl, že povolebnímu vyjednávání může být komplikované s novými stranami - TOP 09 a Věcmi veřejnými, protože si kladou jako podmínku, že nebudou ve vládě s předsedou ČSSD Jiřím Paroubkem...."

Jasný signál - když eventuelně ke korytu - tak bez Vítěznýho února z RáJe

(29. 05. 2010 16:15)

lo2f:Asi to "triumfální vítězství" Paroubkovo nebude zas tak horké

(29. 05. 2010 16:27)

9030:dnes je krásný den

(29. 05. 2010 17:32)

e.44:jo,jo krásný

(29. 05. 2010 18:08)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy