DISKUSE K ČLÁNKU

gogo:Aneb : Vrať se do politického hrobu Zemane ....

(29. 05. 2010 22:53)

gatear:vracím se na Vysočinu, důchod jste mi nezvedli, nedostal jsem se do směmovny, tak jdu zase zpět ... ale že jsem to těm demokratům spočítal

(29. 05. 2010 22:05)

glumik:vazeni spoluOVCANE,
prave jsme propasli jedinecnou prilezitost ke zmene a naprave pozlatka, smejdu a atrap, ke zmene a naprave obrazu nasi znicene, vydrancovane a nemci a jinymi narody "okupovane" a jinak tezce zkousene zeme, ceske republiky...
nastava nam opet jedna z dob temna...
jsme na to zvykli z davnych dob naseho statu (uzemi)...
vysledek voleb je strasnou chybou pro budoucnost dnesnich deti...
"korytari, tunelari, knizepani, bradavicnici a dalsi darebaci" nam budou vladnout, kout sve pikle a drancovat nasi malou krvacejici zemi dal, za podpory a ucasti "novych" (lidi to nevite kolikrat kalousek prevlekl sako??? a jak je john tak strasne verejny???...)
MLADI JE TO NA VAS
TI STARSI V TOMTO NARODE TOTIZ ZTRATILI SOUDNOST A UVERILI TAKOVYM BLUDUM, ZE TO SNAD UZ ANI NENI MOZNE...
JE TREBA VYJIT DO ULIC A JEDNAT, JINAK NAM ODZVONI VSEM, I VAM...
ZAMYSLETE SE PROSIM A JEDNEJTE, NEDOPUSTTE RADARY, PRODEJE CEZU, LETISTE A DALSICH ZNICUJICICH PRODEJU ANI NEHORAZNE AKTIVISTICKE CINY SEZELENALYCH...
VEMTE DO RUKOU VLADU VECI BUDOUCICH PROTOZE JINAK SE STANETE JEN OTROKY V KLECI BEZ JAKYCHKOLIV MOZNOSTI A PRAV, POUZE S POVINNOSTMI A BRZY ZREJME NEJEN BEZ JAKYCHKOLIV JISTOT, ALE ROVNEZ TAK I PENEZ A MAJETKU...
PUJDEME S VAMI
BUDE NAS DOST
TED

ZVOLME ZIVOT MISTO POZVOLNE SMRTI V ZAJETI NEDOBRYCH POLITIKU

(29. 05. 2010 20:40)

gogo:Máte příteli sice pravdu.... ale ten sloh ... ta rozvláčnost .... to mnohonásobné opakování ve více příspěvcích .... bohužel :

(29. 05. 2010 22:55)

jarda304:občané zvolili ...naštěstí ne típky jako jsi ty, to jakou máš úroveń z tvého příspěvku je zcela zřejmé

(30. 05. 2010 08:28)

smazan_20151118: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 05. 2010 19:25)

gogo:Toto je Váš názor. Na jeho vyslovení máte plné právo.... Ale je to jen (jak vidno z výsledků voleb) jen Váš názor ...

(29. 05. 2010 22:57)

sirena:Pan Zeman se tedy levici pomstil a dobře nám tak, s prognostiky jsme měli zavčas vyrazit dveře.

(29. 05. 2010 17:41)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy