DISKUSE K ČLÁNKU

cliffender:jste superpracovitý superman. Obdivuji vaše schopnosti zastávat 5 nejvyšších postů a 2 rodiny.

(30. 05. 2010 21:32)

quasimodo:Dekujeme odejdete se svym kolegou Paroubkem a muzete si zalozit svou vlastni stranu kdyz Vam tak chyby.

(30. 05. 2010 12:37)

quasimodo:smarja chyby delam ja, jemu chybi ;)

(30. 05. 2010 16:56)

spoon:kterej vám zadupal volby, pane doktore....

(30. 05. 2010 12:00)

pepazdp:...........a moh by ste táhnout za nim, byl by klid.

(30. 05. 2010 12:25)

mash:Víte, co je zajímavé, že David Rath získal preferenční hlasy, které ho ve středních Čechách vytáhly před populárního Milana Urbana - tedy na první místo. To je pro mě nepochopitelný. Podle Blesku, Lidovek, MF Dnes a Reflexu jsem myslel, že Rath je nejhorší zlo celýho vesmíru a úplně všichni ho nesnášej...

(30. 05. 2010 03:19)

gogo:Koupený tisk ho udělal k jejich obrazu. A podařilo se. Skutečnost je jiná. Ale ta nikoho již zajímat nebude. Král je mrtev ať žije král !

(30. 05. 2010 13:59)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 05. 2010 11:08)

lo2f:za prohru zelených absolutně nemohl. By nejinteligentnější z lídrů, byl mladý a mohl se zelenými uspět za 4 roky

(29. 05. 2010 23:39)

9030:To je pravda, tu stranu položil Bursík a jau, jau Katrřina

(30. 05. 2010 00:30)

marais:Rath to řekl velmi dobře, já si to myslím taky.neměl odstoupit, ale vyčkat, měl by nárok na předsedu sněmovny.Škoda..

(29. 05. 2010 23:38)

roses:

(30. 05. 2010 08:14)

gogo:ale o jeho čestnosti a poctivosti (Ratha) jsem přesvědčen. A teď mi můžou potrefení lékárníci, obvodní lékaři a jim podobní spílat. Prosím - poslužte si .... Jste v anonymitě, tak do toho....

(29. 05. 2010 22:51)

mash:Nedávno jsem mluvil s několika lidmi ze středních Čech. Ratha za hejtmana nevolili, ale teď kupodivu ocenili některé jeho kroky. Především po Bendlovi tam zůstal nehorázný nepořádek, chybějící faktury, atd. S Rathem je poměrně hodně lidí spokojeno! Málokterý politik např. přispívá tak vysokýma částkama ze svého platu na potřebné věci např. nemocným, či handicapovaným lidem. Nemluvím ovšem o zaujatých novinářích...

(30. 05. 2010 03:23)

gevi:Nějak mi to nejde dohromady s tím, že když se hodnotili před časem hejtmani zůstal Rath poslední s velkým odstupem za ostatními. Jinak mě opravdu zjímá, jak Rath rozdává jeden za svých platů potřebným. Zdá se, že o tom něco víte. Já jsem o jeho pomoci potřebným nikde nečetl ani neslyšel.

(30. 05. 2010 07:42)

pezizi:Nevím jaký nepořádek zůstal po Bendlovi ve fakturách. Ale je fakt, že po něm nezůstal žádný finanční dluh. Tu sekeru kterou do středočeského futra zatne soudruh Rath si raději ani nechci představit.

(30. 05. 2010 11:30)

gevi:Vy často nepíšete nějaký názor a když s vámi lidé nesouhlasí, tak píšete, že si v anonymitě troufají. Doufám, že si alespoň uvědomujete, že i vy jste v anonymitě. Ale k věci: I samotní členové ČSSD vědí a dávají najevo, že Ratha tam mají na špinavou práci, ny vyvolání konfrontace, provokace, podpásové a osobní urážení. Tento pro vás čestný a poctivý člověk zastává dvě významné funkce a tím ukazuje, že být hejtemnem a poslancem naráz je vlastně jen taková brnkačka. Kromě toho má další časově náročné aktivity. Slíbil, že jeden plat bude rozdávat potřebným. Nevím, jestli to dělá, ale asi by se o tom všeobecně vědělo. Nic takového jsem nečetl ani neslyšel.Kromě toho tento čestný člověk má čestně a poctivě oficiální milenku. Objektivně řečeno je vedle Paroubka dalším člověkem, který zavinil pád počtu příznivců ČSSD.

(30. 05. 2010 07:39)

gogo:Ano jsem také v anonymitě a proto se vyjadřuji slušně a nenahrazuji argumenty vulgaritou. Jak tomu zde často bývá. Pád příznivců ČSSD nezavinil Rath, kterému nemohou lékárníci a obvodní lékaři přijít na jméno, ale dobrá a dlouhodobě cílená kampaň pravicových stran (finta s TOP 09 atd..), kterou ČSSD očividně podcenila... Já osobně považuji dál MUDr Ratha za slušného a poctivého člověka. To je můj názor. Vaše argumenty jsou platné téměř pro každého dnešního politika ...

(30. 05. 2010 13:57)

9030:Ani se nedivím, že lituje odchodu kulodrba, je to stejně sprostý hov.ado jako on.
Tak pa hoší

(29. 05. 2010 22:35)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy