DISKUSE K ČLÁNKU

zirafa:komentátore, tebe je tady na diskuzi škoda, běž dělat oranžádám nějakýho poradce, ty seš jak brouk pytlík, všechno víš, všechno znáš....
ono to na***, co, paroubkovu rozhazovačnou ruku voliči uťali.....

(07. 06. 2010 15:44)

komentator:Nemá Kalousek na hrbu největší schodek státního rozpočtu Česka od r.1989 ve výši 223 miliard korun? Společně s ministrem financí Kalouskem je za tento rekordní schodek rozpočtu odpovědný i Nečas, který byl tehdy 1.-ím místopředesdou vlády.
Věříš Žirafo těmto 2 "výtečníkům", kteří furt něco blábolí o finanční odpovědnosti a přitom rozpočtový schodek jejich vlády je na zápis di Guinessovy knihy rekordů? To nebylo ani za komoušů. Divím se, že lidi berou toho šarlatána Kalouska vážně.

(08. 06. 2010 08:26)

zirafa:mě Kalousek taky ***, to už jsem psala jinde... jenže s vládou pablbka bychom šli do řiti závratnou rychlostí... mimochodem, já jsem nevolila ani odeesku, ani topku, ani véčka....

(08. 06. 2010 11:10)

komentator:své předvolební sliby. Na webu Hospodářských novin novináři otevřeně poukázali na porušení předvolebních slibů strany VV Johnem a prolhanými blondírami z vedení VV.
Voliči strany Věci Veřejné se ukázali v roli užitečných idiotů. Volili podvodníky z VV a ti za přísli ministerských křesel z nich udělali pitomce........

(07. 06. 2010 11:40)

llydie:John je prolhanej do morku kosti.Na ČT1,se chvástal,že VV budou nevládní strana.Nabídla se mu funkce ministra a veškeré sliby šly stranou.On to má moc dobře spočítané,ví že slibem neurazí.Nejprve podváděl manželku a nyní podvádí voliče.Měl plná ústa slibů,ale je stejný korytář jako Kalousek,s hanbou je jedna ruka.Je to všech podvodníků futrál.

(07. 06. 2010 11:08)

frantisekdobrota:Ono je trochu nesmysl, aby kdokoliv říkal, že bude stát mimo vládu. Každá politická strana o to usiluje, aby mohla zrealizovat co nejvíce ze svého programu. Patrně vůbec nechápete princip demokracie, voleb a existence stran.

(07. 06. 2010 11:26)

komentator:John vyhlásil boj dinosaurům. A s jedním z největších gaunerů v této zemi s kalouskem se nyní John bratříčkuje. Před volbami John a Věci veřejné tvrdě kritizovali gaunera Kalouska za jeho zlodějiny ve funkci náměstjka ministra obrany. Níže je zpráva, která byla zveřejněna na webu strany VV před volbami o kalouskových lumpárnách
Nefunkční padáky 114 milionů Kč
Modernizace tanku T 72 19 miliard Kč
Nefunkční štábní inf. systém 1 miliarda Kč
Prodej kasáren v Praze 2 miliardy Kč
Další zakázky 1 miliarda Kč
Celkem 23 miliard 114 milionů Kč

zdroj: VV

(07. 06. 2010 11:53)

frantisekdobrota:Nevšiml jsem si nějakého bratříčkování. Oni přece stále říkají, že ho v té vládě nechtějí, ale mě osobně by to také připadalo jako příliš vysoká cena za neustavení koalice. Anebo jste pro velkou koalici? Holt to příště chce, aby si voliči TOPky svou šedou eminenci vykroužkovali, jako to udělali v ODS s Langerem.

(07. 06. 2010 12:29)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 06. 2010 13:02)

frantisekdobrota:Ostatní předsedové příliš dlouho táhli za jeden provaz s mafiány.

(07. 06. 2010 10:58)

komentator:Myslím, že John již částečně podrazil své voliče. Sedí u jednoho stolu s gaunery a dinosaury jako Kalousek. Copak neslíbil John, že zlikviduje dinosuary?
Nedal multimiliardář Bakala těžké miliardy i straně Věci Veřejné? Udělal to Bakala pro Johnovy hezké oči. Bakala bude chtít, aby politici prosazovali věci, které jsou v souladu s jeho zájmy.
John prý je ochoten dát zpátečku, pokud jde o přesun peněz z ministerstva obrany na ministerstvo školství. Rovněž mu již nevadí poplatky ve zdravotnictví. Jsem zvědav, zda John udělalá další velké ústupky zejména TOP 09, kterou před volbami nazval stranou bohatých

(07. 06. 2010 08:39)

komentator:Oprava: Bakala dal straně VV miliony (ne miliardy) korunl

(07. 06. 2010 08:41)

simeon:ale na druhou stranu, oproti Paroubkovi, Topolánkovi nebo nejoblíbenějším Sobotkovi je o třídu výš, určitě jsme si polepšili ... ale to není moc k radosti že tohle je to nejlepší co nám politici nabídnou

(07. 06. 2010 08:23)

sukin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 06. 2010 07:16)

sirena:Jo, dala jsem si jeho fotku na lednici a 2 kila jsou za 14 dní dole.

(07. 06. 2010 03:10)

zirafa:2 kila za 14 dní?! děvče, nějak to nefunguje, budeš si tam muset dát fotku někoho jinýho!
apropos, to sis ho tam dala, že se ti líbí a chceš se mu líbit taky?

(07. 06. 2010 15:40)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy