DISKUSE K ČLÁNKU

monino:je evidentní, že kovářovou se snaží zadupat do země,protože nechce porádně platit na svoje děti. myslím, že zaslouží mnohem lepší hodnocení.zato pan oldřich tiichý si zaslouží trojku z chování.

(11. 06. 2010 14:45)

anasyi:monino,jak vis,ze nechce poradne platit na svoje deti?Ze by jsi byla jeho zhrzela manzelka?

(11. 06. 2010 17:17)

johana:Plně souhlasím se známkováním 5 pro ministryni spravedlnosti. Jen se předváděla, pro resort, ba ani pro lidi nic neudělala. Za její "vlády" se vystřídalo 5 náměstků, jestli všichni dostali jako dárek hodinky v hodnotě 100 tis. Kč, pak se nedivím, že není na platy administrativy. Těším se, že půjde do háje. Toto ministerstvo snad za celou dobu po revoluci nemělo kloudného ministra. Jediný, kdy snad byl v obraze byl pan Motejl.

(11. 06. 2010 09:53)

anasyi:jaohana souhlas akorad ze Kovarova nepujde do haje ale zpet na post reditele justicni akademie.Takze opet za pekne penizky a z velkou moci

(11. 06. 2010 14:35)

monino:Ministryně spravedlnosti za a není běhna, ale dvojnásobná matka žijící ve spokojené rodině.Přesto se zajímá o děti, které takové štěstí,jako ty její nemají!i kdyby neudělala nic jinýho než tabulky,bude pořád nejlepší ministryně ze všech.A to ještě skrouhla exekutory.Kdo jinej pro nás něco udělal?kolik má náměstků a jestli jim dává hodinky je mi jedno, ale myslím, že je to celé jen nenávistná mediální kampaň vedená jejím proti­kandi­dátem­.váž­ně se netěšim, až se ten budižkničemu vrátí.

(11. 06. 2010 14:40)

anasyi:monino,nikdo z nas tady nehodnoti Kovarovou jako matku,ale jako mimistryni spravedlnosti.Muzes mi prosim te sdelit,jak zkrouhla exekutory?A nezlob se na me,ale napsat o ni cituji:,,i kdyby nic jineho neudelala nez tabulky,bude porad nejlepsi ministryne ze vsech.,,Tohle jsi psal/a pri plnem vedomi?Asi ne,mas to nejake pomotane

(11. 06. 2010 17:14)

milo:No tak to je mi ale překvapení....95% z uvedených lidí ani neznám a neměla jsem poněti že vůbec existují a v parlamentu už vůbec...na co máme ministra pro legislativu, která u nás stejně nefunguje? Proč máme vůbec ministerstvo životního prostředí, když se u nás na životní prostředí z vysoka ***? Ty lidi jsou tam jen ¨na okrasu a práci neodvádí vůbec žádnou....kdybych dřepěla v kanclu s nohama na stole a četla si noviny tak mě za to sotva v práci pochválí ale na minutu vyhodí bez možnosti odstupného....ale to ne...našim politikům platíme dobře za nic nedělání a ještě je dobrovolně volíme....paráda...

(11. 06. 2010 08:18)

johana:Přidala bych ještě to slavné ministerstvo pro menšiny - to je taky k ničemu. Uživí se tam spousta flákačů, nic nemusí dělat a stejně berou plat.

(11. 06. 2010 09:55)

panna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(11. 06. 2010 07:23)

polly:a stejně to byla banda flákáčů, kteří v podstatě nebyli za nic zodpovědní. Pryč s nimi!!!!

(11. 06. 2010 07:15)

kakamilek:Polly můžeš /mimo sebe/,naznačit kdo by měl zasednout na jejich posty,aby uspokojil tvoje požadavky? Prober to po pátým s neomylnejma štamgastama vaši hospůdky 4 c.sk. a naznač...

(11. 06. 2010 12:06)

osel:kdyz vsichni ostatni jsou za 3, a vetsina za 4 nebo 5? To je jakoby v krachujici firme plne flakacu dostal reditel premie. Vlastne, to se (ve statnich firmach) skutecne deje, a navrch i zlateho padaka... ach jo....

(10. 06. 2010 20:19)

gogo:až na vyjímky byli slušní a nesvázání žádnými stranickým zájmy a loby.. Děkujeme, škoda že odcházíte. Ti, co přijdou po vás, jsou výrazní již teď....

(10. 06. 2010 18:04)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy