DISKUSE K ČLÁNKU

mrcha:Jak to, že vy jste zrovna ten třetí ?Jako novináře a publicistu jsem vás měla ráda a držela vám palce, ale jako politik se bežte zahrabat. Nemít ještě nic jistého a takto vydírat, to už tady bylo. Ale pořád jsou obyčejní lidé, kteří poctivě pracuji vašími rukojmí.

(01. 07. 2010 11:08)

gogo:Až každý třetí ? To si tedy fandí... Tato bezcená strana, které měla ve volbách jen úkol mouřenína oblbujícího a odchytávajícího váhavé voliče, bude jen poslušným kašpárkem ODS a jeho dítěte TOP09 ....

(20. 06. 2010 19:03)

eremita:našel své místo mezi "elitou" národa, kam se z druhé strany bariéry tak toužil dostat. Samí dobří odborníci k pohledání - Parkanová armádní zakázky v případě potřeby okoření zpěvem, Kalousek to spočítá všem, Nečas se orientuje v jakémkoli čase na jakékoli židli, modrá krev se nebrání oslovení titulem zrušeným Masarykem před více než sto lety....Kasta vyvolených k pohledání pod mocným vlivem financí od Bakaly.

(19. 06. 2010 15:13)

gogo:Přesně tak. Výstižně napsáno ....

(20. 06. 2010 19:04)

alixie:Pojmenoval všechny "staré struktury" dinosaury a nyní ochotně zobe z ruky p. Nečasovi, který je v politice od začátku devadesátých let, o p. Kalouskovi nemluvě, ten je ve vrcholové politice také už 20 let a navíc prošel několika stranami, atd. Myslím, že takový člověk je pro vrcholovou funkci také velmi nebezpečný, protože slíbí a udělá všechno jen pro svůj prospěch. Např. ochotně přijmul miliony korun od p. Bakaly, který je známý tím, že získal svůj majetek v Ostravě okradením horníků a hutníků o byty.

(18. 06. 2010 09:44)

antoniocosi:dobrá bilance páč v ČSSD a KSČM je lump úplně každý...+ krako­nos,gu­leman­,komen­tator a gogo

Typičtí představitelé této prolhané lůzy FUJ !!!

Ovšem velké pozitivum je, že tu dlouho nebudou...

(18. 06. 2010 09:00)

gogo:Nazývat chudé lidi "lůzou" a přát jim smrt může jen člověk tak mimořádně pokleslý a chudý duchem, že jeho slova netřeba komentovat.... Je mi lítě líto chlapče. Tvůj život a vidění světa musí být nekonečně smutné...

(18. 06. 2010 11:21)

antoniocosi:pokud jsi si to vztáhl na sebe, Tvůj problém...a nevím kde jsi četl, že přeji někomu smrt asi jsi zvyklej z komunismu překrucovat věty a věci...že ?
Žádná novinka...říkali jste něco jiného a dělali úplně něco jiného...přesně jejich styl
A nemluvě o tom, že všichni socani tedy rozhodně chudí nejsou...

(18. 06. 2010 13:38)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 06. 2010 15:08)

gogo:Ty nemluvíš o "socanech" chlapče, Ty muvíš o "lůze" ... A lůza to jsou Ti bědní... A takto o nich mluví vždy jen Ti, kteří jsou sami hodni nejlubšího opovržení. Lidé bezcitní, samolibí, bezohlední, domýšliví.... Až budeš někdy chud, stár, nemocen, či umírající, vzpomeň si na ně. A můžeš se jim pak omluvit...

(18. 06. 2010 16:19)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 06. 2010 13:17)

antoniocosi:opět omyl pokud někdo potřebuje léčení, já to rozhodně nejsem...jsem zcela zdráv a to jak psychicky, tak fyzicky...

a mám za to, že tu pobudu déle než Ty

(18. 06. 2010 13:34)

gogo:Když to říkáš Ty, tak to bude určitě pravda....

(18. 06. 2010 16:20)

agent:to, co tady měsíce předvádíš není na léčení. Ale na hospitalizaci.

(19. 06. 2010 00:49)

gogo:Tak se sklidníme chlapečku, nic se neděje, maminka Tě brzy zavolá k večeři a bude vše v pohodě... Neboj... Ale pohrdat lůzou může skutečně jen velký hlupáček... To mi věř... Ta Tvoje stále omílaná "lůza" tvoří totiž většinu tohoto národa... Toho jsi si ve své sebezahleděnosti asi ani nevšim, viď ? No a vidíš - je tomu tak ... A teď již běž, maminka Tě volá ...

(20. 06. 2010 19:10)

cert:Ovšem Bakalovy "melouny" počítám nesmrděly...

(18. 06. 2010 08:27)

kov3:Tak to u nas na Slovensku su vsetci...a lump je veeeelmi slabe slovo....

(18. 06. 2010 07:43)

moravacka:zase "lidove porekadlo nezklamalo" vrana k vrane... co si budeme licit, kdyz jsme vcera malovali ne?

(18. 06. 2010 06:38)

delavar:Keď toto počujem a vidím.príde mi na rozum reklama na akísi prací prášok:Vy zíráte,my zíráme! Zářivé bíla prd&l!!!
Vždy som mal českú politickú scénu v akejsi úcte.Tú po 1948 tak nejak menej,obdivujem dielo Masarika,jeho syna a mnohých ďalších.Je divné,že tarajšia spoločnosť púšta do radov svojích elít ľudí,ktorí by ju mohli vážnym spôsobom kompromitovať.Mne by to pripadalo divne,keby českú republiku viedli ,,divňáci,, vyspelý a kultúrny štát reprezentovala spodina.To by bol asi veľký úder českým dejinám,ktoré si to nezaslúžia.Ak spoločnosť nemá možnosť a silu zabrániť ich pôsobeniu,je to jej morálny koniec a to asi nechcú ani ini sami.Môže to spochybňovať ČR v zahraničí,čo by bola škoda.
U nás je tiež v politike ,,hrozný materiál,,.Ľudia bez chrbtovej kosti,/ ktorých milujú žraloci v rôznych morských desti­náci­ách/,č­varga ktorá vždy len vycuciava štát.Rozširuje sa taká zvláštna profesia: rozkrádač štátu,už sú pomaly všade.Ale čo bude,keď sa stanú lumpami aj tí,čo ešte niečo tvoria.Akoby mi zvonili v diaľke kľúče z roku 1989 a pokrik: Nie sme ako oni,nie sme ako oni!!! Nie nie sú! Sú hladnejší a horší! Som šťastný,že som sa dožil tejto doby.

(17. 06. 2010 20:11)

beruschka7t:začínají mně být sympatičtí, v jiných stranách by podle mně prošel tak každej desátej. A oni si nechají audit udělat sami a ještě ho zveřejní. Klobouk dolů, říkám si, že by s této strany mohlo časem něco být!

(17. 06. 2010 19:36)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy