cernysvetlo:Podle fota sedí vedle a do klávesnice mu buší jeho moudra někdo jiný. Ale má to jednu výhodu, fb Paroubka si nikdy neotevřu, nestýská se mi po lžích a urážkách tohohle demagoga.
nazzor:Kolik existuje blogerů , komentátorů , moderátorů a každý se vyjadřuje. Když jim tolik vadí, tak ať jeho slátaniny nečtou. Já taky nečtu na FB názory každé vzniklé skupiny. Člověk si vybíra co je mu blízké. A pokud někdo vytáhne toto je to vlastně jeho obdivovatel. A pokud reagujete, máte ho vlastně rádi, protože o kom se nepíše ten neexistuje. Tak se k němu nevyjadřujte a oni ho přestanou vnucovat. Mě je ukradenej a tím to hasne. Nemám ho rád , ale ani ho nenávidím.
simeon:nikoho to opravdu nezajímá... jsou to výlevy jak od zhrzené milenky, donedávna ho všichni podržtaškové kterými se obklopil vynášeli do nebes a nepouštěli k němu reálné informace z opravdového světa tak co po něm teď chcete? Že rychle pochopí že to byl blud a že ho lidé opravdu nesnáší? Vždyť má doma schované ty průzkumy ve kterých byl nejlepší, nejoblíbenější, nejsympatičtější a nejkrásnější ... Nechte ho svému mrzkému osudu, pak jednou větičkou informujte až bude volná Petra pro nějakého jiného úspěšnějšího státníka. Víc od vás vaši čtenáři nežádají. Díky
barsonn:Já si myslím, že to nebude tím, že by objevil nějaké "kouzlo" Facebooku - bude to spíš tím, že se TONOUCÍ STÉBLA CHYTÁ a najednou je mu dobrý i Facebook..
Paroubek je největší cholerik a zmatkář v historii ČSSD. Ty jeho projevy plné emocí vždy stály za to a taky na ně doplatil, když těsně po volbách podal demisi a na druhý den toho strašně litoval..
quonex:Proč mu byly kladeny nezajímavé otázky? Primitivní národ si nezaslouží rozumy takového sexy mozku. Jak se zdá, je zralý objímat stromy jako Zeman. Bohužel na Vysočině není 5* hotel Kempinsky.
zlymikes:osobně mi může být ukradený,ale už je to politická mrtvola stejně jako Topolánek.A do toho chudáka Paroubka se strefujete pořád a stejně arogantního Topolánka necháte v klidu.
simeon:možná si pleteš politiku s rodinnými záležitostmi... po tlamě dostal nějaký trotl co svým xenonem bleskl miminu z blízka do kočárku... to udělat našemu malýmu, tak z toho nebude jen strkanice, na to se Topol ještě ovládal, já bych mu vypulíroval ciferník líp
nazzor:Nemám ho rád, ale na FB útočí každý na každého a kdykoliv, tak proč by on nemohl pokud si zaregistruje nick, tak má stejné pravomoce jako ostatní na FB. A pokud někdo ho nenávidí, tak proč by četl to co píše.
simeon:Možná sis nevšiml toho rozdílu - Topol se nikam necpe, nehodlá se k ničemu vyjadřovat a do čehokoliv zasahovat. Pohroubek naopak potřebuje světu sdělit jak se spletl a že on je opravdu ten nejchytřejší a ví kdo všechno za to může... Takže ne novináři, Paroubek furt někam něco píše, kdyby nekomunikoval tak není co psát, víme?