DISKUSE K ČLÁNKU

cernysvetlo:Podle fota sedí vedle a do klávesnice mu buší jeho moudra někdo jiný. Ale má to jednu výhodu, fb Paroubka si nikdy neotevřu, nestýská se mi po lžích a urážkách tohohle demagoga.

(18. 06. 2010 10:36)

antoniocosi: Ani mně ne

(18. 06. 2010 11:52)

nazzor:Kolik existuje blogerů , komentátorů , moderátorů a každý se vyjadřuje. Když jim tolik vadí, tak ať jeho slátaniny nečtou. Já taky nečtu na FB názory každé vzniklé skupiny. Člověk si vybíra co je mu blízké. A pokud někdo vytáhne toto je to vlastně jeho obdivovatel. A pokud reagujete, máte ho vlastně rádi, protože o kom se nepíše ten neexistuje. Tak se k němu nevyjadřujte a oni ho přestanou vnucovat. Mě je ukradenej a tím to hasne. Nemám ho rád , ale ani ho nenávidím.

(18. 06. 2010 10:34)

simeon:nikoho to opravdu nezajímá... jsou to výlevy jak od zhrzené milenky, donedávna ho všichni podržtaškové kterými se obklopil vynášeli do nebes a nepouštěli k němu reálné informace z opravdového světa tak co po něm teď chcete? Že rychle pochopí že to byl blud a že ho lidé opravdu nesnáší? Vždyť má doma schované ty průzkumy ve kterých byl nejlepší, nejoblíbenější, nejsympatičtější a nejkrásnější ... Nechte ho svému mrzkému osudu, pak jednou větičkou informujte až bude volná Petra pro nějakého jiného úspěšnějšího státníka. Víc od vás vaši čtenáři nežádají. Díky

(18. 06. 2010 10:11)

panna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 06. 2010 08:30)

klika:Když je řeč o blbcích ,tak dělej něco s tou gramatikou.....

(18. 06. 2010 14:40)

hanatko:To je moc pěkné....morálka O., etc. a ještě se nechá vychvalovat..konec takovému člověku v politice!!

(22. 07. 2010 11:48)

barsonn:Já si myslím, že to nebude tím, že by objevil nějaké "kouzlo" Facebooku - bude to spíš tím, že se TONOUCÍ STÉBLA CHYTÁ a najednou je mu dobrý i Facebook..

Paroubek je největší cholerik a zmatkář v historii ČSSD. Ty jeho projevy plné emocí vždy stály za to a taky na ně doplatil, když těsně po volbách podal demisi a na druhý den toho strašně litoval..

(18. 06. 2010 07:49)

quonex:Proč mu byly kladeny nezajímavé otázky? Primitivní národ si nezaslouží rozumy takového sexy mozku. Jak se zdá, je zralý objímat stromy jako Zeman. Bohužel na Vysočině není 5* hotel Kempinsky.

(18. 06. 2010 05:51)

zlymikes:osobně mi může být ukradený,ale už je to politická mrtvola stejně jako Topolánek.A do toho chudáka Paroubka se strefujete pořád a stejně arogantního Topolánka necháte v klidu.

(18. 06. 2010 05:34)

jarda304:Topolánek neútočí dennodenně svými moudry na Facebooku

(18. 06. 2010 07:29)

barsonn:Jo, Topolánek jenom útočí mezi čtyřma očima a s pěstí.. Takže odpověď je jasná - novináři se ho bojí, tak se o něm tolik nepíše..

(18. 06. 2010 07:52)

simeon:možná si pleteš politiku s rodinnými záležitostmi... po tlamě dostal nějaký trotl co svým xenonem bleskl miminu z blízka do kočárku... to udělat našemu malýmu, tak z toho nebude jen strkanice, na to se Topol ještě ovládal, já bych mu vypulíroval ciferník líp

(18. 06. 2010 10:19)

nazzor:Nemám ho rád, ale na FB útočí každý na každého a kdykoliv, tak proč by on nemohl pokud si zaregistruje nick, tak má stejné pravomoce jako ostatní na FB. A pokud někdo ho nenávidí, tak proč by četl to co píše.

(18. 06. 2010 10:30)

panna: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 06. 2010 08:34)

simeon:Možná sis nevšiml toho rozdílu - Topol se nikam necpe, nehodlá se k ničemu vyjadřovat a do čehokoliv zasahovat. Pohroubek naopak potřebuje světu sdělit jak se spletl a že on je opravdu ten nejchytřejší a ví kdo všechno za to může... Takže ne novináři, Paroubek furt někam něco píše, kdyby nekomunikoval tak není co psát, víme?

(18. 06. 2010 10:14)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy