DISKUSE K ČLÁNKU

Omasta:Milí voliči, musím se vám k něčemu přiznat: "To Čapí hnízdo je na hraně." Tehdy ty dotace tak vyzvedávali všichni a navíc jsme tam udělali chybu s převodama peněz, prošvihli termíny, takže ty události nejdou chronologicky po sobě.

No a policie zkouší, jestli by se jim nepodařilo na tom nějak vystavět obžalobu. To víte, že kdyby to bylo úplně čisté, že by si policie nedovolila předstírat stíhání. Ale i tak to dopadne s největší pravděpodobností tak, že policie po volbách řekne: "Pardon, my jsme se spletli.".

Sypu si popel na hlavu: "Taková mizerie. Já bojovník proti korupci a mám nesrovnalosti ve svém vlastním podnikání. I když smlouvy sepisovali zaměstnanci, beru to jakože chybu jsem udělal já, nesu zodpovědnost. Když se jedná o podezření z podvodu, tak to musí policie prošetřit padni komu padni.

Ale nestihnou mě už do voleb ani obviniť, ani očistiť, tak že já jdu do voleb s tím, že kdyby to provinění nedejbože se nakonec ukázalo pravdivé, tak si to odsedím po čtyřletém volebním období. Ale prvně vám pomůžu očistit tento stát od Chovanců, Sobotků a Fialů. A všech těch kmotrů, co jsou na ně navázaní.

(25. 08. 2017 00:49)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 08. 2017 19:15)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 08. 2017 09:39)

adamice:Je to celé fraška. I kdyby Babiš jen dýchal, bylo by to také špatně. Socani a spol. se jen tak lehce svých koryt nevzdají.

(24. 08. 2017 07:12)

pokrok: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 08. 2017 06:55)

ivanak:A koho by si tam tak představoval sám kritik pokro­k?Ka­louska­,Fia­lu,Bě­lobrád­ka,ne­bo Filipa,či dokonce Sobotku?Nezastávám se Babiše,ani jsem ho nevolila,ale dost dobře si neumím představit,kdo by nám měl vlastně vládnout?

(24. 08. 2017 07:09)

rego: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 08. 2017 08:03)

Omasta:To máte pravdu. Poohlížel jsem se, koho bych volil. Ale to jsou jen slabí hašteřiví zloději, kteří všichni táhnou na opačnou stranu, takže by to bylo ještě horší než ČSSD s Babišem v současnosti

(25. 08. 2017 00:54)

rego: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 08. 2017 08:05)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 08. 2017 11:17)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy