DISKUSE K ČLÁNKU

11karel11:Nikpomu, jen uškodila.

(04. 10. 2017 15:21)

11karel11:Blbost, zadarmo drazí jsou, ti co to vymysleli-.

(04. 10. 2017 15:18)

jen-pro-mne: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2017 13:43)

paralenka:Inkluzi či vybavenost škol raději nekomentuji. Ale zaujalo mě vyprávění maminky o jedné mateřince. Mamina měla volno v pátek 29. září, chtěla si dítko nechat doma. Buď měla přinést omluvenku od lékaře, nebo zaplatit za stravu dvojnásobek, přestože nebude odebrána! Jestli je tohle dílo Valachové, měla by se stydět! Že na venkovské škole řediteluje ta z mateřinky i kantorům ZŠ, je také absurdní - má nižší vzdělání než oni, ale důležitá je prý jako p*del, bohužel se moc nekoná, cestuje, "lázňuje", dovolenou si naposledy vzala teď v září, kdy škola rozjíždí plnou parou! Zřejmě mají nízké vzdělání i radní, jinak by vypsali konkurz a obsadili místo kvalifikovanějším pedagogem! Financování materiálního vybavení? Někde ostudné, chcete informatiku, ale jak/ na čem ji vyučovat, absolutně nezajištěno! Poznala jsem školu, kde odírají rodiče podle vyhlášky o poplatku v družinách, ale peníze se ztrácí v systému, takže za další stovky musí dítkám zakoupit rodiče ještě další materiál, aby děti nemalovaly prstem na zeď a ruce si neotíraly do gatí! Slyší MŠMT hlasy z praxe, nebo jen odtahuje ten svůj úřednický stolek co nejdál od reality a nasazuje klapky na uši???

(03. 10. 2017 09:03)

goldsteinicik:Celá slavná inkluze je blbost. Pokud má dítě mentální postižení do běžné školy zkrátka nepatří, učivo stejně nezvládne ať mu je přizpůsobíme jakkoliv. Je to nespravedlivé vůči běžným "normálním" žákům.
Chápu, že rodiče takových dětí jsou šťastní, že jejich dítě chodí do "normální" školy a je v kolektivu zdravých dětí, ale bohužel na to ty zdravé děti budou doplácet.

(03. 10. 2017 07:49)

wisa:Uprimne, je videt, ze doma "specialni" dite, ktere je potreba zaradit do bezne skoly, nemate. Ja takove mam. Neumite si predstavit tu radost, kdyz mi dite vzali do specialky. Neco jako kdyby dostudovalo doktorat. A v mem okoli je to podobne. Nase deti potrebuji specialni pedagogicky pristup, a v beznem rezimu se akorat stavaji tercem sikany, suzuji je frustrace, prohlubuje se nezajmem o vzdelani.

(03. 10. 2017 09:48)

goldsteinicik:Svůj k svému milá paní. Běžná škola je pro zdravé bez postižení.

A vzdělání? Dnes nemají práci zdraví lidé natož postižení...max chráněná dílna, ale spíš ID hned v 18letech.
Víte já mám vždycky z lidí kteří mají postižené dítě pocit jak když jsou něco víc něco vyjmečného, ale tak to zkrátka není, já bych nechtěl aby moje děti měli takového spolužáka a to se nezlobte.

(03. 10. 2017 14:21)

pizizub:To by mě také zajímalo. Inkludované děti jsou mimo realitu,učivo,byť osekané na minimum, stejně nezvládají. Běžné děti stále stojí a čekají a učitelé jsou otrávení a strhaní, neboť se stále zdržují a jejich úsilí je marné...jsem ve školství sedm let a za tu dobu vidím sama, jak upadá. A učitelé jsou jak trosky.

(03. 10. 2017 06:37)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy