DISKUSE K ČLÁNKU

milan59:Citu­ju:Před­poklá­dám, že Úřad pro dohled nad financováním by si měl vyžádat, kolik pan Ovčáček za hodinu vystoupení u pana Soukupa vlastně bere peněz a někdo to musí hradit. To nemůže platit stát, to nemůže platit daňový poplatník. To nedává smysl,“ dodal bývalý velvyslanec ve Francii.
Ojojojj tak to by si měl pan Fischer zjistit než vypustí blábol,protože pozvání do Tv platí ten kdo návštěvníky zve což je Tv Barrandov.Takže nemusí mít o nás občany obavu že to zaplatíme my,protože Tv Barrandov je soukromá.Horší bude až se zvolí nový prezident a zjistí se že i on "čerpá korunky" z našich daní jojj to bude mela

(31. 12. 2017 09:23)

provokaterka:Horáček s Ovčáččkem dopadne jako sedláci u Chlumce.

(30. 12. 2017 03:19)

LCerny:Je dobré vidět, že pan Horáček se ničeho nebojí. Připadá mi, že snad na všechny rozhovory kývnul. Tady je podle mě jasně vidět, kdo se v kampani nejvíce snaží. podívejte se na Zemana, ten nikam nechodí, nic nedělá a přesto chce být znovu prezidentem.

(29. 12. 2017 23:15)

krakonos500: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 12. 2017 00:23)

jajas:Zeman nemá potřebu se pořád s někým dohadovat a odrážet útoky na něj, protože o tom ty debaty všechny jsou. Všichni se tam předvádějí, překřikují, napadají, jejich názory jsou ty nejsprávnější, oni to všechno dají "dopořádku", oni mají na mysli blaho občanů (každý po svém), oni prostě mají pravdu a jsou ta nejlepší. Volba. Najednou je zajímá jak sociální tak zdravotní poměry.....prostě trapárna. Někdy mi připadá, že neví, že jako prezidenti toto všechno ani nemohou zajistit.

(30. 12. 2017 10:56)

milan59:Hmm četl jste Horáčkovo prvních 100dní jestliže bude zvolený ?Naparuje se tím že v prvních sto dnech bude dělat všechno pro těl.postižené,bude jezdit na debaty s občany,nechá prozkoumat Klausovu amnestii atd.,ale nějak zapomněl že se napřed bude muset seznámit s prezidentským úřadem,s lidma kteří mu budou nápomocni s ostatníma politikama atd. takže kde na to vezme čas aby to stihnul když den má jenom 24hod.???Podle mě je to jenom sebestředný egoista který se povyšuje na českého spasitele,ale i ten má hranici takže Horáček

(31. 12. 2017 09:31)

zkratik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 12. 2017 23:03)

ighorL337:Zeman se bohužel nedostaví, divíme se mu? NE. Chudák na židli s berlemi. Nemůžeme po něm chtít ani účastnit se na debatě prezidentských kandidátů, protože to ani není skutečný kandidát, je to prostě Miloš, kterého už znovu nechceme.

(29. 12. 2017 22:50)

misamatyako22:Drahoš se prostě bojí. Není divu. To co provedl v prvním díle, taky bych nešla podruhé. Jenže Horáček Soukupa potopil. Ovčáčkovi naloží stejně tak, takže není důvod, proč tam nejít. Když Zeman chce ztrapnit svého mluvčího, tak prosím.

(29. 12. 2017 22:17)

jiri.k: Kalousek je prostě borec, téměř pokaždé trefí. Prej štítivé odmítnutí ovčáčka je na místě . Jinak barrandov je největší žumpa. Exhibicionista soukup sedmkrát tydně, koště musil, kterej, ač spermohlt se snaží rozumbradovat a poučovat hetero, potom zoufale trapný zedníčky a potom snad už jenom ty podvodné pořady tahající z lidí prachy a které raději ani neuvádí v programu. Je to megachliv, na kterej je hanba koukat. Fuj, flus, blijící smajlík.

(29. 12. 2017 22:13)

hnnn:No ty budeš taky borec!

(29. 12. 2017 23:03)

tramping: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 12. 2017 12:19)

milan59:Tak na ten Barrandov nekoukej,nojo to bys vlastně neměl o čem psát žejoo

(31. 12. 2017 09:34)

moiaza:Topolánka, Drahoše, ihned háží do koše. Nějaký vekslák mě už vůbec nezajímá.

(29. 12. 2017 21:53)

PetoKovy:Ovčáček říká něco o pohrdání lidmi... Ať se koukne na svého pána(ten pohrdá snad celým národem), sezobne piškot a zaleze do boudy.

(29. 12. 2017 21:39)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 12. 2017 22:10)

roko-lanek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 12. 2017 20:43)

hnnn:No jo,ale kdo je podle tebe z těch kandidátů normální??Zeman má tuny másla na hlavě a k ideálu sakra daleko,ale kdo za něj?Horáček na to při nejlepší vůli nemá a Drahoš?Co je mi platný uhlazený vystupování,když nemá žádnou vizi a jen lavíruje aby někoho nenasral?To radši hulvát než lehce zmanipulovatelný člověk bez názoru!A když vidím kdo za ním stojí!Globalizátoři a rádoby ochránci demokracie,ne-ziskovky co jsou přisátý na eráru nebo placený z venku,různí sluníčkový pomatenci a klinikáři co všem hned nadávají do fašounů přitom sami k nim mají nejblíž....atd.

(29. 12. 2017 22:26)

tramping: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 12. 2017 12:22)

homoerectus:Ovčáček není kandidátem na prezidenta, Zeman účast v kampani odmítl. Z toho logicky vyplývá, že Ovčáček nemá v diskuzích, duelech či jakýchkoliv jiných soubojích prezidentských kandidátů co dělat. A kandidáti na prezidenta by měli účast na jakýchkoliv akcích pořádaných v rámci prezidentské kampaně, kde figuruje Ovčáček, odmítnout. Pro mne osobně je Zeman nevolitelný - už jen z toho důvodu, že absolutně není schopen vykonávat funkci po celé funkční období. Na první pohled je zřejmé, že je na tom po zdravotní stránce velice špatně.

(29. 12. 2017 20:29)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy