DISKUSE K ČLÁNKU

hnnn:Zeman je egoistickej hulvát a provokatér v ne zrovna dobré fyzické kondici.S jeho paktu s Babišem také nejsem odvázaný!Ale pokud si mám vybrat mezi jeho "úlety" a eurohujerstvím Drahoše,pak musím volit Zemana!Vždycky jsem byl tvrdě pro-západní,ale to byl západ ještě v pořádku!Nynější západ si zavádí totalitu a nejen podporou migrace si kope hrob!Vůdcové EU jsou sprostej dobytek který jde proti vlastním lidem a Drahoš,TOP 09 a piráti jsou jejich prodloužená ruka v ČR!Is­lami­zace,­globa­liza­ce,gen­der,so­ciál­ní inže­nýrstv­í,vše­možné upřednostňování menšin a vymývání mozků na školách je toho důkazem!"Selskej rozum" skončil!A lidi co volí Drahoše s tím buď souhlasí,nebo to nechtějí vidět,nebo neumí vidět věci v kontextu,nadřazují osobní antipatie vůči Zemanovi a věří pokrytcům a jejich kecům o ohrožení demokracie!Ona ohrožena samozřejmě je!Ale právě těmi co se bijí v prsa a vystupují jako její největší obránci!!!ONI rozdělují,ONI nálepkují,ONI vyvolávají sociální napě­tí!!!N­etvrd­ím,že Zemana není dost!Ale napomáhat prů*** který na nás EU šije nebudu!Mrzí mě,že jsem se nenarodil o 10 let dříve,mohl jsem to už teď mít na háku!Ať si to mladý užijí když o to tak stojí,ale jednou,až už bude pozdě se budou divit kde udělali "demokraté" chybu!!

(15. 01. 2018 18:31)

riha: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 01. 2018 17:37)

sores:Moc jsem si přála aby to nevyhrál právě Horáček co chce čmoudy do Česka a hul.v.át Topolán! Splnilo se mi to,huráááá.

(15. 01. 2018 17:19)

defakto: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 01. 2018 17:05)

1917:A snad to někoho nepřekvapuje. Vexlák a agent Stb pomáhá dalšímu agentovi Stb. Vítači islámské pakáže spolu s Pražskou kavárnou doufají v poslední možnost. Bude jen na obyčejném, jak by řekl Jirásek, dělném lidu a je jedno zda od lopaty nebo psacího stolu, zda to té pakáži umožní! Pokud ne tak nás již nezachrání ani svěcená a národ zažije další Lipany a bude si za to moci opět jen on sám!

(15. 01. 2018 15:08)

andorea:Na FB má Horáček fotku, jak se vřele v sobotu podvečer při slibování další podpory objímá s Drahošem. Chyběl už jen brežněvovský polibek.

(15. 01. 2018 14:59)

dlabanec: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 01. 2018 13:42)

harm10:neuvěřitelné
E-mail byl zařazen do složky Koš na základě ručního smazání.
Pánové,jsem nasranej,na volby,které ukázaly ,že Praha ovládá celou republiku.Když si vezmete ,že všechny okresy v republice volili Zemana,tak Praha jediná opak.Je to jako ,když v USA prohraje kandidát na celém území a jen hlavní něsto bude volit proti.Tak tomu nerozumím,to bude nasranejch lidí,že pražáci si dělají co chtějí.Já ale doufám v lidskou spravedlnost,to že někde volilo víc než 100% volitelů,je jasný podvod.Pokud u nás existuje právo,tak musí být nové volby a potrestat ty sluníčkáře a nechat Zemana ,který jediný podrží naši věc a nepustí sem imigranty.Když ne -nemám presidenta!!!!
ahoj v lepších časech

(15. 01. 2018 13:28)

dokola: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 01. 2018 12:34)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 01. 2018 11:08)

hnnn:

(15. 01. 2018 18:15)

zadnice:Horáčku jdi i s Drahošem do háje!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!

(15. 01. 2018 10:52)

11karel11:Lidé pozor !!!! V této době není důležité jestli tam bude ten či onen, Ale jde o všechno . Jde o zamoření této země černými migranty a jde hlavně o naše děti , jak budou a s kým budou žít v této vlasti. A jaký tu bude klid a pořádek. Nejde o to, jak kdo vypadá, ale jaký prezident bude, jestli bude poklonkovat A PODDÁVAT SE EU a nebo má své neměnné zásady a stará se o blaho naší země. Chceme snad všichni žít v klidu a míru a chceme zachovat zvyky a hodnoty naší země. A zárukou je pouze MILOŠ ZEMAN.

(15. 01. 2018 10:38)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 01. 2018 09:38)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 01. 2018 09:33)

vikiki: a jeje další chytrolin který nezestárne, a běda když má někdo jiný názor že, aby jste ty plény nenosil dříve než zestárnete

(15. 01. 2018 08:40)

vikiki:Horáček už od pohledu slizoun, děkuje Romum za podporu ve volbách a prosí, prosí aby volili Drahoše, že pan Zeman to s Romy nemyslí dobře

(15. 01. 2018 08:32)

petr11:...jdou všichni tito proti velké části národa...běžte už někam

(15. 01. 2018 06:56)

blabolimtakytak: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 01. 2018 05:44)

vikiki: a jeje další chytrolin který nezestárne, a běda když má někdo jiný názor že, aby jste ty plény nenosil dříve než zestárnete

(15. 01. 2018 08:38)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy