DISKUSE K ČLÁNKU

verprag: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 15:11)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 13:30)

dobry-clovek: Kde proboha vyhrabali tu křivou nechutnou falešnou tlamu Drahoše a kdo???
Jo už mi to došlo-zase jenom křivé,­faleš­né,nec­hutné a bezpáteřní tupé palice viz Horáček a spol....
Každemu je jasné,že zde ze strany kavarenskych pražských povaleču a zloděju jde jen o mocensky boj at už na prezidenta z jejich strany kandiduje sebevětší DEBIL ,protože to bude jen kývač a vítač
Vidím a slyšim co za luzu a lidsky odpad stojí za Drahošem pedofilem a to mi stačí..Ta křivá huba by se nehodila za prezidenta ani do Konga k černym tlamam
A proto přátelé volime ROZUM-INTELIGENCI-PRAVDU-ČEST-NEUPLATNOST-PROFESIONALITU-HRDOST-ZKUŠENOST-BOJOVNÍKA ZA ČESKY LID prezidenta

(24. 01. 2018 12:26)

zada:Já si zase myslím, že ti "čtyři králové" co jsou poradci kolem Drahoše,
museli vědět jaké má Drahoš "kvality", protože to musí být jenom "atentát" do vlastních rad kavárny. Vždyť přeci znají Zemana nejméně 30 let. Tak proč nasadili protikandidáta kandidáta Drahoše, to já vůbec nemohu pochopit. Drahoše nezachrání , že prohrál nebo neprohrál. Kavárna mohla vybrat z tolika akademiků, vzdělanců a politiků někoho, kdo by byl roven Zemanovi, ne tuhle durhou třídu. Vždyť museli dobře vědět jakou mají občané "náladu". Já to považuji za velké pochybení celé té soldatesky, která vybírala Drahoše, kterého v tom nechali "vymáchat", jen proto, že on sám je ješitný narcis. Zklamání je z výběru Drahoše pražskou kavárnou. Je vidět že nemají o politice vůbec ponětí. Že si myslí, že prezidentský úřad je na kladení věnců případně zajištění dobrých postů pro svoje noshledy. A to je pro mě největší varování a zklamání z těch, vzdělaných a amibicozních, politologů a sociologů že neodhadli, že na to Drahoš nemá. Ve výběrovém řízení do "firmy" by u mě pan Drahoš propadl hned v prvním kole. Škola není totiž patent na rozum!!!! Kavárno, to že jste do toho Drahoše dostali, je od vás nečestné a pod pás, právě kvůli Drahošovi. Měli jste být féroví k němu i sobě a vybrat ze svýho středu jiného. . a zklamání je i z politických stran, hlavně z Demobloku, že nepostavili svého kandidáta, Zemanovi rovného v politickém myšlení! To je dnes největší prohra těchto politických stran, je to jejich největší "porážka" a ukázka toho, že jim nezáleží jaká osobnost bude prezidentem, je to aby to nebyl Zeman - což je myšlení žáků 5 třídy! Šikana je trestná vážená kavárno, ale výběrem Drahoše jste se potrestali sami. Nic není náhoda!

(24. 01. 2018 12:09)

sores:Drahoš babánek nikdy s politikou neměl nic společného tak jak si může myslet na funkci prezidenta,to mi hlava nebere! Jestli vyhraje,nedej bože, tak bude než poslouchat jako hodinky a nikdy ne řídit stát!!! Na to prostě nemá!

(24. 01. 2018 10:42)

reqoslava: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 10:37)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 10:27)

honza54: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 09:58)

Bystrozraky: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 12:07)

dlabanec: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 09:19)

flora:Pusťe si tohle: http­://www­.tvno­e.cz­/vide­o/15656
Noe je nějaká církevní vymývačka . Přeskočte ke konci 28 minuta. Drahošová vypráví, jak přišel Drahoš ke kandidatuře.
Tady je jeden z nich. Zajímavé je že z ČSAV šel na rok k lopatě, přesně v době kdy Drahošova kariera raketově v ČSAV stoupala a cestoval do zahraničí . A přesto si hoši tolik rozumí…:
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/do­maci/­461300-drahosuv-poradce-nase-pravidla-jsou-nadrazena-vire-a-zvykum-migrantu.html
http­s://cs­.wiki­pedi­a.or­g/wi­ki/Pe­tr_Kol­%C3%A1­%C5%99­_(di­plomat)
A kdo dává Drahošovi informace ze svodek BISKY? Jak to, že k nim má občan přístup? ??
Jsou tyto volby opravdu prezidentské volby, nebo jsou zneužité někým jako malá revoluce, kde ikonou má být tvárné, poslušné beznázorové ŽELÉ ?? Cui bono ?

(24. 01. 2018 09:12)

flora:A drahošovu kandidaturu upekli u chlastu, jak jinak

http­s://ww­w.no­vinky­.cz/do­maci/­461300-drahosuv-poradce-nase-pravidla-jsou-nadrazena-vire-a-zvykum-migrantu.html

(24. 01. 2018 09:33)

reposlava: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 01. 2018 09:02)

georgexxx:Děkujeme za Váš neustále zde kopírovaný názor, který je ukázkou typického dementního voliče MZ (jak je sám označil). Inteligentní a slušní občané České republiky si alespoň udělají lépe úsudek o vaší úrovni a v sobotu zvolí profesora Drahoše prezidentem.

(24. 01. 2018 10:09)

pes.pejsek:

(24. 01. 2018 12:01)

2626:JAK ZÁVIDÍM ANGLIČANUM JEJICH KRALOVNU !

(24. 01. 2018 07:47)

pes.pejsek:Informace pro autora: To, že více debat by byla nuda, řekl Zeman vyděšený z výsledku 1. kola a z toho, že by se měl víc než 2x za 14 dní vzchopit na diskuzní souboj. Včerejší pořad byl smutným důkazem arogance, překrucování a demagogie - on už asi realitu fakt nevnímá...

(24. 01. 2018 07:33)

snehulak:Někteří prostě realitu vidět nechtějí a tak černo***ník viděl jak se Zeman rozběsnil (nebylo to ve chvíli, kdy pozvedl prst a zakýval jím?) a válečný štváč pochopil, že vyzbrojit občany je vážná chyba, protože války většinou smetou ty, kdo je vyvolali.

(24. 01. 2018 06:54)

Volby2018:panamira: Naprostý souhlas, výstižně a vtipně napsáno

(24. 01. 2018 06:46)

panamira:Kdysi jsem viděl filmovou pohádku, v níž mj. hráli dva čerti jménem Blekota a Mekota. Pokud si se natáčel remake této pohádky, doporučuji obsadit Drahoše do obou rolí, tedy v podobě dvojrole. Včera prokázal schopnosti pro tuto dvojroli. Chvílemi blekotal, chvílemi mektal. Jen ty rohy mu chyběly

(24. 01. 2018 06:16)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy