DISKUSE K ČLÁNKU

snehulak:Spíš bych řekl, že na ambasádách řeší, kolik hlasů z ciziny Želé potřebuje k vítězství alespoň o jejich DVA nad Zemanem. Situace s prohrou knížete Kchárla s čírem, se nesmí opakovat !

(27. 01. 2018 14:08)

moiaza:Ať si řeší v cizině svého prezidenta. Mají svých problému dost a dojemně se starají o nás.

(27. 01. 2018 13:24)

martinmr:Drahoš a jeho stará k nám dotáhnou nějakou národnost a bude Drahošovi jedno, kolik těch spodních lidí to odnesou. Proč v jeho zájmu není navrácení pracovních příležitostí pro české lidí? Proč naše produkty nemáme a musíme s prominutím žrát závadné a dovozové produkty? Dnes už na vesnici obyčejnej člověk nemůže popravit prase, je za to trest a ..... Drahoš to tady po*** ještě víc a já to časem nevidržím a prostě toho křivohubího člověka zavraždím.

(27. 01. 2018 12:58)

martinmr:Já radši Zemana, Drahoše neznám a znát už ho nechci. Stačilo mě pár zjištění o Drahošově minulosti a shlédnutí chování a lhaní Drahoše a o té jeho nastupující první dámě ani psát radši nebudu. Oba dva chcou jen slávu, víc zbohatnout a jenom já....to je Drahoš a jeho stará. Když to Drahoš vyhraje, tak to spousta lidí zahubí. Drahoš nedá žádnému občanu v této zemi právo říct svůj názor...Vždy to bude jen Drahoš, Kalousek a jim podobní, kdo nám občanům budou diktovat co můžeme a co ne a mi jako podle Drahoše "spodina" budeme platit dluhy a bude tady ještě větší bída než teď. Já dal hlas Zemanovi. Nechci v politice Horáčka a jemu podobný dosazený blbečkem Drahošem.

(27. 01. 2018 12:42)

soudny-den: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 12:35)

lebedak2:Proruský Zeman versus proevropský Drahoš. V cizině řeší volbu prezidenta Česka - POZOR! Opatrně otevírat! Ať vám ty protizemanovské kýble špíny v novinách do poslední vteřiny voleb nezaneřádí byt.Ale myslím,že jim můžeme poděkovat. Ta až nepříčetná štvanice (stejně jako tomu bylo i při volbách v Americe - Clintonovský klan versuz Trump), i posledního váhavého a nerozhodnutého musela přesvědčit o tom,že Drahoš by byl prezidentem (loutkou) té nejhorší sebran­ky,od­padu,­který si navíc ještě o sobě myslí,že je "elita".

(27. 01. 2018 12:35)

Nezadat:Lepší proruského než jak ta piiča proislamského.

(27. 01. 2018 12:27)

repelos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 12:17)

11karel11:Novináři dělají rozbroje mezi občany a nalévají jim do hlavy polopravdy. Ať zvítězí kdo chce, ale Drahoš pro mně bude ten nečestný a neslušný profesor (důchodce), který za pomoci lží, pomluv a očerňování Miloše Zemana

(27. 01. 2018 12:15)

-FBI-: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 01. 2018 11:42)

georgexxx:Paní, co tady rozeštváváte lidi za peníze, pod různými přezdívkami Reqoslava / -FBI- / Jiri-Drahos / dobry-clovek / sesta-k-dobru / soudny-den / opencard / atd… už si to pomalu můžete jít hodit, ten výsledek nerozchodíte. A navíc vám brzy zaklepe na dveře Policie za ty urážky..

(27. 01. 2018 13:05)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy