DISKUSE K ČLÁNKU

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 10. 2010 14:20)

ondatra:Jak se zdá, Pražáci si opět zvolí tuneláře. Skandál s Opencard jim očividně nestačil. Jen tak dál...

(06. 10. 2010 10:09)

zaviracispendlik:a kdo chobotnici zaplatí?????? Já ji ze svých daňových peněz stavět nechci

(06. 10. 2010 09:18)

e.44:A já nechci, aby tahle zhůvěřilost hyzdila Prahu ani kdyby mě to nemělo stát ani korunu..........

(06. 10. 2010 09:39)

zaviracispendlik:a těch peněz, co do Kaplického už stát vrazil

(06. 10. 2010 12:38)

ondatra:Chobotnici tu už máme, teď jde jen o to, usekat jí chapadla.

(06. 10. 2010 14:05)

husqarnowicz:Jako by vypadli z Lombrosovy knihy "O typech zločinných" . Aspoň tedy převážná většina z nich. A např. stavba Kaplického chrchlu hyzdící jedinečné pražské panorama je to poslední, co Praha potažmo naše republika těžce zkoušená nekonečnými škrty potřebuje.

(06. 10. 2010 09:07)

milo:jenom sliby ale skutek utek...jako je to pokaždé. Já na Praze 15 bydlím a zajímalo by mě, kdo se jim do těch baráků nastěhuje? Lidi nemají peníze, šetří kde můžou, ale na nové byty, které se politici rozhodnou postavit asi určitě mají naspořeno pod polštářem. Já bežně chodím s miliardami po kapsách...vy ne? Jestli někdo uvěří chabým slibům politků tak už jsme na tom opravdu hodně špatně. Já volit dem.enty nepůjdu. Můj hlas stejně nic nezmění a podporovat ten odpad lidské společnosti nehodlám...jen nechápu jednu věc, jsou v politice tak dlouho, nakradli si určitě dost, tak proč kradou dál? Já vím, protože jim to prochází a krást budou stále a je úplně jedno kdo tam bude. Chcete vydělat peníze? Jděte do politiky, tam můžete všechno i vraždu vám prominou, jste přece politik. Chce se mi z té sebranky zvracet

(06. 10. 2010 08:30)

ondatra:To je takový problém zaškrtnout jinou stranu a hodit ji do urny? Když nevolíš, tak si nestěžuj!

(06. 10. 2010 10:11)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy