DISKUSE K ČLÁNKU

andik.ha:Ještě něco, Kalousek už před dvěma lety chtěl založit stranu, dva roky scháněl peníze to není že se rozhodne a všichni si sednou na zadek. Vyjednával s velkýma firmama atd. To je lobistický boj. Když už to měl po kupě věděl, že on jako člověk je bohužel svým způsobem pro veřejnost nedůvěrohodný potřeboval tvář která tu stranu povede, komu budou lidi věřit tak pan Schwanzeberg. On nepotřebuje peníze. Na konci života bude jako správný šlechtic dělat mezinárodní politiku, bude dělat něco co má pro něj prestiž. A může kdykoliv odejít. Pak kmotři odrovnali Topolánka protože už měli zainvestováno jinam a vstoupila na scénu nová strana TOP 09.

(18. 10. 2010 12:23)

petrpan:S tím bych i souhlasil. Zajímavý názor, možná to tak bude. Každopádně mě žádný kníže nenalákal (jako mnoho jiných...) ani Véčkaři ne. TOP, ODS, VV nikdy volit nebudu. Nikdo není dokonalý, ale volím roky ČSSD-taky mi spousta věcí vadí, ale v součtu to vychází nejlépe.

(18. 10. 2010 14:16)

andik.ha:Kmotři už jsou dávno v TOP 09, proč myslíte že ODS ztratila, ty peníze tečou jinam. Oni už ty co to platí to mají dopředu spočítaný do koho a čeho investují. Doku bude politika taková, že budou lidi po volbách slavit v žlutých lázních a jiných společnostech. A to že to je průhledné to investování a darů do stran. Jsou to velice dobří manageři, chytří lidé s právnickými firmami za zády a i ty se těžko nechají zavřít. TOP 09 se zaměřila na Prahu, tam ty firmy budou stavět kupovat pozemky a vily.... je to lobistický bahno ta naše politika

(18. 10. 2010 12:14)

inflame:Teda to je opravdu ostuda, někomu takhle zkomolit jméno a ještě to dát na net. Já žádného pana Pavla Vondru neznám. Pokud vím, tak už 12 let je Strakonicích starostou pan Vondrys.

(18. 10. 2010 10:29)

Shelby16:Kmotry do politiky NEBRAT !

1 kmotr na sebe váže další kmotry a také tuneláře a šejdíře, prostitutky a pasáky a přitom nikdo z nich neplatí daně !

My voliči nejsme hloupé ovce !

(17. 10. 2010 22:27)

xcarodejka:že Sobotka uspěl, já to nechápu......

(17. 10. 2010 20:31)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 10. 2010 17:04)

mujboze:Milá paní 1912,
naivita v lepčí zítřek je v kocourkově hluboce zakořeněna vod roku 1948, dyž lopaty táhly na hrad nastolit taky lepčí zítřek a udělat tam pořádek a zbait se těch gaunerů, kulaků, kapitalistů a buržoasie......

politika ale není o jedincích ale o mase, nad kterou chtěj vládnout....

(17. 10. 2010 17:26)

mujboze:PS. navíc, člověk, kterej jde z top pozice v nepolitické NB do bahna politiky nemá - dle mně - všechny kolečka v kebuli.

1) buď je totálně blbej
2) totálně frustrovanej
3) nebo totálně naivní

Takže vlastně - do NB se skutečně nehodil a v police je jak dělanej...

(17. 10. 2010 17:31)

ales1:kde jste přišel na to, že guvernér NB je nepolitická funkce?

(17. 10. 2010 20:39)

dzery44:

(17. 10. 2010 19:07)

seniorka60:Já myslím, že Tůma, jednak vyfoukne místo předsedy strany Kalouskovi a dál se stane favoritem na prezidenta ČR a tím pádem utře nos Sobotka z ODS, ten si také myslí, že mu prezidentské křeslo předá kamarád Klaus. Tůmovi bych to přála i když vlezl tam , kam vlezl.

(17. 10. 2010 19:09)

ales1:za rok budete nadávat Tůmovi, že dělá reformy a vyházel vaše kamarády z Magistrátu a budete zase kafrat.
Problém je ve vás, voličích, kteří nevědí, co chtějí, tedy aby o všem rozhodoval stát, ale ten stát byl současně reprezentován světci. Smůla, nebude. Pořád to budou lidi, co vám budou brát vaše peníze.

(17. 10. 2010 20:38)

mujboze:

(17. 10. 2010 16:58)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy