DISKUSE K ČLÁNKU

kelias.sen@...: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 02. 2020 06:31)

Pokr: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 09. 2018 03:58)

yarda:Půjdu se podívat, jestli ta čísla jsou i v našem městě.
BTW: Když ta čísla jsou tak důležitá (svého času jsem volal ty co pomáhají a chrání a nevzpomněl jsem si, jak se teď jmenuje náměstí co se dřív jmenovalo "Obránců míru", nechápu, co může někdo mít proti obráncům míru) nestálo by za úvahu k těm číslům přidat nějaký znak, varování nebo třeba drobně čísla tísňových linek?

(28. 09. 2018 15:03)

padouch236: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(28. 09. 2018 09:09)

quonex:Blbost až to bučí. Teoreticky bych o problematice uvedené v článku mohl něco vědět, jelikož se zabývám tzv. Pasportizací veřejného osvětlení, kde sloupů VO (veřejného osvětlení) jsem v různých městech a obcích z blízka viděl nejméně desetitisíce. Ano, na sloupech VO číslování často je (a často taky není). Dokonce mnohdy je na sloupu VO čísel většinou hned několik (které je pak platné?). Několikanásobné číslování vzniklo v průběhu let m.j. kvůli neuvěřitelnému nepořádku v evidenci VO a každý si sloupy v průběhu let čísloval jak ho napadlo. Je třeba VO vidět tak, že pro obce je VO pouze břemeno, které vyžaduje drahý servis a nepřináší příjmy a tak nějaké značení, podle kterého se nepotřebuje orientovat dokonce ani servis VO je opravdu nespolehlivé. Teoreticky největší pořádek v číslování stožárů VO je v krajských městech jako je Praha, Brno + větší okresní města a pod. I přes to se ale nedomnívám (osobně jsem na takový případ zatím nenarazil a rád se poučím, pokud se pletu), že !!a nyní to nejdůležitější!! že by záchranné složky měly přístup ke SPOLEHLIVÉMU a někým GARANTOVANÉMU číslování sloupů VO ze kterého záchranáři rozpoznají kam mají dojet. Nakonec Novináři mohou vyzkoušet zavolat na záchranku a oznámit, že třeba v Praze leží u sloupu VO číslo 12345678 člověk bez známek života.. Už vidím, jak tam paní Suchanská (existuje vůbec?), bez dalšího dotazování nejlépe do týdne přijede. Už smysluplnější mě připadá to, aby v situaci, kdy někdo volá záchranné složky došlo k automatickému předání polohy mobilního telefonu volajícího volané záchranné složce (bude-li z GPS (ne vypočítaná z BTS), pak je poloha volajícího ve volném prostoru přesnost cca 5m a toto už záchranným složkám, vč. paní Suchanské k dojezdu určitě stačí). Článek je asi třeba vnímat spíše tak, že politici lepí svoji propagaci kam je to možné, včetně veřejného osvětlení a po volbách z těchto míst vybledlé cáry letáků nikdo neodstraní. K výlepům jakékoli propagace na tato místa existuje již nyní dost vyhláš

(28. 09. 2018 08:37)

peotl: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(28. 09. 2018 07:24)

pravdasenesmi1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(28. 09. 2018 06:28)

majojo:K dokonalosti chybí snad jen to, aby si politici odhlasovali, že před volbami se to smí. A když někdo ten jejich škleb odstraní, dostane pokutu, protože co je lidský život proti znovuzvolení?

(28. 09. 2018 05:58)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy