DISKUSE K ČLÁNKU

kgeert.ali...@...: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 02. 2020 05:55)

krista2018:Tak tyhle výsledky Pražanům přeji. Ještě budou mít veselo

(08. 10. 2018 18:29)

zada:Pražáci mají co chtějí, jsou to volby, zvolili,tak to mají. Budoucí primátor Hřib, jak se o něm teď mluví, je kamarád Mádla,dokonce pro něj pracoval to zn. že je to sluníčkář a havlovec. No a když k tomu přidáme pirátství, tak to je dobrej guláš. Ale co, uvidíme zda na to bude tahle skupina "vítězů", která odmítá ODS - což je pro ODS rána do vazu, ale taky výhra - tak záleží na tom jak budou pracovat a zda se jim podaří kmotry a mafii udržet na uzdě. O tom, že se kmotrů a mafiánů zbaví, o tom můžou jenom snít . Museli by kopat do vlastních řad a udělat novodobou NORMALIZACI!!!! Praha je kmotry prošpikovaná. A uvidíme kdo z Pirátů akoalice s nimi, se dá za peníz koupit. Léta letí... Je jim přáno, aby to dokázali. Můj osobní názor? Podaří se jim to z části,za vekých "obětí" což pražáky ale neuspokojí, Piráti a koalice musí udělat nepříjemnou čistku v korytech, musí - protože bez ní to ani nepůjde! To by zůstali tam kde je Praha teď!!!... a ve výhledu vlastně pročistí cestu velkým stradičním stranám zpět na výsluní. ANO i ODA mohou vyčkávat, jejich krk to neohrozí...špinavou práci udělají jiní,dnes zvolení. Ale když se do toho hrnou - kdo chce kam, pomozme mu tam . Jít proti mafii? Konce známe....Tak uvidíme zda to bude "pusťte nás na ně!" nebo "pusttě nás mezi ně"....Pokud neudělají "Nomralizaci" v nynějších řadách korytářů a kmotrů, z místa se nehnou!!! Uvidíme

(08. 10. 2018 16:21)

zada:jinak jsem zaslech i názor, že pražené v podstatě volili Bakalu a havloidy . Tak to jsem opravdu zvědav

(08. 10. 2018 18:59)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy