DISKUSE K ČLÁNKU

jajas:Navíc má děti a je třeba je zaopatřit do budoucna (dobré školy a stáže v zahraničí) a nějakou tu lepší životní úroveň. Kdo by to nechtěl? A teď má konečně po letech šanci to vše získat. Ale u něj to není pouze ta finanční stránka, i když je příjemná, má skutečně touhu, jak psala sarina, vyniknout a řídit a na to je premiérovo křeslo úplně nejlepší. Ale takových je tady taky spousta. Jinak mne v jeho životopise zaujala poznámka: "Jako diskžokej mixuje psychedelický trance".

(15. 08. 2021 09:11)

naidka:Do toho jeho harmonika jaksi nepasuje.

(15. 08. 2021 09:16)

slow-dance: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 08. 2021 09:23)

sarina: na to je dobrá rada, NEČÍST!!! a běž si raději ještě schrupnout.

(15. 08. 2021 09:35)

paralenka:Prosím neupírejte komukoliv jeho názor, byť z vašeho pohledu třeba bl*bý. Nesouhlasíte, fajn, ale proč reagovat takhle uboze? Sorry, jsem stará škola, tahle sarkastická diskuze není my cup of tea. To už připomíná ono moravské: ženské patří do ruky vařecha a šu*ín, nemá se co vykecávat na netu, že?

(15. 08. 2021 10:09)

jajas:Někteří to tak prostě mají. Nejvíce je baví diskuse, ve které někomu nadávají a uráží jej, protože má dotyčný jiný názor....Mají asi nějaké osobní problémy a tady se odreagovávají...

(15. 08. 2021 10:51)

anna1234:.. můžeš mi napsat jediného!!! politika, který nechce moc a rozhodovat??? I když jestli Bartošovi něco tak nějak věřím, je to jeho poměrně skromný styl života. Co by s ním udělaly peníze dopředu samozřejmě nikdo neví, ale myslím, že i teď jich málo nemá a přesto si svůj styl udržuje. Tak těžko říct.

(15. 08. 2021 09:40)

naidka:Aničko, aby jednou nepřekvapil "domem snů". Nic nepřeváží jeho bonzování, ani ta zdánlivá skromnost.

(15. 08. 2021 09:50)

sarina:Pokud na to má ať rozhoduje! a jak je vidět feťák na to NEMÁ!!! Je jak malý Jarda(prostě přerostlé jen dítě) CHCE BÝT PREMIÉR A UDĚLAL BY PRO TO I NEMOŽNÉ ale PŘEDČASNĚ, tak se politika určitě nedělá, vědělas půl roku předem že Babiš chce být premiér a že udělá i nemožné aby jim byl? Premiér se stane až ten kdo vyhraje volby NE PŘEDEM.

(15. 08. 2021 10:03)

strejda777:No super! Takže paní si pochválila manžela, což jsme tedy nečekali. Věta "udělá vše, co je třeba" je ale docela zavádějící, protože co je podle Bartoše třeba udělat neznamená, že je to třeba udělat i podle ostatních. Každopádně jsem si to přečetl a.....nic.

(15. 08. 2021 06:58)

user:Koukám, že se těm mladým, progresivním a nadšeným najednou hodí i Blesk a jeho stáří, líní a usedly čtenáři. Nu což, zdražit MHD, zrušit hromadu parkovacích míst a slíbit, že ročně člověk zaplatí daň 1% z ceny bytu/domu, u bytu za 7 milionů je to ročně 70 000,-kc,to se pak hodí voličům přehodit i manželku a děťátko, tak teď už zbývá jen nějaký ten pejsek. Piráti bravo.

(15. 08. 2021 06:09)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy