DISKUSE K ČLÁNKU

sasaje_blb: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 10:19)

sasa-tu:

(03. 10. 2021 10:22)

bizon_pepa:Tak má ještě týden, aby nějaký odbor na ministerstvu otevřela. Pokud to nestihne, tak se uklidí do nějaké neziskovky a bude škodit tam. Těchhle lidí se nezbavíme nikdy.

(03. 10. 2021 10:17)

jajas:Nechápu, proč se tak staráte, co bude po volbách dělat? Snad její věc a věřím, že se uplatní.

(03. 10. 2021 10:18)

sasaje tu: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

MUDr-Chocholousek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 10:18)

sasaje_blb: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 10:19)

KuSuS:sarina v chochološkovi
Moji milý, nezbyde než Blesk opustit? Mám tady oblíbené k diskuzi, neoblíbeným neškodím. Proč tady vyhazujete slušné a ty co mají na všechny ničí pouhá 1 osoba sarina (ze zlosti voleb) a všechny naklonuje a otravuje nesmysly. Já tady byl hodinku a už mě za názor přidala podržítko KuSuS_, pak píše za nás, tak za kwido (dostal BAN za ni) a kwldlo klon vesele píše za něho!!? A tak je to se vším. Nemáte IP? ke zjednání pořádku? bylo by to milé. Každý staví dokola nové registrace, marně. Z diskuze jsou přestřelky které sarina (dříve jjusa, tu jste konečně odstranili). Jistě, máme kam jinam jít, ale Blesk jsme doma kupovali už za dávných časů. Nežádám po vás BAN na sarinu, ale dle IP jejich klonů celého osazenstva z pravice, včetně jejího chocholouška . Pokud jí fandíte pro Babiše, pak Blesk chápu, vyhazuje jen pravici. Odešel jsem pro klonování před 8 lety a je to tu zase? Pojistit registraci, jako ubrat - a _, zamezit záměn za i- nahradí malé elko, snad tam na to máte odborníka. Byl by klid a hojná diskuze, hodná demokracie. děkuji za pochopení, kde klon bude /nejen můj/ tak vám budu dávat tuto prosbu! Pěkný den

(03. 10. 2021 12:44)

voghtik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 14:31)

erisieIka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 14:33)

77fuqas: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 14:34)

doktormediciny:Na to Vam niákdo nenaleti....Na vykon te funkce musi mit velke schopnosati, prehled o ekonomice, politicer, znat cizi reci...

(03. 10. 2021 11:56)

doktormediciny:V rom smyslu asi pro predsedu vlady byla idealni pruprqava, ze stravil cast zivota v cxizine, umi reci, snad i nejaky zpusob mysleni

(03. 10. 2021 11:58)

obojzivelnik1949: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 10:16)

obojzivelnik1949: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 10:13)

(03. 10. 2021 10:04)

(03. 10. 2021 10:05)

(03. 10. 2021 10:10)

(03. 10. 2021 10:10)

(03. 10. 2021 10:11)

77fuqas: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 10:13)

KuSuS:sarina v klonu -
Moji milý, nezbyde než Blesk opustit? Mám tady oblíbené k diskuzi, neoblíbeným neškodím. Proč tady vyhazujete slušné a ty co mají na všechny ničí pouhá 1 osoba sarina (ze zlosti voleb) a všechny naklonuje a otravuje nesmysly. Já tady byl hodinku a už mě za názor přidala podržítko KuSuS_, pak píše za nás, tak za kwido (dostal BAN za ni) a kwldlo klon vesele píše za něho!!? A tak je to se vším. Nemáte IP? ke zjednání pořádku? bylo by to milé. Každý staví dokola nové registrace, marně. Z diskuze jsou přestřelky které sarina (dříve jjusa, tu jste konečně odstranili). Jistě, máme kam jinam jít, ale Blesk jsme doma kupovali už za dávných časů. Nežádám po vás BAN na sarinu, ale dle IP jejich klonů celého osazenstva z pravice, včetně jejího chocholouška . Pokud jí fandíte pro Babiše, pak Blesk chápu, vyhazuje jen pravici. Odešel jsem pro klonování před 8 lety a je to tu zase? Pojistit registraci, jako ubrat - a _, zamezit záměn za i- nahradí malé elko, snad tam na to máte odborníka. Byl by klid a hojná diskuze, hodná demokracie. děkuji za pochopení, kde klon bude /nejen můj/ tak vám budu dávat tuto prosbu! Pěkný den

(03. 10. 2021 12:45)

stemik: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 09:56)

(03. 10. 2021 10:05)

Mirek-Kalousek: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 10. 2021 10:07)

(03. 10. 2021 10:08)

KuSuS:eriselka v kalouskovi
Víte nejsem práskač rád, jen se pokouším pomoc najít ta zla co ničí diskuzi. :/

(03. 10. 2021 12:47)

(03. 10. 2021 10:06)

(03. 10. 2021 10:09)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy