DISKUSE K ČLÁNKU

obojzivelnik1949: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 13:38)

brugal: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 13:49)

sarina:Kdepak, to jim dal k otisknutí nějaký mafián, který měl čekat na rozkaz kdy to použít a měl to použít až 5 dnů před volbami a samozřejmě před DEBATOU na Primě, aby ho tam bylo lehké znemožnit aby už nemuseli vzpomínat mrtvé ale měli větší BOMBU která vybuchla, ale voliče ANO ZASE NEPŘESVĚDČILA!!!

(04. 10. 2021 13:55)

(04. 10. 2021 14:10)

sarina:brugal jsi známý tím že ponižuješ diskutující už NEPŘEKVAPÍŠ, kašlu ti na Pandora Papers, vím že je to MEGAPODRAZ NA BABIŠE a je to ÚČELOVÉ, informace nepotřebuji, až budu potřebovat zjistím si je. ... Už jsi psal i o idiocii voličů ANO, tak bys mohl podat informaci proč tak záleží slepeným na tom aby nevolili Babiše, s čeho máte strach, že Babiš vyhraje? Ale to snad ne, přece vás chytrých jsou 2/3 a když se o to chytří opřou není možné aby Babiš s "idioTama" vyhrál.

(04. 10. 2021 14:30)

(04. 10. 2021 14:39)

sarina:Nevím o tom že bych psala že udělali MEGAPODRAZ organizovaní novináři psala jsem že to předal novinářům nějaký mafián který měl čekat kdy to má použít a vypustit zprávu 5 dnů před volbami a těsně před debatou na Primě. Z Pandora Papers unikla data 30 světových vůdců a samozřejmě včetně Babiše. ...Asi tak moc chytrý zase nebudeš brugal, jen se chytrým děláš, protože neumíš číst a to by měla být zásada chytrých. Taky zapomínáš odpovídat.

(04. 10. 2021 15:11)

(04. 10. 2021 15:22)

sarina:VĚŘÍM a věřím že ten mafián mohl být Bakala i když tu nežije ale páky má a hodně toho tady i vlastní že by i nějaký tisk? Pro něj je lehké něco takového získat a do oběhu dal napřed jen že z Pandora Papers unikla data 30 světových vůdců a mezi nimi Babiš. Až pak když se to rozjelo se ukázalo že těch vlivných je daleko víc, ale nevím proč vzpomínáš několik stovek novinářů kdes je vzal?

(04. 10. 2021 15:33)

sarina:Ještě k Bakalovi, nevlastní náhodou taky Blesk??? a ten je vždy proti Babišovi i Zemanovi. Na ostatní diskuse není ale na Babiše a Zemana vždy, tak že se nemají v lásce a není divu že toto přišlo opozici vhod-jak na zavolanou.

(04. 10. 2021 15:39)

(04. 10. 2021 15:50)

altmanova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 19:12)

illenne:Chudák Babiš, takové starosti před volbami . Tihle zbohatlíci už neví, co roupama. Už je ve věku, kdy může odpočítávat roky, ale zajistit celou rodinu, to se se mu daří. Ti, co celý život poctivě pracovali, žijí dnes z pár korun. Jemu se to nakupuje, nemovitosti v zahraničí. Ať dokáže, že na veškerý majetek si poctivě vydělal, i když těžko sice vlastníma rukama, jako já .

(04. 10. 2021 13:34)

pokrok: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 13:32)

denisz:Přehnaná dehonestace nejsou argumenty. Např. uvádět Bečvu, že ji jako otrávil Babiš. Je to lež a proto vám už nikdo nic nevěří. I když se snažíte denně, je to kontraproduktivní. . . .

(04. 10. 2021 13:42)

doktormediciny:Pokrok...ruku na srdce...Tebe nekdo plati za tyx elaboraty pofiderni urovne, nebo jak......

(04. 10. 2021 17:49)

karlos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 13:13)

(04. 10. 2021 13:49)

Stano1963:tak a je to tady, Babiš tady bere dotace, ale peníze skrytě investuje v zahraničí, proto mizerně platí místní, aby mu zůstalo na další zahraniční investice

(04. 10. 2021 12:58)

verka1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 13:11)

Andrej_Bures: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 12:58)

(04. 10. 2021 14:03)

1pravda1:tak zase nic Babiš jako fyzická osoba tyto nemovitosti nemá napsány na sebe. Majetky spadají pod holdingy Agrofert a SynBiol, které premiér v roce 2017 převedl kvůli zákonu o střetu zájmů do svěřenských fondů­....­....­....­....­... ovšem policie bude vyšetřovat i dalších 300 Čechů včetně zbrojařů, politiků atd...

(04. 10. 2021 12:47)

(04. 10. 2021 12:51)

luder:Premiér Andrej Babiš se vyjádřil k nákupům nemovitostí ve Francii, které podle zahraničních médií vykazovaly znaky praní špinavých peněz.
Článek
Premiér Andrej Babiš (ANO) odmítl, že by při nákupu nemovitostí ve Francii přes daňové ráje pral špinavé peníze.
Popřel, že by osobně nějakou nemovitost ve Francii vlastnil a obratem dodal, že způsob jejich nákupu přes takzvané „offshory“ mu doporučila realitní kancelář.
„Bylo to doporučení realitní kanceláře. Doporučila to koupit přes advokáta. Není to nic nelegálního,“ řekl premiér na dotaz redaktorky Seznam Zpráv, proč nemovitosti nekoupil přímo, ale přes řetězec firem s podivným pozadím.

(04. 10. 2021 12:43)

luder:Předseda vlády v minulosti offshory kritizoval, nyní tvrdí, že to bylo úplně něco jiného. „Já jsem mluvil o offshorech, kdy čeští podnikatelé vlastní české firmy ze zahraničí, to není můj případ,“ řekl.
„Já nevlastním žádnou nemovitost ve Francii, nevlastním žádný offshore, odmítám, že by došlo k praní peněz,“ dodal Babiš, který své firmy převedl do svěřenských fondů, aby se pokusil vyhnout střetu zájmů.

(04. 10. 2021 12:44)

luder:Podle zjištění novinářů Babiš poslal peníze firmám z Britských Panenských ostrovů. Firmy pak těmito penězi ručily Babišovi za úvěr, který si vzal u banky a z něj fakticky nemovitosti financoval.
„Samozřejmě ta půjčka byla zaplacená. Byla vrácená ještě před tím, než jsem se stal politikem,“ dodal. Je prý na policii, aby případ vyšetřila. Národní centrála proti organizovanému zločinu uz oznámila, že věc bude prověřovat.
Premiér zopakoval, že jde o kampaň s cílem ovlivnit volby. „Je to stejné jako v roce 2017, kdy jsem byl stejnou partou obviněn, že nemám transparentní peníze na dluhopisy. Mám tady u sebe audit, že to byla lež,“ zamával novinářům před očima štosem papírů.

(04. 10. 2021 12:44)

Andrej_Bures: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 12:36)

(04. 10. 2021 14:08)

1pravda1:TUNEL, KTERÝ SE POVEDL - VONDRA PROMOP­RO..­....­....­... www.sez­namzpr­avy.cz­/cla­nek/tu­nel-ktery-se-povedl-z-kauzy-promopro-si-nekdo-odnesl-175-milionu-12156

(04. 10. 2021 12:35)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy