DISKUSE K ČLÁNKU

luder:Škoda Auto končí výrobu. Zatím pro letošek. Tak hlavně že se řeší Green Deal hovadiny, ale práce pro lidi nebude. V době brutálního zdražení úplně všeho nás VW zase obětoval. Díky německá matko! --- Za to můžeme především poděkovat předsedovi senátu Vystrčilovi z ODS- SPOLU alias Tchajwanci, který nám narušil vztahy a dodávky s Čínou!

(08. 10. 2021 11:19)

luder:Americký novinář žijící
v Praze, Erik Best, pravil: "Kdyby Piráti vyhráli
volby a premiérem se stal feťák
Bartoš, tak počítejte s tím, že :
- nejdřív by likvidovali
vše, co zavedlo ANO. např.
valorizaci důchodů a vrácení
jejich výší na dobu před rokem
2017.
- dále by
legalizovali svoji milici ANTIFA,
která by rozpoutala v republice
peklo. Byla by nad policií.
- a konečně
by došlo k tomu, k čemu se
zavázali u George Sörose, t.j.
zaplavit republiku ilegálními
migranty.
- a nejen
to, definitivně by odstranili
Benešovy dekrety, aby začala
konečná likvidace českých zemí.

(08. 10. 2021 08:08)

luder:Tomu všemu
má předcházet mlha o jakési
digitalizaci. Nemohou přece ihned
odhalit své plány.
Jak by to
tu mělo vypadat, vidíme v Praze,
kde je primátorem Pirát Hřib.
Důchodci by
měli být lovnou zvěří, bez
jakýchkoli práv a pokud bydlí
sami, měli by se starat o
migranty. Měli by být ponižováni a
šikanováni mládeží, všude kde se
objeví. V obchodech, lékárnách a
pod.
Zavázali se
u Sörose k likvidaci Slovanů a
začali by u těch bezbranných. To je tak v kostce
jejich program. A společný program
demobloku a Pirátů by byl dovršen.
Zdá se vám to málo ?

(08. 10. 2021 08:08)

pokrok: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 10. 2021 11:31)

1912: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 10. 2021 05:43)

(06. 10. 2021 11:33)

sarina:Pokroku co tě vlastně tolik štve? Ty si vol koho chceš a na ostatní se vykašli, jestli jim to myslí nebo ne tebe to přece nemusí zajímat. Máme demokracii tak se podle toho chovej a nedělej z lidí blbečky jen proto že se tobě nelíbí koho volí. Máš strach že ti přilepení nevyhrají? to nemusíš, vás "chytrých" kteří vědí koho volit je přece 70% a těch 70% si poradí líp než ti blbečci. Tak už trošičku zkrotni a užívej si, za chvíli to skončí a konečně se uklidníš a hlavně v klidu vyspíš.

(06. 10. 2021 11:47)

(05. 10. 2021 16:30)

luder:Nevolte slátanou opozici!
Za všemi stojí George Soros který chce zničit naši zemi! Od hulvátských Pirátů až po slaďouše Fialu jsou to všechno Sorosovi zaprodanci a Fiala ještě navíc udržuje přátelský vztah se sudeťáky, konkrétně s jejich vůdcem Berndtem Posseltem, který je jeho kamarád a rodinný přítel a čeká změnou naší vlády na prolomení Benešových dekretů kdy se má navracet majetek sudetských Němců! Nekálejte si na hlavu a hlavně nevolte slátanou, zaprodanou opozici!

(05. 10. 2021 13:23)

luder:A těch 300 podnikatelů z Česka kupodivu novináři nezveřejnili a zasekli se na Babišovi a náhodou pár dní před volbami! Synáček nezabral tak slátaná opozice v pozadí s Kalouskem opět intrikuje! V roce 2009 Babiš v politice nebyl tak proč by se měl politikům zpovídat? Mnozí ti mravokárci měli sami máslo na hlavě, daňová přiznání obcházeli a Babiše budou pranýřovat?

(05. 10. 2021 12:22)

luder:Proč volit ANO a Ing. A. Babiše!
Od nástupu do vlády zvedl: - minimální mzdu z 8 500 na 15 200 kč - průměrnou mzdu z 25 768 na 35 285 kč - průměrný důchod z 11 065 na 15 351 kč - plat sestřičkám z 28 963 na 55 000 kč - plat lékařům z 59 556 na 95 669 kč - plat učitelům z 26 535 na 41 469 kč - ostatním profesím ve školství z 15 480 na 24 125 kč - policistům z 32 646 na 49 534 kč - hasičům z 33 904 na 50 146 kč - lidem v armádě z 36 961 na 51 308 kč - ve státní sféře z 25 880 na 39 569 kč! -- Minulé vlády v čele s ODS nedali nic; Kalousek za top přidal důchodcům 45 kč a to už musel! - Jeden za všechny, všichni za Andreje Babiše!

(05. 10. 2021 12:14)

fremodyn: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 10. 2021 13:20)

(06. 10. 2021 11:36)

sarina:Já se vlastně divím pokroku že tě už dááávno nesmazali za to sprosté napadání a urážení, ale to oni NE, mažou jen ty co chtějí Babiše, tak proto si tolik dovoluješ. Vidíš ani ten Blesk není pro všechny stejně. Třeba mě za to smažou.

(06. 10. 2021 12:02)

(04. 10. 2021 14:56)

flesch2z: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 14:36)

flesch2z: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(04. 10. 2021 14:36)

(04. 10. 2021 15:11)

sarina:Ty ho volit nebudeš tak jak bys ho chtěl s kandidátky vyhodit? A voliči ANO vědí že je to připravené k volbám, dokonce to na Prima News řekl Klaus, myslí si to víc lidí nejen voliči ANO a víte to i vy všichni tady, jen se vám líbí ho špinit, voliče ANO nepřesvědčíte, snad jen ty kteří ho chtěli volit jen kvůli slepeným, protože nechtějí volit všechny tři. Držím mu pěsti aby volby vyhrál a vytřel zrak přilepeným a DAL JIM LEKCI ŽE TAK ZÁKEŘNĚ SE POLITIKA NEDĚLÁ, ale když oni to jinak dělat neumí a ani to jinak nešlo, Babiš je a bude tvrdý OŘECH pro opozici, jen ať se NEVZDÁ A BOJUJE DÁL JAKO MUSEL CELOU DOBU!!!

(05. 10. 2021 06:55)

sarina:Toto je pro flesch2z 14.36

(05. 10. 2021 06:58)

PPP150W:Já se obávám, že pokud pan Babiš a ANO vyhrají volby, vytřou zrak především svým voličům a bohužel i nevoličům. A když už píšete o zákeřnosti, měla byste vědět, že pan Babiš, ještě jako ministr financí "vytřel" zrak několika firmám, které mu buď konkurovaly, nebo měl zájem o prostory na kterých podnikaly. Nechal tak z postu ministra zkrachovat prosperující firmy, když na ně pod různými záminkami poslal své úředníky, aby na ně "zaklekli".

(05. 10. 2021 10:06)

sarina:Přála bych si to! Nezajímá mě jak byl Babiš MF zajímá mě jako premiér V TOM NEMÁ KONKURENCI. Možná že vytřel zrak několika firmám, ale znám jen(nevím jestli zrovna firmu) pana Bakaly který je doufám ve Švýcarsku, ale majetek tu má a dost hodně, a řekla bych že proto že mu vytřel zrak jsou úhlavní nepřátelé a nic bych za to nedala že právě on se posnažil aby toto vyšlo právě 5 dnů před volbami na veřejnost. Doufám že mě nesmažou.

(05. 10. 2021 11:05)

PPP150W:sarina, vaše smýšlení nese znaky fanatismu. Vás nezajímá, že pan Babiš zneužil svého postavení ministra financí k likvidaci konkurence jeho firmy? Opravdu nezajímá? Vám to ani trochu nevadí, jaký člověk zaujímá post premiéra? Pravděpodobně vám nevadí ani jeho minulost, jeho spojení s StB, jeho pověst, která ho provází již ze Slovenska....Vás zajímá Bakala? A proč? Je to stejný gauner jako ostatní miliardáři, kteří si přišli na své jmění podvody, daňovými úniky a nekalou likvidací konkurence. Proč vám to u Bakaly vadí a u Babiše nikoli? Je mi samozřejmě jedno koho volíte, koho obdivujete. Je to vaše věc. Mně jen zajímalo, kam až jste se svou loajalitou k Babišovi ochotna zajít. Vidím, že opravdu hodně daleko. Vaše víra v něj, je opravdu pevná. O to trpčí bude jednou procitnutí, ale s tím se nám tady asi nesvěříte, že?

(05. 10. 2021 12:17)

sarina:Nevím proč mě přirovnáváte k fanatizmu, ale když myslíte. Nevím o tom že by někdy pan Babiš zneužil svého postavení ministra financí, ale měl kolem sebe politiky a ti o tom museli vědět a museli o tom vědět i ve sněmovně, proč to nezveřejnili? Opravdu mě to nezajímá a jsem ráda za takového premiéra, jen držím pěsti aby byl znovu. Ani jeho minulost v STB mi nevadí a nikdy nevadila, protože tam byli všichni vlivní a v té době to tak bylo. Jen díky Havlovi jsou dnešní STB a je jich hodně bez poskvrny, protože měli čas zlikvidovat lejstra. Kolik STB sedí jen ve sněmovně a teď jsou svatouškové. Jestli řeknete že to není pravda, tak LŽETE!!!Bakala mě vůbec NEZAJÍMÁ, nikdy jsem ho neznala jen něco zaslechla, je mi jedno co dělá, když mu to vyhovuje a nikdo proti němu nic nemá tak ani já. To mě napadlo jen s tou firmou. Není to tajné VOLIT BUDU ANO Babiše Jestli procitnu tak to bude moje věc a třeba si pak řeknu že mě zklamal, zatím je pořád premiér kterého chci.

(05. 10. 2021 13:57)

Stano1963:pije si francouzské víno ve svém zámku a směje se v bazénu Čecháčkům, jak mu na to vše pěkně přispívají z daní

(04. 10. 2021 12:33)

luder:Předseda ODS a lídr koalice SPOLU Petr Fiala má problém. Nezisková organizace, ve které figuruje, dostávala z veřejných peněz desítky milionů na projekty typu „podpora žen v Barmě“. Co říci na tyto aktivity politika, který je hlavním kazatelem rozpočtové odpovědnosti?

Svědčí to o mimořádném pokrytectví a falši Petra Fialy a celé koalice SPOLU. Kritizuje Andreje Babiše za dotace z veřejných peněz, přitom je sám sosá plnými doušky a pumpuje "do své kapsy" miliony. Podle webu Hlídač státu jeho Centrum pro studium demokracie a kultury uzavřelo za dobu své existence 82 smluv se státem v hodnotě 48 milionů korun a získalo celkem 116 dotací v hodnotě více než 28 milionů. Podle webu Hlídač státu jde například o: Burma Center for Transitional Studies z roku 2014 v hodnotě 1 941 237 korun, stejná dotace z roku 2013 v hodnotě 1 917 262 korun. Partnerství pro smíření a reformy v Barmě z roku 2017 ve výši 1 899 924, následuje Posílení role ženských a etnických občanských organizací v demokratizaci Barmy v roce 2015 za 1 779 300 korun. Dále také Burma Foreign Affairs and Translation Study Program v 2011 za 1 550 000 a o rok déle ta samá dotace ve výši 1 600 000 korun... Nemyslím si, že záležitosti žen v asijské Barmě jsou věcí, na kterou má Petru Fialovi přispívat český daňový poplatník. Myslím si, že třeba české dětské domovy nebo naši invalidé či pracující rodiny s dětmi by peníze potřebovaly více… Voliči to snad vidí.

(04. 10. 2021 12:01)

luder:Tuto aféru premiérského kandidáta SPOLU média hlavního proudu důsledně ignorují, jak si vysvětlujete tento odlišný přístup?

Dvojí metr. Znovu se podle mého názoru ukazuje nedůvěryhodnost médií, která důsledně podporují takzvané sluníčkáře a probruselské politiky. A naopak neustále pomlouvají vlastence.

(04. 10. 2021 12:02)

PPP150W:Pokud by to bylo skutečně tak, jak píšete, buďte si jist, že by si na tom některá média smlsla. Jenže ona je vaše interpretace tak trochu přizpůsobená vašemu přání. Proto se o tom nepíše.

(05. 10. 2021 10:10)

luder:Jestli jste to vy mladí ještě neviděli – neslyšeli
tak Piráti a Stan + Fialova trojkoalice, po volbách pak pětikoalice, chtějí a určitě to budou chtít také uzákonit, abyste šetřili peníze pro vaše babičky – dědečky - prarodiče a starali se o ně! Před několika dny to pan Fiala opět v TV potvrdil. Jinak to je vzešlé od Pirátů a Stan. Doufejme že alespoň k těm svým prarodičům máte lepší vztah než tady denně prezentujete ke starým a postiženým lidem, tu svoji nenávist! Pan Babiš nic podobného nechystá a radši lidem přidá peníze aby důstojněji žili. Holt komu není rady...však to snad znáte!

(04. 10. 2021 12:01)

denisz:Zatím transakci z roku 2009 vysvětlil, že ty peníze byly předtím zdaněny. Nejlepší je vyčkat. Desítky dalších českých politiků bude nešťastných. Pirátům se to stát nemůže, velké peníze nemají, jen se zatím zahřívají, např na pražském Magistrátu, Hřibův institut jich zaměstnává hodně a za nic.

(04. 10. 2021 02:02)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy