DISKUSE K ČLÁNKU

Fialova megadrahota: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 01. 2023 11:30)

Velký Malý:Bureš sice neví, kolik má kráva žaludků, ale Nerudovka zase neví, kolik mají lidi pohlaví.

(06. 01. 2023 20:09)

hadrapIan: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 01. 2023 19:09)

Uživatel_5616725: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 01. 2023 19:24)

Fialova Nuzota: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 01. 2023 19:19)

(07. 01. 2023 10:22)

jajas:hadraplan, já bych to po něm snad ani nechtěl. Všichni o Babišovi víme své, pokud něco ještě nevíš, si vygoogluj. Ale o Nerudé jsme původně věděli jen, že byla rektorkou, a jak sama sebe ohodnotila, je "mladá a pohledná". Asi trochu málo informací na kandidáta prezidenta. Nyní se tedy postupně dozvídáme více...a není to nic hezkého.

(07. 01. 2023 12:10)

(07. 01. 2023 19:14)

jajas:Aha.....Takže proč by měl něco o Babišovi psát. To je jako nošení dříví do lesa, ne?

(07. 01. 2023 20:48)

(08. 01. 2023 09:48)

jajas:Takže jednoduše, chceš opět, asi tak po milionté, aby si tady na Babiše zase někdo stěžoval...ale to není pěkné, ne, ne......

(08. 01. 2023 15:38)

(09. 01. 2023 08:27)

jajas:No tak to je zase "výkvět" kandidátů na prezidenta! Jeden lepší než druhý a třetí....to se mi fakt jen zdá nebo ve skutečnosti má každý, kdo se chce dostat do politiky nebo vedení státu samé škraloupy a navíc lže a podvá­dí..­...os­tuda!­!!!! Dělají si z občanů pwdel! A prý konečně si zvolíme slušného a reprezentativního prezidenta! Pche! A kde byychom ho tady asi tak našli??? Fakt trapárna! A ještě se ti kandidáti vůbec nestydí, jsou bez sebereflexe, amorální a neetičtí.

(06. 01. 2023 17:32)

Fialova megadrahota: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 01. 2023 17:15)

modry hnis: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 01. 2023 17:18)

jajas:

(06. 01. 2023 17:33)

jajas:Tak Nerudovou překvapili na narozeniny? Já našel článek, jak Nerudovou překvapili na základních znalostech a při opisování při testu, což opět nepřiznala (asi má nějakou úchylku nepřiznávat chyby a ještě podvádí). "V rozhovoru pro portál Novinky.cz nedokázala správně odpovědět na to, jaké má prezident pravomoci, či netušila, že Dominik Duka už není pražským arcibiskupem.
V DVTV se pak snažila vykroutit z obvinění, že podváděla při testu. A to i přes viditelné důkazy. Podle paní Danuše:""Prezident bez schválení Poslanecké sněmovny nic sám nemůže a armádu řídí generální štáb."
""Vy máte v deníčku napsáno, kdy vstoupila Česká republika do Evropské unie?" ptala se Drtinová. "Ne, mám v deníčku napsáno postupně, kdy státy vystupovaly a přistupovaly do EU, mám tam také, kdy vzniklo OSN, jsou to moje osobní poznámky, mohu vás ubezpečit, že z toho textu jsem tam neměla žádnou věc," vykrucovala se kandidátka. Jenže z videa je patrné, jak během debaty se dívá do taháku a následně něco opravuje. Nemluvě o tom, že je vidět, co je v deníčku napsané, tedy přímo zmiňované datum. Následně Nerudová vyzvala moderátorku, aby ji vyzkoušela z daných otázek. Toho dost možná později litovala, protože v testu opět pohořela."
Takže takto opravdu nee, za mne je tato ženská naprosto nepoužitelná i proto, že neustále zapírá viditelná pochybení.... A omlouvám se za tapetování.

(06. 01. 2023 16:28)

(07. 01. 2023 10:26)

jajas:Jasně, že Nerudová na Babiše "nemá"! Co se týká kauz. Taky byla "schovaná" na univerzitě a tam "úřadovala". A teď se ukazuje jak. Já neříkám, že všichni musí být svatí a spravedliví a nevím co ještě. Ukazuje se, že její "práce" nebyla, tak nějak "kvalitní", jsou na to důkazy a ona je neřeší. Nebo vlastně řeší je tak, jakoby to nebylo nebo nemělo být v jejím zájmu.....Jen mi vadí, že se tady ukazuje, jaký přístup ta paní dokáže zaujmout v případě, že jí někdo dokazuje, že pochybila. Tedy přístup "mrtvého brouka" a když už tedy na ni móc tlačí, tak vše přehodí na svého podřízeného. Bohužel, podle mne byla i ona, z titulu své funkce, za pochybení zodpovědná. Úplně to negovat je špatné. A ty kvízy jsou na prd, akorát pokud i tam musí "podvádět" a pak to nepřiznat je zase pokračování její způsobu jednání.

(07. 01. 2023 11:04)

(07. 01. 2023 19:16)

jajas:Jistěže nikdo po nikom nechce, aby ji volil. Však tady nepíšu, aby ji někdo volil. Já jen že na to že, byla docela "neznámá", tak se na ni objevily zajímavé informace. Ve srování s Babišem sice minimální, ale na to, jak se sama prezentuje, jakože "happy" a "nic se neděje" a "já nic já muzikant" se mi její prezentace nelíbí. Nic víc nic míň.

(07. 01. 2023 20:46)

(08. 01. 2023 09:52)

jajas:

(08. 01. 2023 19:21)

poIicejni maskarada: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 01. 2023 15:49)

aokana:prezident má dosť obmedzené právomoci ale v niečom má plnú moc, vymenovanie ústavných sudcov, sudcov, ministra spravodlivosti, ministra vnútra, je spolumajiteľom najbohatšej advokáckej kancelárie a ak by vyhrala voľby, prvý muž a ich advokátska kancelária by mal podstatne ľahšiu prácu

(06. 01. 2023 14:30)

fido2:Hm, Nerudová neumí nic jiného než pomlouvat. Co bychom s ní dělali?

(06. 01. 2023 13:36)

fido2:A Lampasák Pavlík nás zavleče do války s Ruskem, jak řekl...to je výběr...

(06. 01. 2023 13:37)

(06. 01. 2023 15:46)

fido2:To už snad ani nejde...leda že by vymáčkli něco z Ukrajiny.

(07. 01. 2023 11:14)

jajas:fido2: No podle toho, co se na ní sem tam odněkud vyvalí mám pocit, že ta ženská ani netuší, do čeho jde. Znalosti minimální, nepřizná svá pochybení a dokonce zapírá. To už se těším, pokud bude prezidentkou, jak bude perlit při svých zahraničních cestách při jednáních s představiteli jiných států. A to jsme chtěli konečně někoho, za koho se nebudeme muset stydět.....

(06. 01. 2023 16:35)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy