DISKUSE K ČLÁNKU

bogumyl: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 01. 2023 19:55)

maxpax:To je tak hezkééé . Tohle nerozhodnutým voličům určitě pomůže ,aby se konečně zorientovali. To my jsme to u domovní důvěrnice , uličního výboru a sousedů , seberealizujících se u stb a jejich kamarádů (což byla naprostá většina těch ostatních, preventivně předp.osraných z těch výše jmenovaných) měli blbý. Nevyvěšovali jsme praporky a nechodili jsme pravidelně uklízet bordel kolem domu, který tam udělali dětičky těch, co na nás pak psali hlášení posudky. A už vůbec jsme s nima nechodili chlastat. Na ja, každá doba chce své a je potřeba to umět vzít za správný konec .

(07. 01. 2023 15:10)

padouch236: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(07. 01. 2023 15:59)

maxpax:Jen mě tak napadlo, že se moc nezměnilo. Zdroj informací o druhém je stále stejný. Štamgasti v hospodě, drbny v konzumu a starosta, který se dřív nazýval předseda MNV. Zůstává i pods*** těch závažných a velmi významných informací - nosí kostkovanou košili a pije i z kelímku. Srdečně se baví s místníma drbnama, které vlastně ani nezná. To jsou velké plusy.
Příspěvek na tělocvičnu ok, ale je to bezvýznamné plus, vždyť má prachy a nezapojuje se. To je velké mínus.
Kostkovanou flanelku nemám, drbny s rentgenovýma očima sice zdravím,ale nemám si s nima já ani manželka co říct. Na tělocvičnu nemám a stejně je to v očích druhých slabota (dyť má prachy) .
Na chalupě makám nebo odpočívám. Pro sousedy trachtace nepořádám a na fary nechodím. Shrnuto, já kandidovat prostě nikdy nemohu, posudky bych měl zase blbý, to už tak v rodině máme
Ale věřím, že tyhle fundované informace někomu v rozhodování pomohou, minimálně snad tomu, kdo upřednostňuje kandidáty dle toho, co má mezi nohama

(07. 01. 2023 18:09)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy