DISKUSE K ČLÁNKU

harpyje:Tak trochu se mu nedivim, letosni prima volba je vylozene nedustojna fraska. Od zacatku se v mediich tlacili v podstate jen dva kandidati u kterych se clovek bal aby neyskocili i ze sklenice okurek (Babis se do ty trojky dostal jen proto ze uz nejakou volicskou zakladnu mel a pocitat se s nim muselo). Opravdu potrebovala bejt verejnost informovana o zilni naplni Nerudovy nebo videt naaranzovany zatisi Pavla s ukradenou standartou? Vlezlejsi nez ten urvanej zelenej zmetek od alzy. Probuh, je to volba do politicky funkce, ne nejaka debilni anketa popularity

(12. 01. 2023 18:34)

kdoasi:👏👏

(12. 01. 2023 20:13)

JaNat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 15:28)

(13. 01. 2023 15:28)

nespokojeny:Pan Hilšer není můj kandidát, ale v daném případě ho podporuji. Má absolutní pravdu.
Média nehorázně a neobjektivně ovlivňují názory ve společnosti.
Nejvíce zlé je, že veřejnoprávní ČT je v daném ohledu, již dlouhé roky, nejhorší.

(12. 01. 2023 18:25)

Jiří Zvěřina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 01. 2023 18:43)

verka1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 01. 2023 18:13)

Petr Bergman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(12. 01. 2023 18:17)

(13. 01. 2023 15:29)

UFO1:Má pravdu, předvolební kampaň byla nefér,post prezidenta má být důstojný, žádné sazky a předvolební odhady všech, volby prezidenta by se měly rozhodovat u uren, nikoli u sázkové kanceláře , řešením je zrušit přímou volbu, v příliš mladé demokracii neni pro přímou volbu místo, byla to další chyba po 89, zdá se fatální.

(12. 01. 2023 18:13)

jajas:A ten Hilšer se tam chtěl bavit s těma třema, co tam nebyli? Já myslel, že každý dostane otázku a tu zodpoví. Jak jsem se na kousek té debaty díval, kandidáti si mezi sebou nepo­keca­li..­..Hil­šer byl asi nastartovaný na ty tří....takže mu sklaplo, on sklapl paty a teatrálně odkráčel...to byl bezva úvod!

(12. 01. 2023 17:57)

maxpax:Nevím zda odkráčel teatrálně , ale udělal to dobřer, ale moc pozdě.
Představ si, že jdeš na výběrové řízení a jsou tam dvě party. Ta první parta je zaměstnavatelem vyvolená a je jasné,že si chce zaměstnat někoho z nich . A druhá parta , ve které jsi ty, tam dělá jen křoví, aby byla naplněna litera zákona, že vůvec nějaké výběrko firma udělala.

(12. 01. 2023 19:02)

jajas:Teatrálně proto, jak prkenně se uklonil moderátorce, když jí podával ruku, no ale třeba se tak pohybuje běžně. A jeho přednes před odstoupením mi také nepřišel jako běžná řeč. A k té výběrovce.....Když já chodil na výběrová řízení, bylo nás vždy na chodbě více a volali nás po jednom. Po ukončení pohovoru řekli, že se ozvou, ale nejdříve za týden, neboť mají více zájemců a pohovor budou trvat více dní. Za mne běžná záležitost. Ve studiu sice mohli být všichni, ale vzhledem k tomu, že si kandidáti navzájem nedávali otázky ani mezi sebou nediskutovali, nechatli se za slovíčko, nenegovali si navzájem výroky a odpovědi, neviděl jsem tam žádnou překážku v tom, že druhá grupa bude moderátorem tázána později. Mne to nepřišlo diskriminační. Jen proto, že tam Hilscher nestál vedle Pavla nebo Babiše, ale stál vedle Bašty a Fischera to neznamená, že nemohl odpovídat na otázky podle svého svědomí a vědomí. Jak říkám, já bych to tak nehrotil....

(12. 01. 2023 19:24)

(13. 01. 2023 15:30)

(13. 01. 2023 15:34)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy