DISKUSE K ČLÁNKU

Uživatel_5609229: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 12:52)

Jirik-ta:já vzpomínám na pořadové covid vystupování a diskriminační kovid pasy. A panda zákon to je vrchol

(13. 01. 2023 11:23)

Jirik-ta: Bašta na HRAD

(13. 01. 2023 11:22)

pragver:Bašta se do 2.kola sice už nedostane, ale čím více hlasů, tím vyšší finanční odměna bude pro SPD od státu za volby.

(13. 01. 2023 11:49)

(13. 01. 2023 12:36)

Menhira:Naprosto nezvládnutá debata panem Korantengem, ten tohle neumí, mělo to zpočátku úroveň pavlače. Útočná, až nenávistná rétorika moderátora na pana Babiše a kňouravé opatrné otázky na další dva kandidáty, aby snad se jich nedotknul. Na rozdávání diplomů se nikdo raději neptal, na překabátění důstojníka Varšavské smlouvy na šajbu v NATO také ne. Neznalost generála provázelo mlčení, které někteří nazývají klidem protože na některé to zabírá. Celkem prostě nuda.
Babiš si oba namazal na chleba, protože je zkušený politik se styky, srdcař, silná osobnost, miluje svou zem a vždy ji v zahraničí prosazoval. Líbilo se mi, že by usiloval o mír na Ukrajině, že by se snažil najít podporu u ostatních státníků. Jako jediný řekl, že válka musí skončit. Ti dva by válčili bez ohledu na ztráty životů lidí dál. Jeho řeč byla vyvážená, smysluplná a jasná. Tetka Danuše a zelený mozek jen opakovali staré naučené fráze, kecy v kleci. A volby do Parlamentu by bagatelizovali oba dva, protože by předsedu vítězné strany voleb nejmenovali premiérem, jako Babiš.
Z této debaty je jasný jen jeden kandidát. Nelíbí se mi však, proč neprobíhá debata se všemi osmi najednou, bylo by to jistě zajímavější a určitě férovější.

(13. 01. 2023 11:11)

pragver:Pavel především bude plnit rozkazy NATO a USA.. I jeho poradce Kolář je propojený s americkým zbrojním průmyslem a Pavel bude podporovat válku do posledního Ukrajince.

(13. 01. 2023 11:34)

(13. 01. 2023 12:54)

harpyje:presne tak s tou valkou pritom hned prvni clanek Severoatlaticky smlouvy rika ze "strany se zavazujou resit veskery mezinarodni spory mirovyma prostredkama tak, aby nebyl ohrozen mezinarodni mir", a dneska nam tady dusevni mrzaci bezostysne podsouvaji ze chtit ten konflikt resit jakkoliv jinak nez nulovou komunikaci s jednou stranou a nekonecnym lifrovanim zbrani strane druhy je naprosto zavrzenihodna kacirska myslenka

(13. 01. 2023 11:48)

(13. 01. 2023 12:55)

defakto: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 10:58)

maxpax:Můj úmysl nebyl jít volit babiše. Mám představu, že jako premiér by byl prospěšnější. I když on se svými styky a známostmi by to pojednal určitě jinak a lépe než je dosud zvykem .A jako jediný má ve slovníku slovo vlastnectví. Po včerejšku, díky Korantengovi, který se tedy fakt předvedl o té volbě ale přemýšlím..Už tam pak není nikdo jiný, samí zhola nemožní. Tedy kromě toho Diviše, ale ten ještě dozraje, za 5 let na něj určitě nezapomenu a letos by to bylo škoda hlasu, šanci nemá.

(13. 01. 2023 11:07)

Anonym:Vážně píšete "svými styky a známostmi"?? Potom nám není pomoci, protože klientelizmus a korupci máme hluboko pod kůží a kámošit se můžeme jedině tak s Ukrajinou.

(13. 01. 2023 11:25)

maxpax: Netušil jsme že tobě se to musí psát po lopatě. Tak ti to doplním: ...se svými politickými styky a známostmi. Kdybyses včera dívala jmenoval je. Možná že ses dívala, ale bylas tak okouzlená Nerudovou, která ještě nevyrostla z puberty a myslí si, že je kouzelná,roztomilá, chytrá a neodolatelná, žes to prostě přeslechla.
Mimochodem, Ukrajinci jsou naši přátelé, co proti nim máš? Ty budeš asi taky dobrý exot

(13. 01. 2023 11:38)

Anonym:Jo, slyšela jsem tu Burešovu sebechválu a klientelistický výčet známostí. No o tom právě hovořím. Korupci a klientelizmus máme pod kůží. Takové lidi považuji za exoty zase já.

(13. 01. 2023 11:47)

maxpax:Aha, takže s kým se podle tebe smí český politik v zahraničí bavit a přátelit ? Můžeš mi ty zahraniční politiky vyjmenovat?

(13. 01. 2023 12:07)

jajas:Pavel se také oháněl tím, s kolika zahraničními osobnostmi se zná a na koho má mobil, akorát skromně podotkl, že to nebude tzv.jmenovat, že je toho dost. Takže to vypadá, že třeba Pavel se bude vybavovat s těmi, co kdysi už potkal nebo je má v mobilu....teď jen aby tam nebyl Macron, to by byl pro Pavla trapas....

(13. 01. 2023 12:26)

(13. 01. 2023 12:58)

zapos: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 10:38)

janjiraka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 10:50)

maxpax:Ta vojanda co ji má doma je podle mě horší než on. U mě ho potopila právě ona. Ta se nezakrytě třese na první dámu, a nesdydí se říct, že by si "uměla představit, že první dáma bude mít také příjem " . Tím příjmem myslela, že bude skvostně placená z peněz dańových poplatníků, o které ale bude zkrácen plat prezidenta. Asi mají doma rozdělené hospodaření, protože normální je, že si manželé příjmy dávají na jednu hromádku.
Navíc mají luxusní důchody, výslužné . Ta se rozhlédla a řekla si táto, co ještě nemáme? Aháá mohli bychom na Hrad !!

(13. 01. 2023 11:00)

1pravda1:PODPLUKOVNICE PAVLOVÁ JE V DOMÁCNOSTI - TAKŽE BY SE JÍ PŘÍJEM NA HRADĚ HODIL

(13. 01. 2023 14:07)

hadrapIan: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 11:03)

maxpax:Za dobytky? To tě hadraplane také naučili na těch školeních? Takhle se vyjadřuje pětikoalice o voličích? Takhle hovoří o voličích i Krásná Mladá? Ta co si hraje na roztomilou, ale jen do chvíle než ji rupnou nervy a pak se chová jak trhovkyně?
Hezký spolek jste , moooc pěkný

(13. 01. 2023 11:12)

(13. 01. 2023 14:01)

xiioma: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 11:15)

xiioma: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 11:17)

maxpax:xiioma , tak to inteligentní člověk vidí, v jakém vláknu a na co reaguješ. To jen vy druzí, si to musíte mezi sebou navzájem upřesňovat Jste prostě vycvičené opičky

(13. 01. 2023 11:23)

JaNat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 01. 2023 11:55)

(13. 01. 2023 14:38)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy